Dodaj opinię do Picarta.pl

Dodaj opinie
Przeciągnij pliki tutaj lub kliknij, aby załadować (do 3 zdjęć) Wybierz plik
Maksymalny rozmiar pliku: 50MB

LUB

Wybierz produkt

Paweł | 17 listopada 2018 o 19:36
Mozaika ze zdjęć

Właśnie odebrałem swoją mozaikę ze zdjęć. Jestem bardzo zadowolony z końcowego efektu. Naprawdę nie myślałem, że tak szybko moje zamówienie będzie zrealizowane. Na wszystkich, którym ją pokazałem zrobiła piorunujące wrażenie. Polecam firmę jako profesjonalną, kompetentną i służącą pomocą na każdym etapie zamóienia. 

Krzysiek | 15 listopada 2018 o 20:03
Obraz z mchu

Kiedy będę już starym, siwym dziadkiem usiądę w bujanym fotelu, odpalę fajkę i opowiem wnukom jak dobrze robiło się interesy z ekipą "picarta" ;]. Efekt super tylko zdjęcie szło 2 dni od momentu komunikatu "wysłane" na stronce ale to chyba wina poczty. Uprzejma obsługa i łatwy kontakt tylko zachęcają do ponownego skorzystania z waszych usług. 

ania | 13 listopada 2018 o 15:43
Obraz ze słów

Sprawnie i profesjonalnie Polecam wszystkim to naprawdę swietny pomysł 

AlicjaM | 13 listopada 2018 o 06:43
Drzewo genealogiczne

Nie sądziłam, że aż tak fajnie to wyjdzie! na początku byłam nastawiona sceptycznie, ale efekt na żywo jest niesamowity! Kontakt bardzo szybki i należy się duży + pozdrawiam 

Robert Nawrocki | 12 listopada 2018 o 22:40
Kolaż ze zdjęć

kolaż bardzo ładny. Zdjęcia miniaturowe na płótnie bardzo wyraźne i wysokiej rozdzielczości. Jako prezent świetna sprawa. Bardzo się podobała. Polecam 🙂 

Sandra | 12 listopada 2018 o 18:58
Pozostałe obrazy personalizowane

wydruk i pomysł na prezent świetny, kontakt z realizatorami zamówienia bardzo dobry 🙂 polecam 

Barbara 🙂 | 12 listopada 2018 o 14:43
Mapa podróży

Rewelacja! Pełen profesjonalizm! Mapa super, takiego efektu nawet się nie spodziewałam... Polecam na prezent, na różne okazje! 

Ewa M. | 11 listopada 2018 o 16:50
Mozaika ze zdjęć

Obsługa-5, szybkość-5, kontakt-5, realizacja-5, podejście do klienta-5, gotowa praca-5 i ogromne zadowolenie obdarowanego oraz wszystkich gości. Przyznam szczerze, że do oferty podeszłam, jak do kolczastego jeża i proszę mi uwierzyć, jestem na prawdę mile zaskoczona. Córka już zbiera swoje fotki, aby zamówić największy możliwy format. Na pewno tu wrócę! Serdecznie pozdrawiam wszystkich mozaikowców. P.S. Bałwanki są cudowne. 

Ela | 9 listopada 2018 o 16:56
Wasza mapa gwiazd

piękny prezent, obdarowany poczuł się wyjątkowo, a o to mi chodziło:) co do obsługi, kontaktu z klientem wszystko było profesjonalne i dopięte na ostatni guzik w miłej atmosferze wzajemnej relacji:) polecam gorąco! 

Mateusz Sz. | 9 listopada 2018 o 11:55
Pozostałe obrazy personalizowane

Bardzo miły kontakt. Szybka realizacja zamówienia. obraz prezentuje się bardzo ładnie. Polecam ! 🙂 

Aga | 8 listopada 2018 o 07:18
Drzewo genealogiczne

Wszystko bez zastrzeżeń, drzewo genealogiczne ze zdjęciami rodzinnymi na żywo wygląda świetnie, polecam! 

Ania Bączkowska | 7 listopada 2018 o 09:34
Mozaika ze zdjęć

Super! Jestem bardzo zadowolona z mozaiki, świetny pomysł na prezent, polecam ten największy rozmiar, robi wrażenie 🙂 a przede wszystkim obsługa świetna! Polecam:) 

Aga | 6 listopada 2018 o 15:43
Stylowy portret ze zdjęcia

Niesamowity efekt!!! Lepszy niż się spodziewałam!!! Polecam wszystkim!!! Pełen profesjonalizm, szybka realizacja zamówień, świetne podejście do klienta. Oby tak dalej! Pozdrawiam serdecznie 

Kruku^ | 6 listopada 2018 o 13:10
Stalowa mapa podróży

Wszystko w jak najlepszym porządku. Przesyłkę dostałem dzień po wysłaniu przez zespół PicArta. Efekt fenomenalny. Widok osoby obdarowanej bezcenny. Serdecznie wszystkim polecam zakup tego cudeńka. Pozdrawiam! 

mibea | 1 listopada 2018 o 07:03
Wasza mapa gwiazd

Zobaczyć to oniemienie, a potem bezgraniczną radość na twarzy obdarowanej osoby - bezcenne!, a do tego niezwykle sympatyczna obsługa, świetna jakość, szybki termin - słowem rewelacja. Polecam wszystkim, a Zespołowi PicArta.pl życzę pomyślnego rozwoju. 

Maciej Strugała | 29 października 2018 o 21:57
Kolaż ze zdjęć

Jednym słowem: SUPER!! Błyskawiczny kontakt i wykonanie, kolaż wg ogłoszenia doszed w piątek. No i do tego perfekcyjne wykonanie i uśmiech rodziców na twarzy. BRAWO 

Bec!a | 29 października 2018 o 12:04
Kolaż ze zdjęć

Świetny efekt! Szybka i miła obsługa. Gorąco polecam na prezent, na każdą okazję 😉 

Asia | 26 października 2018 o 23:26
Mozaika ze zdjęć

Unikalny pomysł na prezent dla bliskiej osoby,dzięki któremu można uwiecznić wiele wspólnych chwil na jednym obrazie.Obsługa profesjonalna,bardzo dobry kontakt mailowy.Efekt końcowy mile mnie zaskoczył,teraz pozostaje poczekać na reakcję obdarowanej osoby ;)Duży plus za bardzo szybką przesyłkę pocztową. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług picarty i będę polecać wszystkim znajomym 😉 

Paulina Doruch | 20 października 2018 o 18:53
Mozaika ze zdjęć

super mozaika, świetne wykonanie, kontakt idealny, pełen profesjonalizm 🙂 ogólnie super! i szczerze polecam 🙂 

Natalia, Ostrów Wlkp | 20 października 2018 o 11:37
Mapa podróży

Fajna i miła obsługa, szybka przesyłka, i co najważniejsze ekstra prezent dla przyjaciół! Polecam, naprawdę warto zaskoczyć tak wspaniałym prezentem najbliższych! 🙂 

Małgorzata | 20 października 2018 o 11:11
Obraz ze słów

Na początku miałam dużo wątpliwości czy to wyjdzie tak jak jest opisane. Gdy tylko dostałam przesyłke była bardzo pozytywnie zaskoczona. Polecam, bo efekt jest zaskakujący. Cały proces zamówienia przebiega bardzo sprawnie i nie ma żadnych problemów. 😉 

Monika Warszawa | 19 października 2018 o 21:35
Pozostałe obrazy personalizowane

Obraz na płótnie naciągnięty na blejtram wygląda cudnie , plus możliwość zrobienia biało-czarnej wersji zdjęcia dodatkowo dodała uroku!!! Szybka realizacja i równie szybki odbiór osobisty stawia Waszą firmę w dobrym świetle i będę polecała Was napewno!!!! Mam nadzieję że narzeczonemu z okazji naszej małej rocznicy również się spodoba . Pozdrawiam . 

Aleksandra i Monika | 19 października 2018 o 17:19
Mapa podróży

Mapę zamówiłyśmy na 25 rocznicę ślubu rodziców. Efekt końcowy przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. Mapa wyszła rewelacyjnie! Rodzice ogromnie się wzruszyli i od razu zawiesili obraz na ścianie w salonie 🙂 Polecamy z całego serca taką formę prezentu! 

mirek | 19 października 2018 o 10:31
Pozostałe obrazy personalizowane

Wszystko fajnie wyszło. Szybka wysyłka poważne podejście do klienta. No i najważniejsze. Żona była zadowolona z prezentu. Myślę, że jeszcze kiedyś tu wrócę 

Pozdrawiam, EG | 18 października 2018 o 13:59
Mozaika ze zdjęć

Mozaikę na płótnie zamówiłam na prezent dla koleżanki, która odchodziła z pracy. Zobaczyć jej zachwyt to bezcenne !!! SUPER oryginalny prezent 🙂 Polecam usługi Picarty. Pełen profesjonalizm. 

klient | 17 października 2018 o 20:00
Kolaż ze zdjęć

Super wykonanie i efekt, skorzystam jeszcze pewnie i to nie raz. 🙂 

Paweł | 17 października 2018 o 12:49
Pozostałe obrazy personalizowane

świetne wykonanie.. szybka przesyłka.. Polecam... 

Julia Marszewska | 17 października 2018 o 09:36
Stylowy portret ze zdjęcia

Wszystko w porządku, przesyłka w terminie, zdjęcie takie jak w projekcie. 😉 

Rafał | 16 października 2018 o 09:17
Mapa podróży

Bardzo ładne wykonanie 

Marcin | 16 października 2018 o 09:09
Mozaika ze zdjęć

Świetna obsługa na każdym etapie zamówienia! Zamówiłem trzy mozaiki i każda budzi zachwyt - końcowy efekt jest po prostu niesamowity, daleko przerósł moje oczekiwania. Polecam - naprawdę warto! 

damian | 14 października 2018 o 08:34
Kolaż ze zdjęć

wszystko w jak najlepszym porządku,obsługa jak najbardziej na plus,szybka wysyłka a prezent nieziemski:) 

Ewelina | 13 października 2018 o 14:43
Obraz z mchu

Kolejny raz zespół PicArta spisał się rewelacyjnie. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i jak zwykle na wysokim poziomie. Pozdrawiam serdecznie pana Łukasza, który był bardzo miły przy odbiorze przesyłki 🙂 

Łukasz | 12 października 2018 o 17:56
Wasza mapa gwiazd

Niespodziewalem sie takiego efektu. Szybki kontakt sprawił miła tranzakcję, która odbyła sie bez żadnych problemów. Warto zaufac tej firmie i powołać się na nich. Szczerze polecam. 

