Dodaj opinię do Picarta.pl

Dodaj opinie
Maksymalny rozmiar pliku: 50MB

LUB

Wybierz produkt

5
Denis i Lea | 18 lutego 2020 o 10:40
Drzewo genealogiczne

Świetny pomysł na prezent. A już niedługo na drzewwie pojawi się kolejny członek naszej wspaniałej rodzinki <3

Kordian | 18 lutego 2020 o 10:21
Stalowa mapa podróży

Świat na tej mapie jest tak bardzo nasz osobisty dzięki przymocowanym do niego zdjęciom. Niesamowite wrażenie.

Arkadiusz i Rozalia | 18 lutego 2020 o 07:22
Kolaż ze zdjęć

Zdjęcia są ponadczasowe, dlatego często dołączam je do prezentów. W takiej formie są one jeszcze ciekawsze, polecam!

Maksym i Jana | 17 lutego 2020 o 16:00
Karafki i szklanki do whisky

dobry pomysł na prezent nie tylko dla amatora whisky, ale również dla miłośników innych rodzajów alkoholi

Karina z Płocka | 17 lutego 2020 o 09:41
Stylowy portret ze zdjęcia

Idealna propozycja dla tych, którzy uwielbiają sztukę. Oczywistym było, że tata dostanie swój portret w takiej formie 😉

Klaudia S. | 16 lutego 2020 o 21:46
Kolaż ze zdjęć

Zdjęcia i jeszcze więcej zdjęć… najlepszy prezent dla miłośników podróży… i jeszcze do tego ta mapa w formie kolażu… Polecam wszystkim podróznikom i nie tylko.

Beniamin G. | 16 lutego 2020 o 13:47
Karafki i szklanki do whisky

Krafka genialna. Mieści się w niej całkiem sporo alkoholu, łatwo się nalewa a w dodatku wygląda bardzo estetycznie.

Marcelina | 16 lutego 2020 o 07:20
Wasza mapa gwiazd

Zwykłe obrazy czy zdjęcia są już bardzo oklepane. Chciałam dla mojej mamy czegoś wyjątkowego i udało się.

Laura | 15 lutego 2020 o 20:37
Mapa podróży

Kupiłam chłopakowi na urodziny, ale tak mi się spodobała, że muszę zamówić kolejną dla siebie bez okazji 😉

Melania | 15 lutego 2020 o 20:20
Mapa podróży

Jeśli szukacie czegoś niebanalnego to idealnie trafiliście. Mapa robi super wrażenie a w dodatku jest genialną pamiątką.

Klaudia | 15 lutego 2020 o 12:23
Mozaika ze zdjęć

taka ilość zdjęć może przytłoczyć… okazuje się jednak, że można je zgromadzić w jednym miejscu i zawsze mieć je pod ręką!

Sebastian i Danuta | 15 lutego 2020 o 06:25
Mozaika ze zdjęć

cena i jakość jak najbardziej ok. fajny pomysł nie tylko na prezent ale również jako dekoracja do własnego mieszkania 😉 gdy tylko kupię swój własny dom, na pewno wróce po kilka podobnych obrazów

Sławomir | 14 lutego 2020 o 14:00
Obraz z mchu

Myślałem, że o takie obrazy trzeba jakoś szczególnie dbać. Na szczęście okazało się, że nie, a w dodatku to mech dba o nas (pobiera wilgoć).

Jeremi | 14 lutego 2020 o 12:43
Obraz z mchu

Ciekawa alternatywa dla tradycyjnych roślinek w doniczce. Zamówiłem i przetestuję 😉

Angelika | 13 lutego 2020 o 13:59
Kubki termiczne, termosy

Sklep zaopatrzony w wysokiej jakości asortyment, dzięki czemy łatwo można znaleźć idealny prezent na każdą okazję. Polecam.

Oliwier i Natasza | 13 lutego 2020 o 12:12
Kubki termiczne, termosy

Podpisaliśmy kubeczek imieniem naszego kolegi, który miał urodziny. Mina solenizanta bezcenna, korzystacały czas w pracy i na uczelni.

Patryk i Apolonia H. | 12 lutego 2020 o 12:21
Obraz ze słów

Pomysł wydawał się szalony, ale udało się – obraz z ulubionych filmowych cytatów mojej dziewczyny 😉

Jeremiasz | 12 lutego 2020 o 12:09
Stylowy portret ze zdjęcia

Niby jedno zwykłe zdjęcie a tyle możliwości, żeby w oryginalny sposób je odzwierciedlić. Polecam wzór z gazet – bardzo ładnie wygląda na ścianie i nikt nie przechodzi obok niego obojętnie.

Teresa | 12 lutego 2020 o 06:22
Kolaż ze zdjęć

Moja przyjaciółka wyprowadziła się za granicę więc w prezencie pożegnalnym podarowałam jej serce ułożone z naszych zdjęć, ostatnio dostałam fotkę z obrazem powieszonym na ścianie w tle 😉

Oskar | 11 lutego 2020 o 20:10
Kubki termiczne, termosy

dobre rozwiązanie na spacery z psem – można pić kawę na świeżym powietrzu 😉

Sebastian M. | 11 lutego 2020 o 16:42
Mozaika ze zdjęć

Można powiedzieć, że to takie wspomnienia zawarte w jednym zdjęciu. Cudowny pomysł na prezent dla bliskiej osoby.

Laura | 11 lutego 2020 o 14:49
Kubki termiczne, termosy

bardzo elegancki i stylowy kubek, czerń rządzi! Skorzystałam z opcji grawerowania i była to bardzo dobra decyzja!

Nikodem | 11 lutego 2020 o 07:16
Multitoole, noże, narzędzia

Solidny materiał i bardzo dobra cena. Takie gadżety warto kupować, bo sa bardzo estetyczne a jednocześnie można je wykorzystać w praktyczny sposób.

Szczepan | 10 lutego 2020 o 19:20
Piersiówki, shakery, zestawy

Kiedy już znalazłem idealny prezent, nie miałem pomysłu na grawer. Dobrze, że macie jakieś gotowe wzory, dzięki.

Livia | 10 lutego 2020 o 18:28
Stalowa mapa podróży

Nie mogłam się zdecydować, który wzór wybrać, bo oba sa bardzo ładne. Padło na wersję z sznurkiem i jestem bardzo zadowolona.

Aniela | 10 lutego 2020 o 11:02
Kolaż ze zdjęć

długo się wahałam czy w ogóle kupować kolaż, ale dziś nie żałuję, polecam na prezent ale także jako dodatek do mieszkania czy nawet biura

Jędrzej i reszta | 10 lutego 2020 o 08:24
Multitoole, noże, narzędzia

Genialny pomysł na prezent nawet dla tych, którzy nie potrafią trzymać poprawnie śrubokręta i nie wiedzą, do czego poszczególne narzędzia w zasadzie służą – wiem coś o tym 😀

Weronika | 10 lutego 2020 o 07:47
Karafki i kieliszki do wina

Nie mam w zwyczjiu kupować prezenty przez internet, ale tym razem zrobiłam mały wyjątek i nie żałuję. Bardzo dobry produkt.