Monika | 8 października 2018 o 19:03
Stylowy portret ze zdjęcia

Bardzo dobry portal, szybko i świetnie zrealizowanie zamówienie.Polecam. 

Marta | 8 października 2018 o 07:19
Mapa podróży

Witam! Mapa bardzo mi się podoba. Mam nadzieje, że prezent urodzinowy dla mojego chłopaka będzie trafiony! Dziękuję i pozdrawiam serdecznie 

Jola | 7 października 2018 o 22:52
Stylowy portret ze zdjęcia

Szybka, profesjonalna realizacja, fachowe doradztwo w doborze zdjęcia głównego, bardzo dobry kontakt, prezent dla wychowawczyni bardzo udany, zrobił ogromne wrażenie! 

Elwi | 7 października 2018 o 19:09
Drzewo genealogiczne

polecam:)! bardzo profesjonalna obsługa, wszystko tak jak obiecuje sprzedawca, bardzo dobry kontakt, szybka dostawa. Zdjęcia w super jakości:) Polecam! 

Kuba | 6 października 2018 o 16:51
Pozostałe obrazy personalizowane

100% zadowolenia. Prosto, szybko, polecam! 

Sławomir B | 5 października 2018 o 16:59
Drzewo genealogiczne

No powiem szczerze, że drzewo całej rodziny z opisami jest konkretne!!! Świetna robota i wielki szacunek.. Oczywiście polecam 🙂 i pozdrawiam PICARTĘ !!! 

JuStii | 4 października 2018 o 12:32
Pozostałe obrazy personalizowane

Jak dla mnie zdjęcie jest super 🙂 Mam nadzieję ze sie spodoba mojemu chlopakowi 😉 Naprawde trafiłam w dziesiatke 🙂 

Aneta | 1 października 2018 o 08:39
Wasza mapa gwiazd

Mapa gwiazd jest niesamowita. To idealny pomysł na prezent dla bliskiej osoby:):):) Dzięki wielkie dla całej ekipy! 

Alex Poznań | 30 września 2018 o 16:23
Stylowy portret ze zdjęcia

"Serdeczne podziękowania dla całej Załogi...naprawdę brak słów...a Jubilat był zachwycony. Ponadto pełen profesjonalizm pod każdym względem.Jeszcze raz dziękuję." 

Martyna | 29 września 2018 o 23:42
Mozaika ze zdjęć

Dziękuję za niezwykle szybką, sprawną i przyjemną obsługę zamówienia ;)Mozaika robi wrażenie, czeka jeszcze tylko na odpowiednią oprawę, aby mogła zawisnąć na ścianie i cieszyć nie tylko moje oko. Pozdrawiam serdecznie i polecam innym 

Maciek | 27 września 2018 o 08:21
Mozaika ze zdjęć

W czasie składania zamówienia byłem kilkukrotnie pozytywnie zaskoczony podejściem do klienta. Nie mam żadnych zastrzeżeń 🙂 Mozaika bardzo ładna. Dodatkowo dostałem świetną niespodziankę. 

Małgorzata | 26 września 2018 o 13:56
Kolaż ze zdjęć

Kolaż był prezentem z okazji 10 rocznicy ślubu. Super jakość wykonania. Mąż zachwycony. Miła i fachowa obsługa, ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam. 

Maciej Łoś | 22 września 2018 o 19:56
Mozaika ze zdjęć

Jestem bardzo zadowolony z mozaiki. Naprawdę jest to świetny pomysł na prezent. Opowiadam o stronie wszystkim swoim znajomym. Sam teraz zaczynam zbierać zdjęcia, aby zamówić może w przyszłości mozaikę z własnych zdjęć, gdyż akurat tym razem miałem ich zbyt mało. Dziękuję za fachową obsługę i najwyższą jakość produktu.

Marcin | 22 września 2018 o 10:30
Mapa podróży

Pełne zadowolenie... Efekt jest niesamowity!!! Polecam 

Pablo K. | 14 września 2018 o 23:49
Obraz z mchu

Super sprawa !! Wszystko elegancko i w najwyżej jakości !! 

Kuba | 14 września 2018 o 13:11
Mapa podróży

Jestem zachwycony mapą oraz jakością obsługi , osoba której podarowałem tą mapę jest jeszcze bardziej zachwycona . Bardzo dziękuje i polecam wszystkim. 

Michał z Warszawy | 13 września 2018 o 15:09
Mozaika ze zdjęć

Picarta.pl wybrałem spośród innych ofert ze względu na przejrzystość strony i małą cenę mozaiki. Nie zawiodłem się pod żadnym względem, świetny, profesjonalny projekt. Miła obsługa i bardzo pomocna. Obraz wykonany idealnie, spełnił moje wymagania i bardzo się spodobał na prezent. Będę polecał picarta.pl każdemu kto będzie zainteresowany taką kompozycją. 

Kaska | 10 września 2018 o 21:26
Drzewo genealogiczne

drzewo rewrlacyjne ponieważ można je dowolnie zmieniać i dodawać nowe osoby!:) 

Agnieszka Owczarczyk | 9 września 2018 o 17:08
Mozaika ze zdjęć

cudowna obsługa 🙂 szybkość reakcji na pytania e-mailowe i odpowiedzi Państwa firmy sa dla mnie ważne! piękna realizacja! polecam wspolprace 

Eliza | 7 września 2018 o 18:23
Mapa podróży

Mapa przeszła moje najśmielsze oczekiwania, solenizantka zaniemówiła z wrażenia. Genialna łatwość komunikacji z firmą. Szybko i sprawnie wszystkie etapy zostały zrealizowane:) Gorąco polecam 

Patrycja 🙂 | 6 września 2018 o 22:47
Kolaż ze zdjęć

Obraz jest rewelacyjny. Sprawia wrażenie czegoś wyjątkowego. Szybka, sprawna obsługa. Jestem bardzo zadowolona 🙂 Serdecznie dziękuję :)) 

Paweł Matusiak | 5 września 2018 o 14:07
Obraz ze słów

Obrazek wprost rewelacja. Polecam! 

aneta | 30 sierpnia 2018 o 08:57
Kolaż ze zdjęć

Spodziewałam się swoistego dzieła a efekt? Toż to ARCYDZIEŁO, przyprawiające o zawrót głowy!!! Przygotowanie niespodzianki z pomocą elity Picarty to szczególna przygoda: rewelacyjny kontakt z klientem, ekspresowa realizacja zamówienia a rezultat pracy - miodzio:) 

Martyna | 29 sierpnia 2018 o 09:43
Obraz z mchu

Śliczne zdjęcie na płótnie, genialny efekt w połączeniu z mchem. Polecam! 

Bartek | 28 sierpnia 2018 o 20:46
Obraz ze słów

Jestem bardzo zadowolony z zakupu, jak również z miłej, szybkiej obsługi:) Dzięki za podwiezienie zamówienia do metra, wyrobiłem się w sam raz z podarowaniem prezentu;)Mimo pewnych obaw obraz ze słów wygląda świetnie. Gdybym wiedział, że tak wyjdzie, zdecydowałbym się na większy rozmiar (wybrałem 40x40cm), ale dzięki wersji elektronicznej zawsze można druknąć większą;) Polecam! 

Dorota | 28 sierpnia 2018 o 16:44
Stalowa mapa podróży

super kontakt.Mapa rewelacja. Idealna realizacja zamówienia. Pozdrawiam i napewno tam wróce. 

aaasia4u | 27 sierpnia 2018 o 19:29
Mapa podróży

poprostu REWELACJA!!!! Mapa na żywo jest jeszcze ładniejsza! Poza tym świetny kontakt. Dziękuję i pozdrawiam. Na pewno jeszcze skorzystam z waszych usług. 

Monika | 27 sierpnia 2018 o 10:15
Kolaż ze zdjęć

Dziękuję za szybkie i profesjonalne załatwienie sprawy.Mozaika prezentuje się imponująco. Prezent na pewno się spodoba. Pozdrawiam i przy najbliższej okazji tu wrócę. 

Anka | 26 sierpnia 2018 o 09:32
Stylowy portret ze zdjęcia

Brawo, realizacja bardzo szybka, obsługa miła i profesjonalna, wykonanie świetne. Polecam! 

Karolina | 25 sierpnia 2018 o 17:03
Mozaika ze zdjęć

Malutkie zdjęcia dają niesamowity efekt. Z przesyłką nie ma żadnych problemów. Polecam! 

simol | 24 sierpnia 2018 o 09:09
Stylowy portret ze zdjęcia

Dobra robota,dobry kontakt ! Polecam 

Dagmara | 23 sierpnia 2018 o 08:59
Obraz z mchu

Pełen profesjonalizm,błyskawiczna przesyłka,wyrozumiałość dla niezdecydowanych klientów:)dzieło końcowe... bajka...dziękuje... 

Paulina | 22 sierpnia 2018 o 22:19
Mapa podróży

Fantastyczny pomysł na prezent, mapa z własnymi zdjęciami wygląda niesamowicie 🙂 świetna i szybka realizacja zamówienia, nie mam żadnych zastrzeżeń, bardzo dziękuje za indywidualne podejście do klienta i zrozumienie. Polecam wszystkim 

Lemańscy | 21 sierpnia 2018 o 20:59
Mozaika ze zdjęć

Witamy, chcielibyśmy bardzo podziękować za współpracę i szybko realizację zamówienia. Obrazy daliśmy formie prezentów na podziękowanie dla rodziców na naszym weselu. Zrobiły ogromną furorę i bardzo wszystkim się podobały a zwłaszcza naszym rodziców. Jeszcze raz dziękujemy i na pewno skorzystamy nie raz z Waszych usług. Pozdrawiamy. 

Paulina | 20 sierpnia 2018 o 08:10
Drzewo genealogiczne

Świetny pomysł na prezent. Nic dodać nic ująć. Cudo! 

Krzysiek | 19 sierpnia 2018 o 14:07
Mapa podróży

Fantastyczny efekt, szybka realizacja. Polecam! 🙂 

Emila | 18 sierpnia 2018 o 22:38
Obraz ze słów

Jestem zadowolona. Pomimo drobnych komplikacji dostałam projekt jeszcze tego samego dnia, który był świetny i zdecydowałam się od razu na zakup. Miła obsługa i sprawny kontakt mailowy. 🙂 

Dariusz | 18 sierpnia 2018 o 14:04
Kolaż ze zdjęć

świetna robota, warte polecenia całość wzorowo wykonana jestem pod wielkim wrażeniem Pozdrawiam 

olkademolka 😉 | 18 sierpnia 2018 o 07:01
Mozaika ze zdjęć

WYSZŁO CUDOWNIE!!! wszyscy byli zadowoleni z prezentu, a o dodatek babcie zaczęły się kłócić bo był tak extra, polecam 

Anna Nowak | 16 sierpnia 2018 o 17:05
Mozaika ze zdjęć

moja opinia jest jak najbardziej pozytywna 🙂 wszelkie moje uwagi dotyczące zamówienia zostały uwzględnione w ekspresowym tempie. Przesyłka szła troszkę dłużej, ale to wina poczty gdyż uszkodziła opakowanie. Ale kolejna paczka doszła w nienaruszonym stanie i z prezentem zdążę na czas :)Sama mozaika jest zjawiskowa i mam nadzieję że na obdarowanym wywoła takie samo wrażenie. Pozdrawiam i dziękuję ekipie mozaikowo.pl za satysfakcjonującą realizację zamówienia 🙂 

Karolina | 16 sierpnia 2018 o 11:21
Obraz ze słów

Obraz był prezentem ślubnym - Młodzi oraz goście byli zachwyceni! Wspaniały efekt, bardzo dobry kontakt, polecam!!! 

Bożena | 14 sierpnia 2018 o 18:03
Mapa podróży

Wszystko w najlepszym porządku. Mapa ładna. Ucieszyła obdarowana osobe 🙂 

Sylwia | 14 sierpnia 2018 o 14:16
Drzewo genealogiczne

Miło, szybko i profesjonalnie. Prezent udał się wspaniale. Pozdrawiam. 

Candyfloss | 12 sierpnia 2018 o 14:25
Mozaika ze zdjęć

Nie miałąm pojęcia co kupic na urodziny mojemu chłopakowi, który interesuje się amatorsko fotografią. Kiedy zobaczyłam tą stronę od razu wysłałam jego zdjęcie jako główne i 200 zdjęc zrobionych przez niego. Projekt otrzymałam e-mailem już kilka godzin później. Obsługa bardzo miła,otrzymałam odpowiedzi na wszystkie pytania i do tego szybka wysyłka. Mozaika wyszła geniealnie, a on sam był zachwycony. Dziękuję,to na pewno nie ostatnia zamówiona przeze mnie fotomozaika 🙂 

Dorcia:) | 12 sierpnia 2018 o 12:59
Pozostałe obrazy personalizowane

Skorzystałam po raz wtóry z tego pomysłu...i nadal jestem pod wrażeniem:)!!! Jutro komunia mojej córki ... mam nadzieję ,ze również ona jak i goście będą zachwyceni:) Ze szczerego serca polecam!!!:) 

Ewelina i Piotr | 11 sierpnia 2018 o 23:42
Mozaika ze zdjęć

mozaika piękna, w jednej chwili przypominają się razem przeżyte chwile 🙂 coś cudownego! 

Mati | 9 sierpnia 2018 o 23:22
Stalowa mapa podróży

z początku nie byłem przekonany, ale jak już mapa do mnie dotarła, zamurowało mnie. Świetna sprawa:) 

Krzysztof | 9 sierpnia 2018 o 17:55
Mapa podróży

Bardzo dobry kontakt:) Mapa także super! Polecam wszystkim;) 

Kasia | 9 sierpnia 2018 o 15:22
Mozaika ze zdjęć

Mozaika jest cudna, własnie oddałam do oprawy i mam nadzieję, że obdarowanego zachwyci równie mocno jak tych, którzy już ją widzieli 🙂 

Jarek | 5 sierpnia 2018 o 08:11
Kolaż ze zdjęć

Super prezent super wykonanie super obsługa. Korzystam juz kolejny raz z usług Picarta i nadal z chęcią polecam produkty znajomym. 

Lidziek | 2 sierpnia 2018 o 22:51
Mozaika ze zdjęć

dlugo czekalam na dostawe ale warto bylo.Obraz wyszedl nieziemski. Bardzo oryginalny prezent dla najblizszych. Polecam 🙂 

Krzysztof Kowalczyk | 2 sierpnia 2018 o 20:25
Obraz z mchu

Bardzo udany i szybki kontakt mech chrobotek bardzo nam się spodobał i to nie jest ostatnie zamówienie. 

Madziuska:P | 1 sierpnia 2018 o 23:57
Mapa podróży

Mapa wyszła bomba:) jestem mega zadowolona efekt nie do porównania i obsługa profesjonalna:) jest super:D polecam 

Dorota | 1 sierpnia 2018 o 23:30
Obraz ze słów

Wszystko było ok - szybka i miła obsługa, stały kontakt telefoniczny, dobry efekt : ) polecam 

GN | 1 sierpnia 2018 o 21:35
Mozaika ze zdjęć

Super! Prezent w postaci mozaiki bardzo się spodobał i naprawdę wszystkich zachwycił:) całość robi powalające wrażenie. Kontakt przemiły. Mam jedyne zastrzeżenie co do zabezpieczenia ramy - podczas transportu pękła w rogu szybka przesłaniająca. 

basia | 1 sierpnia 2018 o 13:01
Mapa podróży

Bardzo polecam!!! Efekt niemożliwy 🙂 

Marzena W | 28 lipca 2018 o 13:58
Pozostałe obrazy personalizowane

Idealny prezent pod choinkę. Mozaika wyszła pięknie! Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z picarta.pl . POLECAM 🙂 

JacekD. | 26 lipca 2018 o 16:03
Drzewo genealogiczne

Realizacja zamówienia przebiegła szybko i bezproblemowo. Pozdrawiam i polecam! 

kristof | 23 lipca 2018 o 20:42
Pozostałe obrazy personalizowane

Zamówiony obrazek wykonany profesjonalnie, bardzo podobał się obdarowanym z okazji rocznicy ślubu 

Aga | 21 lipca 2018 o 18:17
Kolaż ze zdjęć

cos pięknego;) jestem bardzo zadowolona 

Anna Łygan, Warszawa (prezent dla męża) | 19 lipca 2018 o 23:20
Mozaika ze zdjęć

Obsługa - rewelacyjna realizacja - błyskawiczna cena - odpowiednia efekt - niepowtarzalny mina męża otrzymującego mozaikę . . . bezcenna 🙂 Super jakość za rozsądną cenę, firma godna polecenia pod każdym względem - BRAWO! Tym bardziej, że coraz mniej firm tak wspaniale dba o swoich klientów. 

Kaczy | 18 lipca 2018 o 19:27
Mapa podróży

Mapa przerosła wszelkie me oczekiwania...:) jest super;) za kilka godzin podaruję ją jako prezent pod choinkę;) 

Aleksandra C. | 18 lipca 2018 o 10:22
Stalowa mapa podróży

Po prostu super... obsługa :), a sama mapa neiziemska. Bardzo gorąco POLECAM. 

Kasia | 16 lipca 2018 o 20:18
Mozaika ze zdjęć

Mozaikę podarowałam siostrze w prezencie ślubnym i okazało się to świetnym pomysłem. Para Młoda była zachwycona prezentem a i goście weselni byli pod dużym wrażeniem. Kontakt bardzo dobry, wykonanie bez zarzutu, wszystko idealnie zostało wykonane. Gorąco polecam!!! 🙂 

Patrycja | 13 lipca 2018 o 22:55
Mozaika ze zdjęć

Fajny efekt jestem zadowolona, tylko mam małe ale moja przesyłka była uszkodzona i zdjęcie trochę pogniecione, ale nie chciałam się już bawić w wymiany bo w anty ramie tak bardzo nie widać. 

Dorota | 12 lipca 2018 o 20:56
Mozaika ze zdjęć

Bardzo ładna mozaika i bardzo miła obsługa. Zdjęcia są bardzo wyraźne, więc pięknie wszystkie widać. Dużym plusem jest to, że obrazek wykonano i przesłano naprawdę szybko. Mogę szczerze polecić Picartę kazdemu 🙂 

kasia | 12 lipca 2018 o 09:51
Mozaika ze zdjęć

W moim przypadku mozaika była w 100% trafionym prezentem. Młoda Para przez dłuższy czas nie mogła się od niej oderwać. Oglądanie zdjęć składowych sprawiło jej ogromną przyjemność. Dlatego też polecam wybór opcji mozaika z własnych zdjęć. Poza tym współpraca z Zespołem Mozaikowo to bezstresowa przyjemność przygotowania prezentu 🙂 Polecam! 

Justyna | 12 lipca 2018 o 09:08
Mapa podróży

Doszła moja Mapa! Jest świetna! Doszła naprawdę szybko, kontakt z obsługą genialny, gorąco polecam 😉 

Iga | 10 lipca 2018 o 18:18
Drzewo genealogiczne

drzewo dostarczone na czas, naprawdę wywiera duże wrażenie, polecam. 

Mariola Grabska | 10 lipca 2018 o 12:15
Mozaika ze zdjęć

Mozaika rewelacyjna, bardzo precyzyjne wykonanie, fachowa i bardzo miła obsługa. Końcowy efekt mozaiki po prostu super. Wspaniały prezent dla bliskiej osoby. Gorąco polecam Mozaikowo. Pozdrowienia dla całej ekipy i wszystkich którzy pracowali przy mojej mozaice:) 

P. | 7 lipca 2018 o 08:00
Stalowa mapa podróży

Świetne wykonanie, bardzo mi się podoba 🙂 Z daleka i z bliska super efekt 🙂 Także na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z usług tej firmy 🙂 

viru.szopena | 5 lipca 2018 o 08:43
Obraz z mchu

przeysyłka jak najbardziej zadawalająca i godna polecenia na prezent czy uczczenie jakieś uroczystości pozdrawiam 

Domaszewicz Dawid | 30 czerwca 2018 o 21:07
Mapa podróży

Arcydzieło 🙂 Jakość produktu najwyższej klasy! Dostawa i Kontakt na znakomitym poziomie! POLECAM! 

Ela | 29 czerwca 2018 o 16:15
Drzewo genealogiczne

Bardzo szybkie i sliczne wykonnanie, drzewo genealogiczne okazało się bardzo udanym prezentem dla rodziców

Kinga Wojtasiak | 29 czerwca 2018 o 07:16
Mozaika ze zdjęć

Bardzo profesjonalna obsługa, pracownicy pomocni przy wyborze odpowiedniego zdjecia do Mozaiki, dobry kontakt, szybka realizacja, wspaniae wykonany projekt, a do tego prezent niespodzianka w opakowaniu z Mozaiką 🙂 z czystym sumieniem polecam! 