Gabriel i Jessica | 9 lutego 2020 o 20:03
Wasza mapa gwiazd

Wspaniałe wspomnienia przemycone w niecodziennej postaci. Byl to prezent ślubny dla córci i jej męża… Zapewne dla syna i synowej zamówię bardzo podobny

Ada z Rybnika | 9 lutego 2020 o 16:32
Obraz ze słów

Na pewno jeszcze coś u was zamówię, bo obraz jest przecudowny.

Bartek i Blanka | 9 lutego 2020 o 11:31
Obraz z mchu

Po przeprowadzce ze wsi do miasta szukaliśmy właśnie czegoś takiego – naturalnego, przywołującego wspomnienia z spacerów do lasu. Trafiliśmy idealnie.

Adam | 9 lutego 2020 o 07:55
Mozaika ze zdjęć

Moja babcia dostała mozaikę z okazji 80 urodzin. Mnóstwo zdjęć z całego jej życia i piękne wspomnienia w jednym miejscu.

Julita z Gdańska | 8 lutego 2020 o 17:25
Piersiówki, shakery, zestawy

Piersióweczka to prezent nie tylko dla mężczyzn! Kupiłam przyjaciółce i była zachwycona!

Alicja | 8 lutego 2020 o 09:53
Stylowy portret ze zdjęcia

Współpraca z ekipą sklepu układała się bardzo dobrze mimo moich ciągłych pytań 😉 Efekt końcowy bardzo zadowalający…

Hania | 7 lutego 2020 o 18:15
Stalowa mapa podróży

Przejrzysty sposób zamawiania oraz miła i sprawna obsługa sprawiły, że na pewno do was wrócę. Kto wie, może po kolejna mapę?

Mila | 7 lutego 2020 o 12:04
Drzewo genealogiczne

Bardzo pomysłowo i solidnie wykonany prezent. Dotarł w nienaruszonym stanie i zgodnie z zamówieniem, także super.

Tamara | 7 lutego 2020 o 10:35
Obraz ze słów

W sumie prezent ok na każdą okazję. Ja wybrałam na 50 urodziny taty ibardzo mu się podobało. Polecam.

Beniamin C. | 6 lutego 2020 o 22:44
Notatniki personalizowane

Zamawiam calkiem sporo prezentów w internecie, ale właśnie u was znalazłem najbardziej oryginalne pomysły. Długopis z grawerem sztos!

Marlena B. | 6 lutego 2020 o 19:21
Mozaika ze zdjęć

Miałam pewne wątpliwości, czy spodoba się dziadkom. Okazało się, że teraz jest to ich ulubiony obraz w domu.

Olga | 6 lutego 2020 o 19:13
Kubki termiczne, termosy

ładnie zrobiony kubek w bardzo ładnym matowym kolorze, szczelny i bardzo pojemny, polecam

Roman i Gloria | 6 lutego 2020 o 09:27
Drzewo genealogiczne

mam dwie lewe ręce do prac manualnych… cieszę się, że ktoś wpadł na pomysl robienia właśnie takich prezentów…

Tamara | 5 lutego 2020 o 07:26
Obraz z mchu

Byłam sceptycznie nastawiona do takiej formy obrazu, ale mąż nalegał i w końcu się zgodziłam. Najlepsza wystrojowa decyzja w naszym domu!

Emilian z Olsztyna | 3 lutego 2020 o 15:54
Karafki i szklanki do whisky

Fajne rozwiązanie, jeśli ktoś nie ma pomysłu na prezent. Mąż był bardzo zadowolony i zamówił identyczne szklanki dla teścia.

Olaf 🙂 | 3 lutego 2020 o 12:45
Kubki termiczne, termosy

fajna jakość, bardzo elegancki kolor i duża pojemność, polecam każdemu, zwłaszcza takim miłosnikom herbatki jak ja <3

Julianna z Gliwic | 3 lutego 2020 o 10:34
Kubki termiczne, termosy

Taka forma personalizacji jest wyjątkowa – naznaczasz swój kubek i już każdy boi się z niego korzystać bez pytania o zgodę.

Nathan | 2 lutego 2020 o 16:10
Drzewo genealogiczne

Drzewo genealogiczne to ponadczasowy prezent. Największa frajda była przy szukaniu starych zdjęć i opisywaniu każdego członka rodziny 😉 Polecam

Nicole | 2 lutego 2020 o 12:23
Karafki i kieliszki do wina

Super! Tata bardzo się ucieszył, zwłaszcza z napisów na kieliszkach.

Adrianna | 31 stycznia 2020 o 15:48
Obraz ze słów

Nie miałam w planie zakupu obrazu, ale przekonaliście mnie tym pomysłem.

Amelia | 31 stycznia 2020 o 15:28
Karafki i kieliszki do wina

Wbrew pozorom jest to fajny prezent również dla mężczyzn, zwłaszcza takich którzy lubią sprawdzać nowe smaki i testować różne rodzaje wina.

Witold i Marta | 31 stycznia 2020 o 06:34
Obraz ze słów

Jeśli ktoś nie wie, jak powiedzieć komuś coś ważnego to jest to całkiem ciekawy sposób 😉

Sabina H. | 30 stycznia 2020 o 15:10
Multitoole, noże, narzędzia

Każdy majsterkowicz powinien mieć taki zestaw gdzieś w pobliżu. Ja mam i noszę w swojej aktówce, czasem nawet zdarza się, że mam okazję go użyć w biurze.

Oliwia | 27 stycznia 2020 o 21:17
Notatniki personalizowane

Cudowna rzecz, niby całkiem prosta a jednak wyjątkowa. Polecam.

Jowita L. | 27 stycznia 2020 o 08:38
Wasza mapa gwiazd

Nie wiedziałam, że można zrobić coś takiego! Dobrze, że zajrzałam na waszą stronę i znalazłam najlepszy prezent świata!

Alan i Natasza | 26 stycznia 2020 o 10:17
Drzewo genealogiczne

Tworzenie drzewa genealogicznego było bardzo przyjemnym procesem. Dzieci pomagały szukać zdjęć a my kompletowaliśmy i opowiadaliśmy o każdym członku rodziny

Noemi | 26 stycznia 2020 o 08:28
Mozaika ze zdjęć

na początku myślałam, że to nieco banalne jednak efekt końcowy pozytywnie mnie zaskoczył, polecam!

Krysia | 25 stycznia 2020 o 21:44
Obraz z mchu

Świetny efekt, Goście za każdym razem są zachwyceni i pytaja skąd wytrzasnęłam takie małe cudeńsko

Anna | 25 stycznia 2020 o 20:34
Notatniki personalizowane

Miałam zamówić tylko jeden długopis, ale zobaczyłam notesy i przepadłam. Narzeczony dostanie nieco większy prezent w tym roku 😉

Ignacy i Antonina | 24 stycznia 2020 o 16:35
Karafki i kieliszki do wina

Mam swój kieliszek i już nikomu go nie oddam! 😉

Livia G. | 24 stycznia 2020 o 13:50
Stylowy portret ze zdjęcia

Nie wierzyłam póki nie zobaczyłam efektu końcowego. Jest wręcz oszałamiający. Sam obraz bardzo dobrej jakości, polecam

Nina | 23 stycznia 2020 o 17:46
Wasza mapa gwiazd

Bardzo solidne wykonanie, szybka dostawa i przede wszystkim bezproblemowy kontakt ze sklepem. Mapa jest cudowna!

Oliwier | 23 stycznia 2020 o 14:28
Karafki i kieliszki do wina

Nie ma szans, żeby komuś zestaw się nie spodobał. Przecież chyba każdy chce mieć własny kieliszek do wina?

Otylia | 22 stycznia 2020 o 21:00
Multitoole, noże, narzędzia

Ekstra pmysł na prezent dla każdego faceta. A myślę, że i kobiety mogły by być zadowolone 😉

Weronika | 22 stycznia 2020 o 14:14
Mapa podróży

Polecam! Sklep działa bardzo sprawnie. Myślałam, że nie zdążę przed imieninami taty, ale udało się !!

Patryk | 21 stycznia 2020 o 14:39
Drzewo genealogiczne

Bardzo fajny pomysł, który stał się u nas inspiracją do częstych zjazdów rodzinnych przepełnionych wspomnieniami <3

Rozalia | 20 stycznia 2020 o 10:36
Kubki termiczne, termosy

Pierwszy raz spotkałam się z możliwością personalizacji kubka termicznego. Bardzo mi się podoba to rozwiązanie, mąż też był zadowolony.

Maksym i Kinga S. z Chorzowa | 20 stycznia 2020 o 07:15
Mapa podróży

Genialne rozwiązanie jako prezent na parapetówkę. Polecam nie tylko mapę, ale również inne produkty ze sklepu

Agata | 19 stycznia 2020 o 18:41
Notatniki personalizowane

super! Kupiłam bratu na szczęście przed maturą i mam nadzieję, że uda mu się zdać na dobrym poziomie

Dominika | 19 stycznia 2020 o 13:16
Wasza mapa gwiazd

Nie potrafię kupować prezentów. Mapa gwiazd bardzo mi pomogła – świetnie sprawdziła się w rocznicę ślubu brata

Marta Ruda Śląska | 18 stycznia 2020 o 12:53
Wasza mapa gwiazd

Super!! Szybki czas realizacji zamówienia, ekspresowa dostawa a produkt dotarł w nienaruszonym stanie. Polecam!

Estera | 18 stycznia 2020 o 09:03
Mozaika ze zdjęć

Początkowo byłam przerażona ceną, ale efekt końcowy jest jak najbardziej wart wydanych pieniędzy. Cudowna pamiątka.

Ewa | 17 stycznia 2020 o 19:26
Stylowy portret ze zdjęcia

Obrazy zawsze będą w modzie, dlatego zdecydowałam się na zakup portretu dzieci do swojego mieszkania. Wyszło genialnie

Vanessa 🙂 | 17 stycznia 2020 o 14:55
Obraz z mchu

Myślałam, że mech to roślina jak każda inna. Po zamówieniu obrazu wiem, że już nigdy nie kupię zwykłych kwiatków do mieszkania 😉

Antonia | 16 stycznia 2020 o 20:24
Obraz ze słów

nie miałam wątpliwości, że wyjdzie świetnie ale i tak jestem zaskoczona jakością

Julian i Teresa S. | 16 stycznia 2020 o 11:02
Stalowa mapa podróży

idelany prezent na 18. Kupiliśmy naszemu koledze, który marzy o podróży dookoła świata i zaznaczyliśmy miejsca, które musi zobaczyć

Anna | 15 stycznia 2020 o 08:45
Mozaika ze zdjęć

Fajny prezent dla taty podróżnika. Wszystkie zdjęcia z jego wypraw w jednym miejscu tworzące jego portret <3

Aurelia z Włocławka | 15 stycznia 2020 o 08:35
Mozaika ze zdjęć

Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, co jest bardzo istotne w przypadku tak złożonego zamówienia. Polecam!

Oskar | 14 stycznia 2020 o 19:47
Karafki i szklanki do whisky

Moja żona bardzo lubi whisky, dlatego do kolejnej butelki dokupiłem jej karafkę – stwierdziła, że jestem najlepszym mężem pod słońcem 😉

Samuel | 14 stycznia 2020 o 13:36
Kolaż ze zdjęć

myślałem, że na realizację potrzeba dużo czasu, ale okazalo się, że wszystko poszło bardzo sprawnie i przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko polecam

Sophie | 14 stycznia 2020 o 13:02
Wasza mapa gwiazd

Kreatywny i wyjątkowy pomysł na prezent. Nawet moja mama była zachwycona i nie mogła uwierzyć, że to możliwe. Musiałam sprawdzać w internecie i jej tłumaczyć.

Patryk i Faustyna | 14 stycznia 2020 o 06:27
Multitoole, noże, narzędzia

Fajny prezent z okazji przeprowadzki lub na zakończenie remontu. Mały drobiazg a na pewno ucieszy zarówno kobiety jak i mężczyzn. Polecam ten przyjazny gadżecik!

Inka Bielsko-Biała | 13 stycznia 2020 o 09:06
Piersiówki, shakery, zestawy

Moja siostra dostała pierwszą poważną pracę jako barmanka, dlatego z tej okazji zamówiłem zestaw z jej inicjałami. Super!

Marcelina | 12 stycznia 2020 o 10:11
Multitoole, noże, narzędzia

Kupiłam mojemu mężowi multitoola z okazji urodzin. Zamówiłam grawer z jgo inicjałami i datą urodzenia – niesamowita pamiątka.

Aniela | 12 stycznia 2020 o 06:31
Karafki i szklanki do whisky

Moim zdaniem absolutny must have w każdym barku miłośnika whisky.

Daniel i Maja Częstochowa | 11 stycznia 2020 o 17:41
Wasza mapa gwiazd

Niedawno odwiedziliśmy z narzeczoną planetarium i była zachwycona kosmosem i gwiazdami. Mapa będzie dla niej idealna 😉

Mieszko | 11 stycznia 2020 o 17:05
Karafki i szklanki do whisky

Pożegnanie z kolegami z pracy może być przyjemne. Nasz ziomek dostał grawerowane szklanki i do tego butelkę whisky. Był zadowolony bardzo.

Ida R. | 9 stycznia 2020 o 18:22
Karafki i szklanki do whisky

u mnie w domu nie pije się whisky, ale narzeczony bardzo lubi, więc od dziś będzie miał nawet u mnie swoje własne szklaneczki

Roman | 9 stycznia 2020 o 15:38
Notatniki personalizowane

mój brat lubi takie eleganckie rzeczy więc mu kupiłem na urodziny bo nie miałem pomysłu. fajny długopis.. może też taki sobie kupie jak bede mial kase bo na prawde fajny

Klementyna | 9 stycznia 2020 o 11:09
Kolaż ze zdjęć

Myślałam, że przy realizacji tak skomplikowanego zamówienia będą problemy a ja będę musiała się denerwować i skupiać tylko na zamówieniu. Myliłam się – wszystko poszło bardzo sprawnie.