Ania | 28 czerwca 2018 o 11:14
Mozaika ze zdjęć

Bardzo szybko i sprawnie.Po przesłaniu zdjęć w ciągu 2 godzin miałąm już 2 projekty do wyboru.W czwartek wysyłka i w piątek rano już był kurier.Do tego mały pezęcik w kopercie dla mnie.Super.Mozaika była zamawiana na 35 rocznicę ślubu rodziców-i bardzo się wszystkim podobała.Już wisi na ścianie.Polecam 

Sylwia M. | 27 czerwca 2018 o 21:57
Mapa podróży

Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt, a efekt przeszedł moje naśmielsze oczekiwania, myslę, że będzie to najoryginalniejszy prezent, jaki kiedykolwiek podarowałam. Dziękuje bardzo 

Ewa | 25 czerwca 2018 o 16:51
Mozaika ze zdjęć

Jestem zachwycona mozaiką i obsługą. Zamówiłam na płótnie naciągniętą na blejtram i wygląda wspaniale! Dziękuję Pani Kasiu 🙂 

Mateusz | 24 czerwca 2018 o 12:26
Obraz ze słów

Obraz ze słów bardzo się podobał. Polecam 

anny | 24 czerwca 2018 o 10:12
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wykonana fantastycznie. Zrobiła niesamowite wrażenie na przyjaciołach, dla których była prezentem. Kontakt z firmą profesjonalny. Polecam gorąco!!! 

Gabi | 22 czerwca 2018 o 09:31
Obraz ze słów

Bardzo dziękuję za sprawna realizację zamówienia. Jestem zachwycona projektem, współpracą i uwzględnieniem osobistych potrzeb. Dziękuję za przysłanie paczki w sobotę, dzięki czemu udała się niespodzianka na 25. rocznicę ślubu rodziców. Byli zachwyceni, a łzy wzruszenia są najlepszą opinią tej zjawiskowej mozaiki;) Wczoraj zawisła w honorowym miejscu w salonie. Dziękuję:) 

Irena Piekarska | 21 czerwca 2018 o 14:36
Mozaika ze zdjęć

Mozaika jest upominkiem dla kolegi odchodzacego z firmy. Zarówno pomysł, jak i efekt bardzo się podoba, nie tylko obdarowanemu. Dziekuję. 

Domka | 19 czerwca 2018 o 10:50
Drzewo genealogiczne

Właśnie otrzymałam przesyłke z drzewem genealogicznym. Jestem bardzo zadowolona i myśle, ze moja mama, która dostanie ten prezent będzie równie zachwycona 🙂 Wszystko bardzo sprawnie załatwione :)Szybko i bez problemów. Dostępność na chacie bardzo przydatna i pomocna. Bardzo polecam!!! 

Paweł Marciszewski | 17 czerwca 2018 o 19:04
Mozaika ze zdjęć

Bardzo dobry kontakt z osobami odpowiedzialnymi za zamówienie - osoby pomocne i cierpliwe:-) Efekt mozaiki rewelacyjny, Gorąco polecam!! 

Agnieszka W. | 15 czerwca 2018 o 16:14
Stalowa mapa podróży

Mapa jest po prostu rewelacyjna. Wszystkim się bardzo podobała. Coś mi się wydaje, że to nie będzie ostatnie zamówienie 🙂 Poza tym obsługa bardzo profesjonalna i sprawna. Dziękuję i pozdrawiam 

Marta 🙂 | 13 czerwca 2018 o 18:06
Mapa podróży

GORĄCO POLECAM, świetna współpraca przy realizacji zamówienia oraz elastyczność Sprzedawcy. Naprawdę warto 🙂 

Daniel | 11 czerwca 2018 o 13:58
Drzewo genealogiczne

Cała realizacja na najwyższym poziomie. Naprawdę warto, efekt jest świetny! polecam 

Ewelina | 10 czerwca 2018 o 13:24
Mozaika ze zdjęć

Zamówiliśmy dwie mozaiki dla rodziców z okazji ślubu, obie wyszły pięknie, a do tego są oryginalne i zindywidualizowane. Serdecznie polecam 🙂 

Anna Grochulska | 10 czerwca 2018 o 07:54
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wygląda świetnie - wydrukowałam na płótnie i teraz patrze sobie na nią i się zachwycam 🙂 Myślę, że to będzie trafiony prezent ślubny. Każde małe zdjęcie jest bardzo wyraźnie widoczne. Poza tym bardzo miła transakcja, świetny kontakt mailowy. Następnym razem też na pewno skorzystam z mozaikowo. Dziękuję i polecam!!! 

Monika | 9 czerwca 2018 o 19:22
Mapa podróży

Dziękuje bardzo za wspaniały prezent. Narzeczony bardzo się ucieszył z prezentu. Polecam wszystkim. Warto posiadać taką pamiątkę 😉 Pozdrawiam 

Piotr | 6 czerwca 2018 o 20:00
Stylowy portret ze zdjęcia

Naprawdę coś niesamowitego. Polecam każdemu. Żona została mocno zaskoczona. Do tego świetna obsługa. Wielkie podziękowania dla pana Łukasza. 

Magdalena Cz | 4 czerwca 2018 o 16:45
Mapa podróży

Mapa zamówiona jako prezent ślubny, zrobiła ogromne wrażenie na mnie, Parze Młodej oraz gościach, uważam ją za bardzo udany zakup 🙂 Dziękuję za możliwość kupienia ciekawego prezentu i bardzo pomocną i miłą obsługę! 

oliwia | 4 czerwca 2018 o 15:44
Obraz ze słów

Obraz jest po prostu rewelacyjny! Na płótnie dużo lepszy niż w wersji elektronicznej! Już nie mogę się doczekać reakcji rodziców, dla których będzie to prezent gwiazdkowy, po prostu ekstra! naprawdę polecam! 

Magda | 2 czerwca 2018 o 19:50
Mozaika ze zdjęć

Mozaika została zamówiona na prezent z okazji I-ej rocznicy ślubu przyjaciółki. Niespodzianka trafiona. Bardzo się pomysł podobał, a gdy przyjaciele dojrzeli że są to ich zdjątka z wesela byli zaskoczeni a zarazem przeszczęśliwi. Polecam jako pomysł na prezent niespodziankę 🙂 

Kamil | 1 czerwca 2018 o 18:19
Mozaika ze zdjęć

Współpraca bez zarzutu, realizacja zamówienia również. Jeśli chodzi natomiast o samą mozaikę, to spełniła moje oczekiwania - wydruk plus aluminiowa rama - wszystko tak jak należy. Jedyne co mogę zarzucić to fakt, że mozaika składa się z ułożonych fotografii na które nałożona jest maska zdjęcia głównego a efekt bazuje nie tyle na dopasowaniu fotografii co na grze kolorem. Efekt finalny jest jednak imponujący a prezent, który sprawiłem dzięki Wam zachwycił wszystkich i to naprawdę się liczy. Serdecznie dziękuję. 

Irmina | 27 maja 2018 o 23:14
Mozaika ze zdjęć

Bardzo profesjonalna i błyskawiczna obsługa. Mozaika była prezentem urodzinowym dla kolegi. Jubilat oraz wszyscy goście byli zachwyceni - zarówno pomysłem jak i wykonaniem (zdjecie jubilata było stworzone ze zdjęć znajomych). Każdy dokładnie studiował mozaikę aby odszukać się na zdjęciu. Wzbudziło to wiele radości. Podpisana na odwrocie mozaika to wspaniała pamiątka. 

AWo | 22 maja 2018 o 15:19
Mapa podróży

Mapa ze zdjęciami wyszła śliczna. Profesjonalne podejście do klienta i miła obsługa - to jest to co was pozytywnie wyróżnia. Dzięki 🙂 

Beata Kamińska | 20 maja 2018 o 14:41
Mozaika ze zdjęć

Witam ! Właśnie przed chwilą odebrałam zamówioną mozaikę. Ma to być prezent na sobotni ślub. Jestem pewna, że Młodej Parze się spodoba. Jestem zaskoczona szybka realizacją. Dziękuję za miłą i fachową obsługę. Polecam wszystkim! Pewnie jeszcze tu wrócę. Pozdrawiam.:) 

ag | 18 maja 2018 o 22:05
Mapa podróży

Serdecznie dziękuję! Wszystko zgodnie z opisem na stronie i bez opóźnień. Fantastyczne podejście do klienta. POLECAM! 

ania | 13 maja 2018 o 19:29
Obraz ze słów

Po prostu pełny profesjonalizm polecam wszystkim to idealny prezent a zachwyt obdarowanego nie do opisania;) pozdrawiam 

Asia | 13 maja 2018 o 11:42
Stalowa mapa podróży

Profesjonalna i sympatyczna obsługa, szybkie wykonanie, wspaniały efekt! 🙂 

Jarek | 12 maja 2018 o 13:34
Stylowy portret ze zdjęcia

fajny portret, świetnie się prezentuje. Kontakt również bez zastrzeżeń, polecam wszystkim 

Konrad | 12 maja 2018 o 07:04
Mozaika ze zdjęć

zamówiona mozaika jest super, bardzo się podobała. Realizacja transakcji bezproblemowa i szybka. polecam wszystkim. 

lola | 9 maja 2018 o 20:42
Obraz ze słów

Wszystko super, z dostawą nie było problemu, szybko miło i przyjemnie. Polecam:) 

Sylwia | 8 maja 2018 o 09:42
Stylowy portret ze zdjęcia

Przerobione zdjęcie wyszło super!!! Polecam wszystkim- świetny pomysł na prezent! 

Asia | 5 maja 2018 o 11:18
Obraz ze słów

Jestem pod wrażeniem wykonanej pracy, jej tempa i przyjaznej obsługi. Na pewno jeszcze kiedyś tu zajrzę. 🙂 

Iza | 2 maja 2018 o 14:43
Mozaika ze zdjęć

Zamówiłam obrazek ze zdjęć na prezent dla męża. Zamówienie złożyłam w środę, a obrazek miałam już w piątek. Mąż był zachwycony, wszystkie wyprawy na mecze Euro w jednym obrazie. Świetny pomysł na prezent! 