Alicja | 9 stycznia 2020 o 08:23
Piersiówki, shakery, zestawy

pojemność piersiówki jest idealna, materiał dobrej jakości, polecam

Jana G. Toruń | 8 stycznia 2020 o 16:41
Stalowa mapa podróży

Nie wyobrażam sobie lepszego prezentu z okazji Dnia Matki! Polecam, każda mama będzie zachwycona

Kasia | 7 stycznia 2020 o 22:51
Obraz ze słów

Fajny sposób na przemycenie miłosnego listu dla ukochanego 😉

Andrzej i Gosia | 7 stycznia 2020 o 16:20
Piersiówki, shakery, zestawy

Nie mieliśmy pomysłu na podziękowania dla rodziców na weselu. Piersiówki z wygrawerowanymi imionami ojców zrobiły furorę 😉

Gabriel i Kalina F. z Rybnika | 7 stycznia 2020 o 07:55
Karafki i kieliszki do wina

Nie mam pojęcia, czy mi się to przyda, ale jest takie piękne, że muszę mieć w półce ;D

Kordian | 6 stycznia 2020 o 20:51
Multitoole, noże, narzędzia

Super! Bardzo przydatna rzecz nie tylko na wycieczkach, ale również w domu, juz nie raz multitool poratował mnie w ciężkiej sytuacji. Polecam!

Jonasz | 6 stycznia 2020 o 13:29
Stylowy portret ze zdjęcia

wasza kreatywność chyba nie ma żadnych granic! Portret w stylu zombie to totalny sztos! Aż kusi żeby zamówić teściowej i w tajemnicy powiesić jej nad łóżkiem 😉

Iga | 6 stycznia 2020 o 08:40
Kolaż ze zdjęć

Myślałam, że nie znajdę aż takiej ilości zdjęć babci i dziadka… Okazało się jednak, że nie był to problem i wszystko się udało… Niesamowita forma pamiatki dla całej naszej rodziny.

Kinga | 6 stycznia 2020 o 07:50
Stylowy portret ze zdjęcia

Nie spodziewałam się aż tak niesamowitego efektu który znacznie przerósl moje oczekiwania. Polecam.

Nikodem i Wiktoria i reszta | 5 stycznia 2020 o 16:22
Mapa podróży

extra! mapa prezentuje się imponująco, jest ładnie wykonana a jakość jest adekwatna do ceny – polecam!

Nel | 4 stycznia 2020 o 07:51
Stylowy portret ze zdjęcia

Świetny efekt – nieprzesadzony a jednocześnie bardzo efektowny. Portret bardzo ładnie i starannie wykonany…

Malwina | 2 stycznia 2020 o 13:54
Obraz ze słów

kreatywne i ciekawe a jednocześnie w przystępnej cenie, polecam

Hubert | 1 stycznia 2020 o 15:22
Stalowa mapa podróży

Wybrałem dla taty wersję z różą wiatrów i magnesami do przypinania zdjęć. Super pomysł, polecam jako prezent na dzień ojca

Nadia | 1 stycznia 2020 o 10:35
Notatniki personalizowane

Niby prosta rzecz, ale grawer nadaje jej dodatkowej wartości. Polecam

Jana | 31 grudnia 2019 o 19:17
Mapa podróży

Co tu dużo pisać, fajny i ciekawy produkt, który spodoba się każdemu. Moja ciocia była zachwycona mimo iż nie podróżuje

Cezary i Klaudia | 29 grudnia 2019 o 10:10
Obraz z mchu

Dzięki obrazowi mogę mieć roślinki na ścianie, których nie trzeba podlewać. Sztos!

Paweł i Vanessa | 27 grudnia 2019 o 08:24
Stalowa mapa podróży

Pomysł z sznureczkami jest absolutnym sztosem. Zmieniam, wspominam i planuję kolejne podróże. Polecam!

Gabriela 🙂 | 27 grudnia 2019 o 06:10
Drzewo genealogiczne

Dostałam drzewko od córki z okazji dnia matki. Świetny pomysł, dlatego zamówiłam podobne dla teściowej na urodziny i jej tez się bardzo podobało takie rozwiązanie

Kamil i Nina | 25 grudnia 2019 o 12:43
Kubki termiczne, termosy

Solidny materiał z którego zrobiony jest kubek dobrze trzyma temperaturę napoju, nic nie cieknie, brak nieprzyjemnego zapachu

Pola | 25 grudnia 2019 o 10:31
Wasza mapa gwiazd

Długo szukałam czegoś, co zaskoczy moich rodziców, którzy dużo podróżują. Mapa gwiazd była genialnym wyborem!

Elena | 24 grudnia 2019 o 22:33
Obraz ze słów

Świetna jakość i bardzo sprawna realizacja zamówienia.

Helena z Olsztyna | 24 grudnia 2019 o 18:14
Drzewo genealogiczne

Znalazłam moje drzewo genealogiczne ze szkoły i postanowiłam je odświeżyć w lepszej i bardziej rozbudowanej wersji. Udało się, dziękuję za pomoc 😉

Roksana | 24 grudnia 2019 o 12:02
Kubki termiczne, termosy

Kupiłam kubek w prezencie dla… siebie 😀 Nikt mnie nie doceni tak bardzo jak ja sama siebie 😀

Igor | 22 grudnia 2019 o 09:59
Mapa podróży

Dołączyłem mapę podróży w prezencie zaręczynowym dla mojej narzeczonej podróżniczki. Była chyba lepsza niż pierścionek 😀

Kornel i Zoja | 22 grudnia 2019 o 06:13
Obraz z mchu

Najlepsze jest to, że każdy obraz tworzony w sklepie jest inny. Miałyśmy podobną wizję z koleżanką, ale każda z nas ma inną kompozycję. Polecam.

Konstanty Lublin | 21 grudnia 2019 o 14:35
Piersiówki, shakery, zestawy

dobre rozwiązanie dla tych, którzy lubią czasem do herbatki dolać coś mocniejszego 😉 sama tak robię a piersiówka sprawdza się idealnie

Kajetan | 20 grudnia 2019 o 21:47
Notatniki personalizowane

bardo wysokiej jakości produkty, które można dodatkowo spersonalizować – jak dla mnie to jest ich największy plus, i te kolory

Livia T. Lublin | 20 grudnia 2019 o 11:01
Obraz ze słów

W sumie taki prezent jest odpowiedni na każdą okazję… Ślub, urodziny, rocznica… Ja wybrałam na imieniny brata w kształtem serduszka

Danuta Katowice | 19 grudnia 2019 o 07:40
Multitoole, noże, narzędzia

Bardzo podręczna rzecz, która zawsze może się przydać. Super jest to, że można je miec zawsze przy sobie i skorzystac w dowolnej chwili.

Henryk i Jowita 🙂 | 18 grudnia 2019 o 08:25
Stalowa mapa podróży

Idealny sposób na spersonalizowanie mappy to dołączone do niej zdjęcia. Nitka, którą dostaliśmy w komplecie bardzo dobrej jakości.

Michał | 17 grudnia 2019 o 18:54
Stalowa mapa podróży

Wszystko poszło szybko i sprawnie a zamówienie było bardzo ladnie zapakowane. Polecam

Asia | 17 grudnia 2019 o 10:42
Kubki termiczne, termosy

ładny design kubeczkowy, dzięki czemu od razu przyjemniej pije się poranną kawę, dobrego dnia!

Irena U. | 15 grudnia 2019 o 12:35
Drzewo genealogiczne

Pomysł z polaroidowymi zdjęciami genialny! I te pinezki! Można samodzielnie dołączać kolejnych członków rodziny.

Zofia C. | 15 grudnia 2019 o 08:45
Mozaika ze zdjęć

Świetny pomysł na prezent na parapetówkę! Nasi znajomi byli bardzo zadowoleni, mimo iż nie przepadają za zdjęciami i obrazami 😉

Andżelika | 14 grudnia 2019 o 21:43
Karafki i kieliszki do wina

Nie nastawiałam się na coś spektakularnego w takiej cenie, ale bardzo posytywnie zostałam zaskoczona. Świetna jakość i bardzo szybka dostawa.

Malina P. | 13 grudnia 2019 o 15:12
Stalowa mapa podróży

Sprawna obsługa, szybka odpowiedź na nurtujące mnie pytania i przede wszystkim oszałamiający efekt końcowy.

Barbara | 12 grudnia 2019 o 11:01
Obraz z mchu

Widziałam podobny obraz w mieszkaniu znajomych i bardzo mi się spodobał. Dziś mam już swój skomponowany przy współpracy z pracownikami sklepu i jestem nim zachwycona.

Jakub | 12 grudnia 2019 o 06:44
Obraz z mchu

Podobno idealne prezenty nie istnieją… Ja znalazłem – każda z trzech osób, które dostały obraz z mchu jest nim zachwycona.

Tamara O. | 11 grudnia 2019 o 10:55
Multitoole, noże, narzędzia

bałam się, że mąż nie do końca będzie zadowolony, jednak bardzo mu się spodobał multitool z wygrawerowanymi inicjałami, na kolejne urodziny poprosił o kolejne praktyczne gadżety.

Oktawian | 10 grudnia 2019 o 19:20
Mapa podróży

Znajomy, który dostał mapę był zachwycony! Mam nadzieję, że pomoże mu ona w planowaniu wycieczek.

Miłosz N. | 10 grudnia 2019 o 09:50
Multitoole, noże, narzędzia

Nie mam pojęcia, jak mogłem do tej pory żyć bez multitoola… Przydaje się nie tylko na wycieczkach, ale również podczas niewielkich prac w domu czy ogrodzie.

Karol Bydgoszcz | 9 grudnia 2019 o 22:56
Multitoole, noże, narzędzia

prezent dla męża udany, grawer wyszedł bardzo ładnie, nic się nie zlewa w jedna kupę nieczytelnego tekstu, przedmiot świetnie zapakowany i bez uszkodzeń

Wiktoria | 9 grudnia 2019 o 06:39
Obraz z mchu

Myślałam, myślałam i wymyśliłam… Idealny dodatek do mojego mieszkania. Dlaczego? Jest roślinka, ale nie trzeba jej podlewać 😉

Gabriela | 9 grudnia 2019 o 06:33
Wasza mapa gwiazd

szukałam inspiracji na prezent dla mojego narzeczonego i to był strzał w dziesiątkę! Obraz zajmuje honorowe miejsce w mieszkaniu

Feliks | 8 grudnia 2019 o 15:38
Mozaika ze zdjęć

Niesamowite! Mozaika na papierze fotograficznym robi mega wrażenie – kolory i jakość zdjęć na najwyższym poziomie.

Magda | 7 grudnia 2019 o 19:42
Karafki i szklanki do whisky

Co tu dużo mówić – świetna jakość i stosunkowo niska cena, która sprawia, że większość miłośników whisky może sobie na nie pozwolić

Tadzio | 7 grudnia 2019 o 19:10
Karafki i kieliszki do wina

jeszcze lepiej

luka | 7 grudnia 2019 o 19:09
Karafki i szklanki do whisky

super

David i Paulina | 7 grudnia 2019 o 18:02
Karafki i szklanki do whisky

Kawalerski kumpla za pasem i potrzebowaliśmy czegoś naprawdę super. Stworzyliśmy więc zestaw z karafką i kieliszkami. Wyszlo idealnie.

Oliwer i Emilia | 7 grudnia 2019 o 08:05
Notatniki personalizowane

Bardzo elegancki prezent, który zamówiliśmy dla taty. Fajną opcją jest możliwość dodania swoich napisów, dzięki czemu staje się on bardziej osobisty.

Lara z Kielc | 6 grudnia 2019 o 08:19
Karafki i szklanki do whisky

Miałam problem z wyborem idealnego grawera, ale na stronie znalazłam kilka propozycji i się nieco zainspirowałam. Produkt jest świetny

Julita | 5 grudnia 2019 o 15:20
Kubki termiczne, termosy

Szczelny i bardzo pojemny kubek. Nic nie cieknie i nie wylewa się w najmniej odpowiednim momencie. Śmiało można włożyć do torebki.

Gaja | 5 grudnia 2019 o 14:23
Multitoole, noże, narzędzia

Genialne! Fajna cena, solidne wykonanie i do tego ten cudowny grawer. Produkt jest w 100% zgodny z moim zamówieniem, co jest bardzo duzym plusem dla sklepu.

Jaśmina | 5 grudnia 2019 o 09:12
Stalowa mapa podróży

Uwielbiam podróże a jeszcze bardziej lubię o nich opowiadać. Dzięki tej mapie jest to o wiele ciekawsze i łatwiejsze.

Jakub i Franciszka | 4 grudnia 2019 o 20:47
Obraz ze słów

Mina solenizanta bezcenna. Świetny produkt!!

Hubert | 4 grudnia 2019 o 14:27
Drzewo genealogiczne

Dla mojej babci najważniejsza jest rodzina, więc drzewko genealogiczne bardzo się jej spodobało, zwłaszcza zdjęcie dziadka z czasów mlodości. Jest czytelne i wyraźne, polecam

Klara A. | 4 grudnia 2019 o 14:06
Kubki termiczne, termosy

Dziś zaczynam dzień w pracy pijąc herbatę z tego właśnie kubka. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Marianna | 3 grudnia 2019 o 10:37
Mapa podróży

kupiłam ją w prezencie dla… siebie 🙂 od zawsze chciałam mieć taką mapę na ścianie a dzięki wam mogłam spełnić marzenie

Justyna | 2 grudnia 2019 o 17:33
Drzewo genealogiczne

Zrobiłam drzewko dla dziadka z okazji jego 90 urodzin. Był bardzo wzruszony i wręcz zabrakło mu słów <3

Tamara | 1 grudnia 2019 o 20:03
Mozaika ze zdjęć

Bardzo kreatywne rozwiązanie dla wszystkich tych, którzy nie do końca lubią kupować prezenty – wiem co mówię 😉

Jaśmina | 1 grudnia 2019 o 15:44
Stylowy portret ze zdjęcia

Jeśli chodzi o realizację zamówienia to pełen profesjonalizm. Maiłam pewne wątpliwościi, ale ekipa skutecznie je rozwiała, poecam.

Grzegorz i Nicole | 1 grudnia 2019 o 07:52
Obraz ze słów

Możliwość stworzenia tak spersonalizowanego prezentu jest bardzo ciekawa. Szukanie odpowiednich słów było mega przeżyciem dla całej rodziny.

Wiktor z Wałbrzycha | 30 listopada 2019 o 22:30
Mozaika ze zdjęć

Dzięki możliwości wyboru spośród kilku opcji, możemy dopasować mozaikę do naszych potrzeb – świetne rozwiązanie!

Aleksy Białystok | 30 listopada 2019 o 19:12
Piersiówki, shakery, zestawy

Piersiówka sprawdziła się świetnie, więc zamówiłem zestaw z shakerem. Czekam na przesyłkę i dam znać, jak się sprawdza.