IZA | 30 kwietnia 2018 o 17:25
Mozaika ze zdjęć

Absolutnie żadnych problemów z realizacją. Zamówienie wykonane ekspresowo, przemiła obsługa, wszystko profesjonalnie, szybko i w dobrej jakości. A efekt? Fenomenalny. Wszystkim się podoba, a więc cel osiągnięty. Z pewnością będziemy korzystać z usług firmy Mozaikowo:))Dziękujemy i pozdrawiamy 

Asiorek | 30 kwietnia 2018 o 08:25
Mapa podróży

Witam już dostałam przesyłkę jestem bardzo zadowolona mam nadzieję że mojemu mężowi spodoba się ten oryginalny prezent i że go pozytywnie zaskocze, bo mi osobiście bardzo się podoba:) pozdawiam 

Bartek | 28 kwietnia 2018 o 23:03
Stalowa mapa podróży

Mapa super wykonana,bardzo udany prezent. Polecam. No i obsługa super ! 

Piotr | 27 kwietnia 2018 o 20:51
Obraz ze słów

Świetne wykonanie! Komunikacja, i dbałość o klienta również na najwyższym poziomie:) Serdecznie polecam i na pewno jeszcze skorzystam:) 

Aleksandra Richards | 26 kwietnia 2018 o 07:55
Mozaika ze zdjęć

Absolutnie wspaniały serwis. Jestem w 100% zadowolona z jakości mozaiek, które zamówiłam, jak rownież z czasu wykonania i dostarczenia wybranych przeze mnie produktów. Polecam całym sercem. Dziękuje mazaikowo, ze jesteście! 

Adrianna Dudziak | 25 kwietnia 2018 o 14:53
Mozaika ze zdjęć

Mozaika naprawdę przyciąga uwagę i myślę, że jeszcze raz skorzystam z tej usługi, ponieważ bardzo mi się podoba i jest to świetny pomysł na prezent 🙂 

Łukasz Niewiadomski | 24 kwietnia 2018 o 19:57
Obraz ze słów

Polecam. Szybko, tanio i solidnie... Na czas i na miejsce. Zawodowcy 🙂 

zielmich | 24 kwietnia 2018 o 08:42
Mapa podróży

Bardzo miła obsługa, w pełni profesjonalnie polecam:) 

Małgosia | 21 kwietnia 2018 o 17:24
Obraz ze słów

Prezent dla koleżanki na ślub, bardzo fajny projekt, Gorąco polecam firmę, miałam mało czasu a firma nie robiła mi żadnego problemu z czasem ani projektem! Naprawdę SuPeR!!! Na pewno nie jest to pierwszy projekt który wykonałam w tej firmie...;) 

tom | 19 kwietnia 2018 o 19:21
Stalowa mapa podróży

Mapa zrobiła na mnie i nie tylko wielkie wrażenie.Naprawdę super pomysł na prezent.Miły kontakt i szybka obsługa.Polecam wszystkim!!! 

Ania | 19 kwietnia 2018 o 19:14
Obraz ze słów

Wszystko pozytywnie, szybko i bez problemów 

świadkowa | 18 kwietnia 2018 o 07:38
Mapa podróży

Pomysł spadł z nieba. Z dnia na dzień wykonana praca, profesjonalnie, szybko przy tym sympatycznie.. Obdarowana młoda para wprost zachwycona- obraz ma juz wybrane honorowe miejsce w salonie nowożeńców. Nie było żadnych obaw że prezent się zdubluje.. 

Michał | 17 kwietnia 2018 o 20:42
Mapa podróży

Zamowienie przebiegło bardzo sprawnie i bez zgrzytów, zarówno jeśli chodzi o intuicyjność obsługi platformy do wgrywania zdjeć jak i szybkość samej realizacji. Efekt bardzo mi sie podobał, moge tylko polecać:) 

Sylwia | 16 kwietnia 2018 o 15:00
Stylowy portret ze zdjęcia

Kolejne zamówienie zrealizowane z pełnym profesjonalizmem. Moi przyjaciele na pewno będą zachwyceni i zaskoczeni ... oczywiście pozytywnie! 

Dominika | 16 kwietnia 2018 o 09:47
Mozaika ze zdjęć

Pełen profesjonalizm! - zaczynając od złożenia zamówienia, poprzez kontakt z obsługą a kończąc na odebraniu mozaiki. Gotowa mozaika wygląda fantastycznie! Nie mogę się doczekać kiedy zobaczę minę osób, dla których jest ona prezentem. Jestem pewna, że również będą zachwyceni. Szczerze polecam. 

Agata | 15 kwietnia 2018 o 20:47
Mozaika ze zdjęć

współpraca, realizacja, zespół - wszystko na najwyższym poziomie (tu ukłon w stronę pani Kasi i pana Piotra). efekt - rewelacja. każdy szczegół widoczny! jako prezent na 50. urodziny wisiał podczas imprezy na honorowym miejscu i był punktem spotkań gości - wszyscy próbowali odnaleźć siebie na zdjęciach 🙂 dodam tylko, że wzruszenie jubilatki - bezcenne. po prostu ją zatkało 🙂 polecam z całego serca i na pewno tu (do mozaikowa 😉 ) wrócę! 

A. | 14 kwietnia 2018 o 15:11
Stylowy portret ze zdjęcia

Efekt naprawdę niesamowity! 

Magda Poznań | 12 kwietnia 2018 o 18:03
Mapa podróży

Świetny efekt;] piękny prezent. Jak najbardziej POLECAM! Pozdrawiam 

Ania | 10 kwietnia 2018 o 15:51
Stylowy portret ze zdjęcia

Transakcja bardzo sprawnie przeprowadzona, bardzo dobry kontakt. Zdjęcie zrobiło mega wrażenie na znajomych z pracy:) 

Kasia | 10 kwietnia 2018 o 09:22
Mapa podróży

Transakcja przebiegła sprawnie, Mapa bardzo ładna, naprawdę miły kontakt. Gorąco polecam 🙂 

Arek | 9 kwietnia 2018 o 19:12
Mozaika ze zdjęć

Niesamowita mozaika! Jestem bardzo zadowolony, swietnie wyglada. Zaluje ze jest to prezent, sam bym sobie chetnie ja zostawil 🙂 Pozdrawiam serdecznie 

:: eb :: | 9 kwietnia 2018 o 07:01
Mapa podróży

Gorąco polecam!!!To świetna rzecz na niebanalny prezent. Wykonanie profesjonalne, rama alu bardzo solidna. Obsługa sprawna, kontakt natychmiastowy. Zespół otwarty na propozycje, mający wiele dobrych chęci i sporo cierpliwości. Dziękuje serdecznie!!! Polecam wszystkim, a sama pewnie też jeszcze skorzystam 🙂 

Natalia C. | 5 kwietnia 2018 o 23:27
Mapa podróży

Mapa wyszła tak, jak sobie tego życzyłam, czyli pięknie, a nawet lepiej. Bardzo sprawny kontakt. Oglądanie mapy to sama przyjemność. 

Ewa 🙂 | 4 kwietnia 2018 o 14:59
Mozaika ze zdjęć

Prezent świetny! Jak mój chłopak otrzymał ode mnie mozaikę z naszym wspólnym zdjęciem był pod ogromnym wrażeniem. Stwierdził, że jak zawsze robię mu najfajniejsze i bardzo oryginalne prezenty. Gorąco polecam zamówienie mozaiki, niesamowity efekt. A propo, zamówiłam największy rozmiar i teraz mozaika wisi nad Jego łóżkiem i ozdabia cały pokój. Każdy kto do niego wchodzi zwraca na mozaikę uwagę i oczywiście podziwia. 🙂 

Maciej Kaniewskki | 3 kwietnia 2018 o 16:17
Obraz ze słów

Serdecznie polecam, firma działa profesjonalnie i szybko. Bezproblemowy kontakt, przy ustalaniu i dopracowywaniu projektu. Jakość bardzo dobra do tego elastyczne możliwości odbioru. Jak dla mnie pełen profesjonalizm. Strona również zasługuje na pochwałę ponieważ zawiera komplet niezbędnych informacji. Polecam!!! 

Iga | 2 kwietnia 2018 o 15:00
Obraz ze słów

Portret ze zdjęć wyszedł rewelacyjnie i zrobił oczekiwane jak najbardziej pozytywne wrażenie 😉 Dziękuję za pełen profesjonalizm i fantastyczny pomysł na prezent! 

Magda | 29 marca 2018 o 22:55
Stalowa mapa podróży

Mapa jest boska! Kontakt fantastyczny! Profesjonalna obsługa! wszystkim gorrrąco polecam tą firmę! 🙂 

Asia. dolnosláskie | 28 marca 2018 o 19:39
Mozaika ze zdjęć

szybka realizacja, super kontakt a mozaika przeszla moje oczekiwania. Jest poprostu cudna, mam nadzieje ze osoba obdarowana w Swieta bedzie równie zachwycona. 

Marta | 27 marca 2018 o 09:01
Stylowy portret ze zdjęcia

Obraz wygląda dokładnie jak na wcześniejszym podglądzie. Miła obsługa, która dba o wymagania klienta. Zdecydowanie firma godna polecenia 🙂 

Joanna | 26 marca 2018 o 22:09
Obraz ze słów

dziękuję za miłą współpracę. Obraz piękny, dokładnie wykonany, identyczny jak na projekcie 🙂 

Monika | 26 marca 2018 o 18:43
Stylowy portret ze zdjęcia

Bardzo fachowa i szybka realizacja projektu. Obraz zrobił ogromne wrażenie na obdarowanej osobie. Polecam 

Kama_22 | 25 marca 2018 o 16:29
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wygląda bosko, idealnie pasuje do nowego pokoju mojego chłopaka 🙂 Świetny i niepowtarzalny pomysł na prezent+pełen profesjonalizm 🙂 Dzięki 🙂 

raver4s | 25 marca 2018 o 12:06
Stylowy portret ze zdjęcia

Świetna jakość. Super obsługa. Polecam 🙂 

ewasliwas | 24 marca 2018 o 16:10
Obraz ze słów

Bardzo profesjonalna i sprawna obsługa. Bardzo szybko dostarczona przesyłka. Polecam serdecznie! 

Marzena | 22 marca 2018 o 16:33
Mapa podróży

Świetny i oryginalny pomysł na prezent, do tego bardzo sympatyczna i wyjątkowo zaangażowana w projekt obsługa. Dziękuję za pomoc przy odbiorze mapy. Pozdrawiam, życzę powodzenia i polecam niezdecydowanym przyszłym klientom. 

Justyna | 21 marca 2018 o 15:02
Mozaika ze zdjęć

Mozaika to świetny pomysł! Mile zaskoczył państwa młodych i spodobał się wszystkim;) Świetna, bardzo kompetentna obsługa zamówienia, profesjonalizm. POLECAM! 