Stefan | 30 listopada 2019 o 15:47
Karafki i kieliszki do wina

cena jest bardzo dobra, jakość i wykonanie super, bardzo szybka przesyłka

Oliver i Karolina | 30 listopada 2019 o 15:19
Notatniki personalizowane

zarówno notes jak i długopis dotarły w nienaruszonym stanie, bardzo dobrze zapakowane, są warte swojej ceny

Justyna | 30 listopada 2019 o 06:02
Kubki termiczne, termosy

Kubek podpisany i już nikt nie będzie popijał bezkarnie mojej kawy w pracy 😉 Muszę namówić koleżanki z redakcji żeby też zamówiły sobie podobne 😉

Alina | 29 listopada 2019 o 20:50
Mozaika ze zdjęć

dawno nie spotkałam się z tak oryginalnym rozwiązaniem, piękne i nieoczywiste jednocześnie – polecam bardzo!

Miłosz i Antonia R. | 28 listopada 2019 o 18:41
Wasza mapa gwiazd

świetny pomysł na prezent ślubny dla znajomych, byli zachwyceni, choć zastanawiali się, jak to zrobiliśmy 😉

Kalina K. | 28 listopada 2019 o 18:08
Obraz z mchu

Drewno, zieleń i natura – wszystko to, czego potrzebowałam w moim domku. Dopiero teraz czuję, że mam wszystko, czego potrzebowałam 😉

Korneliusz | 28 listopada 2019 o 06:52
Kubki termiczne, termosy

idealny kubek do zabrania na uczelnię czy do pracy, fajnie trzyma ciepło a płyn nie wylewa się, co jest dla mnie bardzo ważne

Noemi | 26 listopada 2019 o 20:11
Stalowa mapa podróży

świetny format zdjęć, sama mapa bardzo dobrej jakości, nie mogę się doczekać, kiedy zamontuję ja w pokoju synka

Edward | 26 listopada 2019 o 12:18
Obraz ze słów

Polecam ten rodzaj obrazów jako prezent. Robią one niesamowite wrażenie na solenizancie oraz na gościach.

Albert | 26 listopada 2019 o 07:54
Obraz z mchu

Mam już dwa takie obrazy i planuję zakup kolejnych. Kazdy wygląda inaczej, ale mają swój urok i świetnie komponują się z moimi wnętrzami;)

Nikodem | 25 listopada 2019 o 19:25
Multitoole, noże, narzędzia

Polecam tego rodzaju narzędzia – nie zajmują dużo miejsca a są bardzo przydatne i mogą w niektórych przypadkach być naszym wybawieniem

Jonasz z Kalisza | 25 listopada 2019 o 15:52
Kubki termiczne, termosy

fajny pomysł na dodatek do prezentów świątecznych, u mnie w tym roku dostaną rodzice i babcia

Inga A. | 25 listopada 2019 o 14:01
Kubki termiczne, termosy

Idealny prezent dla bliskiej osoby. Można podarować od siebie nieco ciepełka 😉

Aurelia | 24 listopada 2019 o 16:59
Karafki i szklanki do whisky

Okazuje się, że w internecie można kupić szklanki i docierają one w nienaruszonym stanie 😀

Ewelina | 23 listopada 2019 o 16:34
Mapa podróży

Polecam jako prezent dla bliskiej osoby, która lubi podróże. Z taką mapą ich planowanie jest o wiele przyjemniejsze.

Alan i Ewelina | 23 listopada 2019 o 09:25
Mozaika ze zdjęć

Dziadkowie świętowali niedawno 60 rocznicę ślubu. Dostali od nas mozaikę ze zdjęciami wnuków – niesamowite emocje i wzruszenie w ich oczach potwierdziło, że byl to najlepszy wybór.

Jeremi i Lena F. | 22 listopada 2019 o 08:13
Karafki i kieliszki do wina

Szybka dostawa była dla mnie najbardziej istotna. Jakość bardzo dobra, cena w porządku.

Kasia | 21 listopada 2019 o 08:12
Karafki i kieliszki do wina

Bałam się że podczas transportu kieliszki się potłuką i tyle z tego wszystkiego będzie. Cóż, dotarły w całości, więc można napić się wina.

Norbert z Włocławka | 20 listopada 2019 o 21:48
Kubki termiczne, termosy

Bardzo dobra jakość w całkiem fajnej cenie. W innych sklepach nie dość że drogo to jeszcze kubki nie trzymają temperatury i wylwea się z nich.

Mikołaj Łódź | 20 listopada 2019 o 19:49
Drzewo genealogiczne

Kilka razy zmieniałem koncepcję prezentu rocznicowego dla rodziców, bo każdy wydawał mi się mało oryginalny. W końcu trafiłem na drzewko i to był najlepszy wybór!

Asia Sosnowiec | 20 listopada 2019 o 07:54
Kolaż ze zdjęć

Kupiłam już dwa takie kolaże, teraz pora na trzeci z okazji osiemnastki mojej córci. Zdjęcia już wybrane więc wybieram wzór i zamawiam 😉

Antonia | 20 listopada 2019 o 06:16
Karafki i szklanki do whisky

Wygodne zakupy z fotela w domu, szybka realizacja zamówienia i ekspresowa dostawa. Polecam

Jagoda | 19 listopada 2019 o 13:18
Multitoole, noże, narzędzia

Ciekawa forma prezentu. Tata był zachwycony i ma ten zestaw zawsze przy sobie, zwłaszcza podczas motocyklowych wypraw z kumplami

Gustaw | 19 listopada 2019 o 13:08
Obraz ze słów

Kupiłem obraz dla przyszłej narzeczonej z ukrytym pytaniem o rękę. Trzymajcie kciuki 😉

Rita | 19 listopada 2019 o 12:04
Stalowa mapa podróży

Nie wiem jak mogłam zyc bez waszej strony! Regularnie zaglądam i szukam inspiracji

Juliusz | 19 listopada 2019 o 11:47
Karafki i szklanki do whisky

Szklanki w całości, grawer ok, wszystko zgodne z opisem i złożonym zamówieniem.

Natalia z Zabrza | 18 listopada 2019 o 21:59
Mozaika ze zdjęć

Wybralam opcję na płótnie i był to strzał w 10! mozaika wygląda jak obraz i idealnie pasuje do stylowego wnętrza

Agnieszka | 18 listopada 2019 o 19:52
Obraz ze słów

Bałam się, że składanie zamówienia będzie skomplikowane i sobie nie poradzę. Obsługa sklepu jednak bardzo mi pomogła i wszystko poszło sprawnie.

Elżbieta | 18 listopada 2019 o 15:07
Kolaż ze zdjęć

Zamówiłam, bo nic lepszego nie znalazłam i cieszę się z tego niezmiernie. Najlepszy prezent jaki kiedykolwiek kupiłam

David i Natasza | 16 listopada 2019 o 17:37
Notatniki personalizowane

Bardzo wysoka jakość wykonania, dzięki czemu długopis służy mi już od dłuższego czasu. Dziś zamawiam kolejny, tym razem dla żony.

Felicja | 16 listopada 2019 o 16:25
Kubki termiczne, termosy

Miałam już dość kolorowych kubeczków i szukałam czegoś klasycznego i stonowanego. Wasz kubek to cudo! Nawet go sobie podpisałam 😉

Mieszko i Ada | 16 listopada 2019 o 06:58
Piersiówki, shakery, zestawy

Zestaw pierwszej pomocy już nie raz mnie wybawiał z opresji, polecam!