Wojtek | 19 marca 2018 o 06:44
Mozaika ze zdjęć

Doskonale wykonana mozaika, naprawdę jestem pod wrażeniem jakości. Bardzo miłym dodatkiem była miniatura - będę miał co postawić na biurku ;). Dziękuję i polecam!! 

Agata, Poznań | 18 marca 2018 o 20:54
Mozaika ze zdjęć

Prezent oryginalny, niezwykle się prezentuje i zaskakuje obdarowanego. Na 30ste urodziny mojego partnera zamówiłam mozaikę z naszym zdjęciem, gdzie znajdowało się.. trzydzieści naszych małych zdjęć. Była zabawa żeby je odnaleźć! Polecam 

aga | 18 marca 2018 o 08:32
Obraz ze słów

obraz jest piękny, a profesjonalna obsługa szybko realizuje zamówienie 🙂 

Jacek Szczepaniak | 17 marca 2018 o 15:29
Mozaika ze zdjęć

Swietnie to wyszlo, mam nadzieje ze obdarowanej sie spodoba tak jak mnie (prezent walentynkowo-rocznicowy). Obsluga fachowa, realizacja szybka. POLECAM 

Aja | 17 marca 2018 o 06:47
Stylowy portret ze zdjęcia

Efekt wyśmienity:) Szybciutko zrealizowany projekt. Bardzo polecam. 

Piotr Pietraś | 12 marca 2018 o 15:54
Mapa podróży

Najlepszy prezent jaki mogłem sobie wyobrazić 😉 

Zadowolony 🙂 | 11 marca 2018 o 14:57
Mapa podróży

Szybko, profesjonalnie, z pozytywnym zaskoczeniem. Oby tak dalej 

Michal S. z Gdanska | 10 marca 2018 o 09:18
Mapa podróży

jak dla mnie efekt niesamowity, wszyscy domownicy potwierdzaja.. czekam na 24. az obdarowana zobaczy ale jestem przekonany ze bedzie szczesliwa... tranzakcja bez zarzutu, goraco polecam... 

Marta | 9 marca 2018 o 22:35
Obraz ze słów

Brak mi słów... coś pięknego 🙂 

Marta | 6 marca 2018 o 12:38
Obraz ze słów

Świetne produkty na prezent na urodziny czy rocznice:) Sama jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim.. sprawna obsluga i ladne wykonanie! 

barbara | 3 marca 2018 o 13:42
Stylowy portret ze zdjęcia

Rewelacyjny końcowy efekt, a "po drodze" sprawny i bardzo miły kontakt!!! Polecam 🙂 

Brzostuś | 2 marca 2018 o 14:51
Stalowa mapa podróży

Mapa w 100% spełniła moje oczekiwania. Ponadto realizacja zamówienia była wręcz expresowa!!! Gorąco polecam !!! 

Ewa | 26 lutego 2018 o 11:49
Mozaika ze zdjęć

W 100% polecam PICARTĘ, miła, sympatyczna, profesjonalna obsługa, która dostosowuje się do indywidualnych potrzeb klienta. Z mozaiki jestem całkowicie zadowolona, osoba obdarowana również. Mozaika robi wrażenie, świetnie wykonana, dobra jakość zarówno zdjęcia głównego jak i miniaturek. Mozaika z własnych zdjęć jest cudownym, oryginalnym pomysłem na prezent. POLECAM!!! 

Natu | 25 lutego 2018 o 20:25
Mozaika ze zdjęć

Mozaika jest urocza. Prezent otrzymał miano idealnego 😉 Współpraca z zespołem obsługującym to czysta przyjemność 😉 Polecam! 

Marta Skowrońska | 25 lutego 2018 o 06:23
Obraz ze słów

Zamówiony obraz na prezent wywołała uśmiech na mojej twarzy, jestem bardzo ale to bardzo zadowolona ze złożonego zamówienia, będzie to wyjątkowy o niepowtarzalny prezent, który na pewno sprawi zadowolenie i zachwyt. Ponadto realizacja bardzo pomyślna i szybka, bardzo polecam 😉 

Karolina | 24 lutego 2018 o 22:11
Stalowa mapa podróży

Jestem bardzo zadowolona z efektu zamówienia. Mapa w pełni spełniła moje oczekiwania. Obsługa niezwykle miła i pomocna. Czas wykonania zaskakująco szybki. Wszystkim gorąco polecam i sama z pewnością jeszcze skorzystam z usług Picarty! 

Karolina | 22 lutego 2018 o 15:56
Mozaika ze zdjęć

Mozaika jest naprawdę super:D Po wydrukowaniu wygląda dużo fajniej niż na ekranie. Wszystkie malutkie zdjęcia są dobrze widoczne a całość tworzy niesamowity efekt. Bardzo ciekawy i oryginalny pomysł na prezent. Należy także dodać, że obsługa mozaikowa jest bardzo miła i profesjonalna. Za wszystko bardzo dziękuje i gorąco polecam!!! 

Kamila | 22 lutego 2018 o 10:21
Mapa podróży

Mapa super, obsługa świetna, naprawde fajnie i profesjonalnie:)) pozdrawiam 

Asia | 20 lutego 2018 o 22:33
Obraz ze słów

Obraz jest fantastyczny! Pięknie się prezentuje, mnóstwo wspólnych tekstów i co najważniejsze okazała się świetnym prezentem, który ogromnie spodobał sie jubilatce 🙂 

Aga | 19 lutego 2018 o 16:33
Stylowy portret ze zdjęcia

Bardzo miła współpraca, a obraz piękny i bardzo szybko przygotowany. Polecam ! 🙂 

Mąż Justi | 19 lutego 2018 o 16:05
Mozaika ze zdjęć

Witam. Właśnie dostałem w prezencie waszą fotomozaikę i jestem zachwycony. Świetny prezent. Polecam innym. Arek. 

Adam | 16 lutego 2018 o 09:02
Mozaika ze zdjęć

Efekt na żywo jeszcze lepszy niż w komputerze! Wyszło świetnie.Prezent bardzo oryginalny i jedyny w swoim rodzaju.Polecam wszystkim!Jeszcze nigdy nie spotkałem się z tak szybką realizacją zamówienia. Rozmiar 60x80 spokojnie widać z 1 metra :)Bałem się ,ze nie bedzie widać małych obrazków ,ale sie myliłem 🙂 są bardzo ostre i spokojnie można je podziwiać..Nie wyobrażam sobie ,żeby ktoś nie był z tego zadowolony ! tak mi sie podoba ,że chyba go nie oddam dziewczynie haha 🙂 Mam nadzieje ,żę jeszcze kiedyś skorzystam z usług ekipy Mozaikowo. 

Zuzanna | 14 lutego 2018 o 21:40
Mozaika ze zdjęć

Bardzo sprawna obsługa, ładna kompozycja, zyskująca dzięki skandrowaniu zdjęć w razie potrzeby, dobra jakość wydruku. Mozaika jest ciekawym pomysłem na prezent, pamiątkę. Robi duże wrażenie, szczególnie jeśli ma dużo zdjęć składowych. Bardzo dziękuję za pomoc w sprawieniu radości z okazji rocznicy! Będę polecać znajomym 🙂 

OLA | 14 lutego 2018 o 08:06
Stylowy portret ze zdjęcia

Bardzo dobra obsługa, świetny efekt końcowy. Serdecznie polecam. 

BJ | 13 lutego 2018 o 22:54
Stylowy portret ze zdjęcia

Ponownie skorzystałam z usługi , jestem zadowolona z jakosci oraz terminu wykonania 

Super prezent! | 13 lutego 2018 o 09:20
Obraz ze słów

Projekt został przesłany w ekspresowym tempie ! Jutro jade po odbiór 🙂 Polecam ! 

Dominika | 10 lutego 2018 o 17:33
Mapa podróży

To firma, która naprawdę stawia na zadowolenie klienta. I to nawet tak upierdliwego jak ja. 🙂 Jestem tu już po raz drugi i podejrzewam, że nie ostatni. Moi bliscy dostają dzięki Wam super prezenty. Może pora samej sobie zrobić niedługo taki podarunek. 🙂 Polecam! 

Paweł | 10 lutego 2018 o 16:57
Stylowy portret ze zdjęcia

Gorąco polecam! mozajka spełniła wszystkie moje oczekiwania. piorunujący efekt. profesjonalne wykonanie i bezproblemowy kontakt 

Angelika | 10 lutego 2018 o 11:14
Mapa podróży

Jestem bardzo zadowolona z realizacji złożonego przeze mnie zamówienia. Super obsługa, szczerze polecam. 

Anna Krokosz | 10 lutego 2018 o 06:21
Mozaika ze zdjęć

Po prostu genialne. Już dawno się tak miło nie rozczarowałam 🙂 Miło, bo efekt przerósł moje oczekiwania! Spodziewałam się czegoś mniej spektakularnego, ale po odpakowaniu przeżyłam prawdziwe zaskoczenie. Mozaika zrobiła wielkie wrażenie, tak na obdarowanych (rodzice), jak i również na wręczających. PS. Miniaturka, którą dostałam dodatkowo była wielką niespodzianką, bo na co dzień nie mogę podziwać oryginału, jako, że jestem w innym kraju. W ten sposób jednak mam swoją małą wersję. Warte każdej złotówki. POLECAM! 

Klaudia | 8 lutego 2018 o 20:28
Obraz ze słów

Super efekt,miła obsługa i szybka wysyłka. Naprawdę gorąco polecam. 

Piotr | 8 lutego 2018 o 11:29
Stalowa mapa podróży

Mapa w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach, robi na WSZYSTKICH ogromne wrażenie i jako prezent spełnia się w 100% 🙂 Co do współpracy również same pozytywy, chęć profesjonalnej pomocy i doradzania przy niezdecydowaniu klienta naprawdę może pomóc. Jak najbardziej polecam 🙂 Dziękuję za włożoną pracę 🙂 

Paweł | 8 lutego 2018 o 06:39
Stylowy portret ze zdjęcia

Jestem zachwycony! Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja i wspaniała mozaika! Polecam! 

jurand90 | 7 lutego 2018 o 14:52
Mapa podróży

Super! świetny efekt ! błyskawiczna przesyłka i dobra organizacja firmy - polecam 🙂 

Iza | 3 lutego 2018 o 17:07
Stylowy portret ze zdjęcia

Portret rewelacja, klasa , po prostu kapitalny. Wykonanie i obsługa pierwsza klasa!!! gorąco polecam 

Agata | 2 lutego 2018 o 19:21
Obraz ze słów

Bardzo, ale to bardzo polecam. Obraz ze słów zrobiony bardzo szybko, efekt naprawdę fantastyczny, a obdarowany napewno się ucieszy. Jeszcze raz bardzo dziękuje i myślę że z pewnością tu wrócę i polecę moim znajomym! Wyszło naprawdę cudownie ! 🙂 

Magda | 30 stycznia 2018 o 10:33
Obraz ze słów

Super, wszystko super. Bardzo dobry kontakt - prezent na rocznicę wyszedł ekstra. Szczerze polecam 

Anna Petryna | 29 stycznia 2018 o 11:28
Mozaika ze zdjęć

Bardzo polecam! Fachowa obsługa, jakość wydruku bardzo dobra, zdjęcia, które tworzą mozaikę są dobrze widoczne a całość tworzy niezwykły obraz. Osobiście polecam mozaikę wykonaną z własnych zdjęć. Bardzo polecam, to naprawdę udany prezent. 