Nel | 15 listopada 2019 o 07:20
Drzewo genealogiczne

Świetny zestaw! Zdjęcia bardzo dobrej jakości, drzewo czytelne a dodatkowe pinezki to super pomysł na oznaczanie!

Kosma z Kielc | 12 listopada 2019 o 20:01
Karafki i kieliszki do wina

Kieliszki nie potłukły się podczas transportu, dotarły ładnie zapakowane, polecam ten sklep

Julita z Bytomia | 25 października 2019 o 19:42
Karafki i kieliszki do wina

Kieliszki i karafka idealnie nadają się na prezent ślubny. Dokupiłam do nich dobre wino a na kieliszkach zamówiłam grawer z króciutkimi życzeniami.

Meg | 23 października 2019 o 20:35
Notatniki personalizowane

Notes był prezentem urodzinowym dla mojego męża – kupiłam w zestawie razem z eleganckim długopisem -twierdził, że to najbardziej praktyczny prezent jaki ode mnie dostał ;p polecam!

Marek | 23 października 2019 o 20:32
Multitoole, noże, narzędzia

Tacie multitool bardzo się podobał – prezent urodzinowy bardzo udany!

Helena | 13 października 2019 o 09:49
Karafki i kieliszki do wina

Zamówiłam dwa takie zestawy jako podziękowanie dla rodziców podczas wesela. Aż miło patrzeć jak popijają z nich wino 😉

Jessica | 12 października 2019 o 13:38
Karafki i kieliszki do wina

kontakt z pracownikami sklepu na bardzo wysokim poziomie, rozwiali wszystkie moje wątpliwości, polecam z czystym sercem

Paula O. | 7 października 2019 o 12:48
Karafki i kieliszki do wina

Szczerze mówiąc nie spodziewałam się tak dobrej jakości produktu. Jestem bardzo zaskoczona i polecam ten produkt.

Mariusz A. | 6 października 2019 o 12:33
Karafki i kieliszki do wina

Największy plus tego zestawu to możliwość personalizacji poprzez dodanie grawera. Polecam z czystym sumieniem.

Leszek | 1 października 2019 o 16:44
Mapa podróży

Mapa podróży piankowa – Dobrze wykonana, nie ma co dużo pisać – kupiłem i jestem zadowolony. Firma dba o swoich klientów na pewno nie zostaniesz im obojętny. 5 gwiazdek

Kasia | 1 października 2019 o 10:02
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wyszła przepiekna, zaskakujaco udany prezent !! Bardzo polecam ta firme, super wspolpraca, szybka dostawa i piekne wykonanie. Wielkie podziekowania dla pani Katarzyny Brajta, ktora zajmowala sie moim projektem 🙂

Anka | 24 września 2019 o 15:53
Multitoole, noże, narzędzia

Zestaw narzędzi zamówiłam dla taty na urodziny. To był strzał w 10! dość mała rzecz a cieszy 😉

Marek | 24 września 2019 o 15:52
Piersiówki, shakery, zestawy

Zestaw do drinków bomba, whisky sour – pycha!!!

Justyna | 30 sierpnia 2019 o 09:19
Piersiówki, shakery, zestawy

Zestaw z piersiówką, bardzo się podobał przyjacielowi. Solidne wykonanie, b. ładny grawer

Anka | 29 sierpnia 2019 o 21:37
Multitoole, noże, narzędzia

Zestaw narzędzi zamówiłam dla taty na urodziny. To był strzał w 10! dość mała rzecz a cieszy 😉

Aga | 29 sierpnia 2019 o 21:33
Multitoole, noże, narzędzia

Mężowi multitool bardzo się podoba, nosi go zawsze ze sobą w saszetce. Sprawia wrażenie bardzo solidnie wykonanego, ostrza i narzędzia chodzą bardzo gładko. super.

Adaam | 29 sierpnia 2019 o 21:32
Kubki termiczne, termosy

Kubek dobrze się spisuje, dziewczyna uzależniona od kawy więc bardzo zadowolona, każdego dnia jak jedzie na studia zabiera ze sobą kubek z kawą

Arry | 29 sierpnia 2019 o 21:30
Kubki termiczne, termosy

Kubek termiczny bardzo dobrej jakości, grawer również. Żona używa codziennie w drodze do pracy. idealnie pasuje do uchwytu samochodowego 😉

Roxy | 29 sierpnia 2019 o 14:08
Portfele męskie

Czarny portfel bardzo przypadł do gustu mojemu chłopakowi. Grawer bardzo precyzyjny, całość opakowana w świetną aluminiową puszkę! na pewno tu wrócę 😉

Magda | 29 sierpnia 2019 o 14:06
Portfele męskie

Portfel idealny. Doskonała jakość, mnóstwo kieszonek ale jednocześnie poręczny.

Tadek | 28 sierpnia 2019 o 20:16
Notatniki personalizowane

Notatnik piękny, bardzo elegancki i ogromny plus za to ze zeszyt w środku jest wymienny. Bardzo udany prezent! 🙂

Piotr | 20 sierpnia 2019 o 05:51
Mozaika ze zdjęć

Zamówiona mozaika przebiła nasze oczekiwania. Bardzo dobry kontakt z panią projektant, wszystko na czas, szybka wysyłka. Szczerze będę polecał tę firmę dalej.

Aga z Gdyni | 22 lipca 2019 o 20:42
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wyszła rewelacyjnie!!! Polecam wszystkim zrobienie takiego prezentu, efekt jest niesamowity :))) Można wykonać nawet fotomontaż jeśli nie masz wspólnego zdjęcia z np. ukochaną osobą 😀 Bardzo miło się pracowało, wykonawcy są naprawdę bardzo cierpliwi i stosują się do wszystkich uwag, jak również potrafią doradzić mając tak ogromne doświadczenie w tej dziedzinie. Z ogromną przyjemnością polecam tą firmę. 

mika | 22 lipca 2019 o 11:43
Mapa podróży

Bardzo profesjonalnie, szybka wysyłka, ogromna radość z efektu 😀 

Olga | 20 lipca 2019 o 22:13
Obraz ze słów

genialnie! właśnie takiego efektu się spodziewałam. Polecam wszystkim, jest to wyjątkowy prezent odpowiedni dla każdego. 

Julka | 19 lipca 2019 o 16:22
Mozaika ze zdjęć

Jestem bardzo zadowolona z usługi PicArta.pl. Pięknie wykonana mozaika na płótnie zrobiła furorę jako prezent ślubny, profesjonalna współpraca, szybka wysyłka, nic dodać nic ująć 🙂 

Karolcia:) | 19 lipca 2019 o 12:00
Drzewo genealogiczne

Szałowe Urzekjące Piękne Ekstra Rewelacyjne 

AB | 19 lipca 2019 o 11:21
Pozostałe obrazy personalizowane

Scrabble.
Bardzo uprzejmy kontakt e-mailowy i telefoniczny, końcowy efekt zgodny z ustaleniami, wykonanie perfekcyjne!
Szybka wysyłką. doskonały prezent, wywołał uśmiech i zadowolenie. Polecam!