Paulina | 28 stycznia 2018 o 13:23
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wyszła przecudownie! Osoby obdarowane były zachwycone oraz wzruszone. Jedno zdjęcie składające się ze wspomnień. Bardzo fajny pomysł na prezent 😉 Antyrama była lekko pęknięta w dolnym rogu, ale nie rzuca się jakoś w oczy 😉 Jestem zadowolona z tej współpracy, wszystko przebiegło szybko i bez żadnych komplikacji 🙂 Polecam! 

kinia | 26 stycznia 2018 o 11:39
Stylowy portret ze zdjęcia

Rewelacja! Nie tylko pod względem imponującego efektu końcowego po wydrukowaniu ale i szybkości w wysłaniu. Jestem bardzo zadowolona i dziekuję za miłą i fachową obsługę. Pozdrawiam. 

Anka | 25 stycznia 2018 o 15:11
Stalowa mapa podróży

Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja efekt bardzo zadowalający. Bardzo fajny prezent. 

Wtk | 23 stycznia 2018 o 13:26
Mozaika ze zdjęć

Mozaika swietna,wykonana precyzyjnie, az chce sie patrzec 🙂 Swietny pomysl na prezent dla bliskiej osoby 

kuba | 20 stycznia 2018 o 13:43
Stylowy portret ze zdjęcia

polecam 

MoA | 17 stycznia 2018 o 18:55
Mozaika ze zdjęć

Miły kontakt, żadnych problemów z uzyskaniem odpowiedzi na nawet najgłupsze pytania 🙂 Szybka wysyłka. A obdarowany? Zdziwiony najpierw. Zaciekawiony później. A teraz? Myślę, że zdjęcie w antyramie już wisi na ścianie. Oryginalny prezent, coś nowego. A teraz trudno o rzeczy niepowtarzalne. Polecam! 

Michał | 16 stycznia 2018 o 09:29
Stylowy portret ze zdjęcia

Wszystko szybko, fajnie i sprawnie. Końcowy efekt rewelacja. Dziękuje i pozdrawiam. 

Sylwia | 15 stycznia 2018 o 22:37
Mapa podróży

Świetna jakośc i szybka realizacja zamówienia! Już drugi raz korzystałam z usług PicArty i jestem baaardzo zadowolona:)))) 

wannabe | 15 stycznia 2018 o 10:14
Stalowa mapa podróży

Super dekoracja do mojego pokoju 😀 w realu dużo lepiej wygląda:)) 

Kamilusia | 15 stycznia 2018 o 08:43
Obraz ze słów

Bardzo elastyczny zespół, który potrafi dostosować się do potrzeb klienta, cierpliwi i przemili. Realizacja i przesyłka w tempie ekspresowym. Fotografia to dosłownie dzieło sztuki!!! Gwarancja 100% satysfakcji to nie tylko hasło, ale fakt! Gorąco polecam! 

dsc20 | 11 stycznia 2018 o 15:41
Obraz ze słów

Coś niesamowitego naprawdę polecam... 🙂 

Aneta | 9 stycznia 2018 o 16:35
Mozaika ze zdjęć

Mozaika jest na prawdę super. Nie spodziewałam się, że aż tak mi się spodoba. Została wykonana z okazji ślubu, również Młodej Parze bardzo się podoba. 🙂 Wystawiam ocenę: celującą 😉 Jedyne drobne zastrzeżenie, że pomiędzy zdjęciem a osłoną widac pod światło na dole lekkie pofałdowanie. Ale to nie przeszkadza. 🙂 

Andrzej | 6 stycznia 2018 o 18:11
Stylowy portret ze zdjęcia

Obraz wykonany w bardzo ładny sposób. Jakość druku oraz naciągnięcie płótna na najwyższym poziomie. Bardzo ładnie prezentuje się na ścianie i budzi duże zainteresowanie osób, które mają okazję ją obejrzeć. 

Agnieszka | 5 stycznia 2018 o 06:55
Mozaika ze zdjęć

Mozaikę zamówiłam na 20-tą rocznicę ślubu przyjaciół. Zarówno obdarowani jak i goście byli zachwyceni. Po odpakowaniu wszyscy rzucili się do analizowania prezentu oraz wspominania wydarzeń, które znalazły się w mozaice. Podziękowaniom nie było końca. Również współpraca z firmą idealna. Polecam z czystym sumieniem 🙂 

Damian | 4 stycznia 2018 o 22:30
Mozaika ze zdjęć

Mozaika spełniła swoje zadanie - łzy wzruszenia mojej dziewczyny pokazały jak bardzo trafionym okazał się ten prezent. Jedyna uwaga to to, że przy rekomendowanej ilości zdjęć trochę zbyt dużo razy się powtarzają. Poza tym realizacja całego projektu odbywa się idealnie więc szczerze polecam 🙂 

Olala | 4 stycznia 2018 o 10:39
Obraz ze słów

Jakosc obrazu jest fantastyczna, jestem pod wrazeniem! Prezent podobal sie odbiorcom, a to najwazniejsze. A do tego profesjonalne podejscie i sympatyczny kontakt. POlecam wszystkim! 😀 

Dagmara | 3 stycznia 2018 o 15:55
Mozaika ze zdjęć

Bardzo dobry kontakt, profesjonalna obsługa zamówienia, a do tego szybka realizacja. Ogólnie polecam mozaikę z własnych zdjęć, gdyż jako prezent jest bardziej osobisty. My z mężem jesteśmy zachwyceni efektem końcowym. POLECAMY!!!!! 

Shadow T | 3 stycznia 2018 o 07:56
Stylowy portret ze zdjęcia

Czemu miałbym nie napisać opinii, skoro dziewczyna skakała z radości, więc chyba się jej podoba 🙂 jakby to było allego to bym z chęcią wystawił pozytywny komentarz:) pozytyw w 100% całe zamówienie zamknęło się w 4 dniach (od wysłania przezemnie zdjęcia do dostarczenia do domu) polecam z czystym sumieniem:) 

Monika Lipka | 2 stycznia 2018 o 20:40
Mozaika ze zdjęć

To już moja druga mozaika.Bardzo miła współpraca, a projekt piękny i bardzo szybko przygotowany. Polecam ! 🙂 

Izabela Dudziak | 1 stycznia 2018 o 16:44
Stalowa mapa podróży

Świetny kontakt, szybka przesyłka a efekt końcowy mozaiki REWELACYJNY! 

Damian Kabaczek (Sz) | 31 grudnia 2017 o 09:41
Mozaika ze zdjęć

Zamówiłem mozaikę na 30 urodziny mojej żony i gdy dziś po odebraniu paczki ją zobaczyłem, to wiem, że moja żona nie będzie płakała z racji tego, że kończy 30 lat, lecz dlatego, że dostała coś tak wspaniałego. Jesteście niesamowici, że robicie coś tak wspaniałego co daje tyle radości. A do tego ta mała ramka w prezencie. Coś niesamowitego. Kocham Was!!!!!!! 

Andrzej, Warszawa | 30 grudnia 2017 o 20:50
Mapa podróży

Szybka obsługa, dobry kontakt, zero problemów. Mapa świetnie nadawała się na prezent 😀 Wyraz twarzy solenizantki - bezcenny ^^ 

karina strzelczenia | 30 grudnia 2017 o 18:23
Obraz ze słów

Profesjonalna i szybka obsługa zamówienia.Bardzo dobry pomysł na oryginalny prezent dla bliskich i znajomych.Obdarowany doprowadzony do łez ze wzruszenia. 

Marcin | 30 grudnia 2017 o 07:10
Stalowa mapa podróży

Produkt rewelacyjny a przede wszystkim zgodny z opisem. Świetny kontakt oraz profesjonalna obsługa. Wszystko w najlepszym wydaniu. Polecam serdecznie 🙂 

OLA:D | 28 grudnia 2017 o 15:00
Mozaika ze zdjęć

Nooooo takiego prezentu to chyba nikt się nie spodziewał :):) Mozaika - najpiękniejsza pod Słońcem 🙂 Obsługa - lepiej niż extra, kontakt, odbiór, cena - wszystko na ogromny plus. BARDZO DUŻY PROFESJONALIZM!! Myślę, a nawet wiem, że na jednej mozaice się nie skończy :):) BARDZO DZIĘKUJĘ za ogromną radość - tak wiele zdjęć, tyle wspomnień a to wszystko w jednym miejscu - na Naszej ścianie:D:D:D 

Zadowolony 🙂 | 28 grudnia 2017 o 14:33
Mozaika ze zdjęć

Obsługa profesjonalna, a efekt niesamowity. Zamówiłem blejtramę 70x100 na 10-tą rocznicę ślubu i małżonka jest zachwycona mogąc w każdej chwili obejrzeć w salonie wszystkie najważniejsze razem spędzone chwili. Dzieci też zachwycone. Zalecam wybrać jak najwięcej zdjęć (by jak najmniej się powtarzało) i dokupić wcześniej uchwyty na haczyki (nie ma wraz z blejtramą) by można szybko powiesić 

Paweł R. | 28 grudnia 2017 o 11:15
Mozaika ze zdjęć

Mozaika (drukowana na płótnie) bardzo ładna - prezent na rocznicę ślubu. Tak samo współpraca z PicArta.pl! Pełen profesjonalizm i błyskawiczna realizacja! Gorąco POLECAM! 

Iza z Kielc | 25 grudnia 2017 o 19:06
Mozaika ze zdjęć

Bardzo profesjonalna i życzliwa obsługa. Na moją prośbę wydrukowano mi mozaikę wcześniej i dzięki temu dotarła na czas. Portret mozaikowy zrobił furorę wśród innych prezentów i wzbudził wielki zachwyt zarówno osoby obdarowanej, jak i innych uczestników spotkania. Zabawa w poszukiwaniu swoich zdjęć w mozaice była przednia. Dziękuję bardzo i polecam innym taki prezent. 

Darek | 20 grudnia 2017 o 19:09
Obraz ze słów

Jestem bardzo zadowolony z obrazu

Izik | 19 grudnia 2017 o 19:11
Mapa podróży

Mapa, którą otrzymałam jest fantastyczna. Przerosła moje oczekiwania 🙂 Fachowa i szybka realizacja zamówienia. Rewelacyjny kontakt, odpowiedź na e-mail w ciągu godziny. Dziękuję zespołowi za współpracę 😀 

Karolina Pietrasiak | 17 grudnia 2017 o 09:56
Mozaika ze zdjęć

Świetny i szybki kontakt, indywidualne podejście i przede wszystkim.... cudownie wygląda ta mozaika. Nawet się nie spodziewałam, że wywoła to taki efekt. Polecam bo warto 🙂 

Asia | 16 grudnia 2017 o 15:29
Mapa podróży

Jesteśmy zachwyceni, nie spodziewaliśmy się tego, że efekt będzie aż tak piorunujący 🙂 Dziękujemy i polecamy każdemu, prezent idealny, na którym można zatrzymać wiele wspomnień 🙂 

Izabela | 12 grudnia 2017 o 17:20
Stalowa mapa podróży

Bardzo polecam ten sklep! Dobry kontakt z klientem, realizacja zamówienia szybka i sprawna. A Mapa wygląda niesamowicie na żywo! 

Kamil | 11 grudnia 2017 o 20:29
Obraz ze słów

Wszystko tak jak miało wyglądać, szybka realizacja. 

Natalia Szumna | 11 grudnia 2017 o 12:44
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wykonana wzorowo ,bardzo dobra jakość + szybka przesyłka . Jestem bardzo zadowolona ! Polecam ! 

Ada | 10 grudnia 2017 o 16:39
Mapa podróży

Miły kontakt, jakość usługi bardzo dobra i szybka przesyłka! Polecam wszystkim, którzy szukają pomysłu na oryginalny prezent!!! 

Tomek | 10 grudnia 2017 o 15:25
Mozaika ze zdjęć

Gorąco polecam. Zamówiłem dla żony na 10 rocznicę ślubu. Składała się z 500 naszych zdjęć z całego tego czasu. Z daleka wygląda jak zwykłe zdjęcie, a kiedy podejdzie się bliżej można oglądać każde ze zdjęć po kolei. Na obdarowanej zrobiła duże wrażenie. Wykonanie i kontakt rewelacyjne i jeszcze drobna niespodzianka od firmy. 

Marta | 9 grudnia 2017 o 17:01
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wygląda super! Świetny pomysł na prezent. 

Ania | 9 grudnia 2017 o 15:58
Stylowy portret ze zdjęcia

Jestem zadowolona z usług Picarta.pl, Portret piękny, wszystko zrobione na czas. Polecam!!!!! 

aaa | 9 grudnia 2017 o 10:09
Obraz ze słów

Efekt niesamowity. Bardzo miło szybko 🙂 polecam! 

Krzysiek | 8 grudnia 2017 o 14:25
Stylowy portret ze zdjęcia

Wszystko w jak najlepszym porządku. Portret spełnia moje oczekiwania. Polecam 

martin8732 | 5 grudnia 2017 o 20:09
Mozaika ze zdjęć

Bardzo dobra obsługa a i mozaika świetnie wygląda.Gorąco polecam 

Paweł i Kajetan | 4 grudnia 2017 o 15:08
Mapa podróży

Jesteśmy zachwyceni. Prezent doskonały. Jest to pełno wspomnień w jednym obrazie. Rama do tego czarna i na ścianę i tylko podziwiać. Coś genialnego! 

Ewelina | 4 grudnia 2017 o 07:27
Stalowa mapa podróży

Czysty profesjonalizm !!! Już dawno nie współpracowałam z taką firmą!! Wszystko na 6 i to z +! Dziękuje bardzo! 

Beata | 1 grudnia 2017 o 07:12
Mozaika ze zdjęć

Cieszę się,że zamówiłam mozaikę w tej firmie.Bardzo dobry i szybki kontakt (pomimo moich "natarczywych" pytań).Wielkie dzięki.Myślę,że zrobię miłą i oryginalną niespodziankę.Spróbuj i Ty. 

Michał M. | 29 listopada 2017 o 09:42
Mozaika ze zdjęć

Mozaika przepiękna! Solidna firma, w przyszłości na pewno będę jeszcze z niej korzystał. 

Marta z Częstochowy | 28 listopada 2017 o 15:16
Obraz ze słów

Świetny pomysł na prezent- a wykonanie jeszcze lepsze 🙂 naprawdę polecam... 

krzysztof | 27 listopada 2017 o 08:36
Stylowy portret ze zdjęcia ze zdjęcia

super pomysł, rewelacyjne i szybkie wykonanie, bardzo sie cieszę, dziękuję i z chęcią skorzystam jeszcze 🙂 PS. nie mogę się doczekać reakcji dziewczyny 🙂 

janek | 26 listopada 2017 o 16:10
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wyszła naprawdę fantastycznie i przeszła moje oczekiwania:) Następną zamówię na pewno w większym formacie, bo na ścianie wygląda to niesamowicie!! świetny pomysł na prezent!! pozdrawiam i dziękuję:) 

Wojciech Kubacki | 25 listopada 2017 o 09:20
Obraz ze słów

Na prawdę dobry pomysł na prezent dla bliskich. Szybka wysyłka i miła obsługa. Serdecznie pozdrawiam: Wojciech 

Dominika | 23 listopada 2017 o 09:23
Mapa podróży

Wykonanie bardzo profesjonalne, Mapa jest prześliczna! Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam! 🙂 

Martyna | 23 listopada 2017 o 07:05
Stylowy portret ze zdjęcia ze zdjęcia

Wszystko świetne: -współpraca z projektantem -czas realizacji -no i najważniejesze-efekt końcowy! 😀 

Lemańscy | 20 listopada 2017 o 20:23
Mozaika ze zdjęć

Witamy, chcielibyśmy bardzo podziękować za współpracę i szybko realizację zamówienia. Obrazy daliśmy formie prezentów na podziękowanie dla rodziców na naszym weselu. Zrobiły ogromną furorę i bardzo wszystkim się podobały a zwłaszcza naszym rodziców. Jeszcze raz dziękujemy i na pewno skorzystamy nie raz z Waszych usług. Pozdrawiamy. 

Karolina | 20 listopada 2017 o 07:03
Kolaż ze zdjęć

Jestem bardzo zadowolona z przysłanego zamówienia! Kurcze jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak uczciwymi sprzedającymi! Bardzo dobry kontakt, miła współpraca! Jak najbardziej polecam, nie mam żadnych wątpliwości! 🙂 Jeszcze na pewno skorzystam w przyszłości z Państwa ofert! 🙂 Pozdrawiam 

Ania i Łukasz | 19 listopada 2017 o 06:11
Mapa podróży

Świetna sprawa, już nie możemy doczekać się miny Cioci i Wuja kiedy dostaną prezent. Realizacja zamówienia - pierwsza klasa. Polecamy! 

Blanka | 18 listopada 2017 o 20:37
Obraz ze słów

Bardzo dziekuje. Jestem zachwycona obrazem i milo zaskoczona dodatkowym obrazkiem. Zycze powodzenia. 

mollinder | 15 listopada 2017 o 10:09
Stylowy portret ze zdjęcia

Zamówienie wykonane szybko i terminowo. Polecam takie fotografie na prezenty. Wesołych Świąt! 

Paulina ze Szczecina | 13 listopada 2017 o 12:50
Mozaika ze zdjęć

Zamówiłam Mozaikę, choc nie byłam do końca przekonana czy to bedzie odpowiedni prezent na 18-nastkę... Gdy otworzyłam przesyłkę (przyszla po kilku dniach) zobaczyłam duże zdjęcie zrobione z maleńkich obrazków... byłam w szoku! To był najlepszy prezent, który dostała moja kuzynka na 18-nastkę widac to bylo po reakcji gości, jej minie i po tym jak mi dziękowała 🙂 ZDECYDOWANIE POLECAM 🙂 DZIEKUJĘ i Pozdrawiam 

Magda | 12 listopada 2017 o 16:14
Mozaika ze zdjęć

Mozaika to prezent przepiękny, oryginalny i powodujący wzruszenie u osoby obdarowywanej. Ja najpierw zostałam obdarowana, a potem sama nie mogłam doczekać się okazji, jak będę mogła obdarować kogoś bliskiego tym niezwykłym podarunkiem. Team mozaikowo.pl - przemiły, konkretny, nastawiony na klienta, w 100% profesjonalny. Polecam pod wszystkimi względami 🙂 

Romuald Kogut | 11 listopada 2017 o 18:29
Mozaika ze zdjęć

1.Zamówiona fotomozaika okazała się rewelacją wśród rodziny i przyjaciól ze względu na jakość wykonania no i oczywiście niespotykany i nie znany nam do tej pory rodzaj grafiki. 2.Łatwe zamówienie-realizacja błyskawiczna, ceny zadawalające. 

Manish | 11 listopada 2017 o 13:23
Mapa podróży

PROFESJONALIŚCI ORAZ NIEZWYKLE RZETELNI LUDZIE, BŁYSKAWICZNIE OTRZYMANA PRZESYŁKA. NATOMIAST KONTAKT ORAZ EFEKT KOŃCOWY ZAMÓWIENIA TO JUŻ SAME SUPERLATYWY!!!! POLECAM BEZ DWÓCH ZDAŃ ! 

ANETA | 9 listopada 2017 o 14:57
Obraz ze słów

JESTEM POD WRAŻENIEM :):):) DZIĘKUJĘ.... 

Jarek | 8 listopada 2017 o 12:05
Stalowa mapa podróży

Pełen profesjonalizm. Pozdrawiam. 

Agnieszka Lasoń | 7 listopada 2017 o 10:10
Mapa podróży

Rewelacja! Fenomenalny kontakt, natychmiastowa realizacja! Cudowna współpraca! Polecam wszystkim! 

agnieszka | 5 listopada 2017 o 13:51
Mozaika ze zdjęć

Profesjonalny zespół, który nie tylko zrobił dla mnie piękny obraz- mozaikę ale również w dzień poprzedzający wigilię wykonał poprawki o które prosił.Tak więc same plusy i gorąco polecam każdemu. 

Zobacz wszystkie - PicArta opinie
Picarta.pl Opinie
5 (100%) 6 votes

Pin It on Pinterest