Patryk 🙂 | 18 lipca 2019 o 16:26
Pozostałe obrazy personalizowane

Bardzo szybko i profesjonalnie wykonane projekty, równie świetny kontakt z obsługą. Mam nadzieję, że tak samo fantastyczne będzie wrażenie przyjaciółki na widok prezentu urodzinowego. 

Mikołaj | 17 lipca 2019 o 19:08
Kolaż ze zdjęć

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Dobry kontakt mailowy i szybka wysyłka. Polecam! 

Aleksandra Szymczak | 15 lipca 2019 o 19:11
Kolaż ze zdjęć

Dziękuję serdecznie!!!kolaż jest fantastyczny. Rzeczywiście efekt końcowy jest wspaniały i nie do uchwycenia w pełni w wersji elektronicznej. Sprawna i szybka obsługa.Bardzo łatwy sposób przesyłania do Państwa dużych ilości zdjęć. Gorąco polecam. 

Damian Nowiński | 14 lipca 2019 o 12:06
Mozaika ze zdjęć

Efekt przerósł oczekiwania… mozaika wygląda super, wykonana z własnych zdjęć zrobiła baaaaardzo duże i pozytywne wrażenie 🙂 Teraz polecam komu tylko mogę, bo taki prezent to na prawdę bardzo indywidualna i wyjątkowa sprawa. 

Aneta | 11 lipca 2019 o 06:29
Pozostałe obrazy personalizowane

Bardzo faje dzieło,super praca.Dzieki wielkie,prezent na 100% się spodoba 

Artur | 9 lipca 2019 o 07:55
Mapa podróży

Bardzo udany prezent, bardzo szybka obsluga, przesylka doszla w nastepny dzien, bardzo wysoka jakosc produktu. Polecam wszystkim z calego serca. 

agrafka | 7 lipca 2019 o 16:58
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wyszła bardzo fajnie, prezent się spodobał i zrobił wrażenie chyba na wszystkich gościach, niektórzy juz dołączyli do grona klientów 🙂 Sprawna realizacja ale warto nie zostawiać na ostatnią chwilę, bo przy jakichkolwiek poprawkach jednak czas ucieka 😉 Dziękuję i pozdrawiam 🙂 

z | 7 lipca 2019 o 16:00
Mapa podróży

co tu duzo pisac- mapa jest FANTASTYCZNA, pomimo tego, że była tylko dodatkiem to głównego prezentu, cała uwaga skupiła sie tylko na niej!!! polecam wszystkim! 

Agnieszka | 7 lipca 2019 o 06:26
Stalowa mapa podróży

Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Serdecznie polecam!!! Efekt niesamowity! Dziękuje za wspaniały niespodziewany upominek 🙂 Polecam wszystkim znajomym. 

AK | 6 lipca 2019 o 17:46
Kolaż ze zdjęć

Bardzo dobry kontakt z wykonawcami, jeszcze raz dziękuję za otwartość i eastyczność;). Sam obraz reweacyjny! Wykonanie zamówienia ekspresowe;poecam! 

Mir | 6 lipca 2019 o 06:53
Stalowa mapa podróży

Fachowa obsługa, elastyczne podejście no i świetny efekt końcowy. Godne polecenia tym, którzy szukają niebanalnych prezentów. 

Ania | 4 lipca 2019 o 00:24
Mozaika ze zdjęć

Dużym plusem jest sprawna i profesjonalna obsługa. Sama mozaika robi ogromne wrażenie, przede wszystkim jest porządnie wykonana i wszystkie zdjęcia są bardzo dobrze widoczne. Szczerze polecam, bardzo fajny pomysł prezentowy na różne okazje 🙂

Anka, Wadowice | 3 lipca 2019 o 18:09
Mozaika ze zdjęć

Mozaika zamówiona na rocznicę ślubu spodobała się wszystkim, którzy ją widzieli. Ponadto miniaturka mozaiki jako zdjęcie na biurko – świetny pomysł. Profesjonalna, miła i szybka obsługa. Gotowe 2 projekty do wyboru miałam już po kilku godzinach. Polecam taką mozaikę na prezent. 

Iwonka | 2 lipca 2019 o 13:02
Stylowy portret ze zdjęcia

obraz na “żywo” robi niesamowite wrażenie. Polecam każdemu kto szuka oryginalnego prezentu.Profesjonalna i miła obsługa.Pozdrawiam 

Lidia | 2 lipca 2019 o 09:12
Wasza mapa gwiazd

Obsługa ekspresowa i profesjonalna. Polecam 

Ernest | 1 lipca 2019 o 06:41
Obraz z mchu

Szybka realizacja, fajny prezent.

Wojciech Dominiak | 30 czerwca 2019 o 17:31
Mozaika ze zdjęć

Znakomite wykonanie. Przesyłka dotarła na czas. Obraz świetnie prezentuje się na ścianie u rodziców.

Małgorzata K. | 30 czerwca 2019 o 16:59
Drzewo genealogiczne

Szybko,bardzo sprawnie,miła bardzo obsługa,drzewo rewelacyjne – całe z naszych zdjęć a jest cudowne.takie jakie oczekiwałam. Serdecznie polecam. 1000% zadowolenia,napewno złoże jeszcze dużo tu zamówień. 

M.C | 29 czerwca 2019 o 06:54
Kolaż ze zdjęć

polecam gorąco kolaż efektowny a obsługa bardzo profesjonalna i fachowa:) Pozdrawiam:) 

Zadowolony klient | 28 czerwca 2019 o 12:35
Obraz ze słów

Wszystko ok!. Realizacja nie do końca w 24h, ale opóźnienie było minimalne :))). Polecam wszystkim. Wysoka jakość i miły kontakt!. 

I.B. | 20 czerwca 2019 o 11:58
Kolaż ze zdjęć

Profesjonalny i bardzo uprzejmy kontakt, fachowe wykonanie, bez zwlekania z wysyłką. doskonały prezent, wywołał uśmiech i zadowolenie. gorąco polecam! 

Monika | 17 czerwca 2019 o 19:52
Mapa podróży

Mapa śliczna, realizacja i kontakt 1klasa. Bardzo dziękuję

Agnieszka | 12 czerwca 2019 o 10:26
Stalowa mapa podróży

Mapa dla podróżników robi wrażenie, szybka transakcja. Polecam 🙂 

Agnieszka Mmmm | 10 czerwca 2019 o 16:46
Stylowy portret ze zdjęcia

świetne wykonanie, efekt zaskakujący! współpraca z zespołem tworzącym-bez zarzutów 😉 produkty picarty są prezentem na każdą okazję !! 

Piotrek | 7 czerwca 2019 o 18:01
Mapa podróży

Osoba obdarowana bardzo zadowolona z mapy jako podróżnik. Obsługa fachowa i rzetelna. 

Lena | 7 czerwca 2019 o 17:13
Stylowy portret ze zdjęcia

Prezent zdecydowanie trafiony, podobał się zarówno mi, parze młodej, jak i gościom weselnym; pomysłowy, nietuzinkowy, po prostu rewelacja 🙂 

gusia | 4 czerwca 2019 o 19:05
Wasza mapa gwiazd

rewelacja! poprostu rewelacja! 

gyal | 4 czerwca 2019 o 15:04
Mapa podróży

super. efekt jest powalający, przjaciółka oszalała ze szczęścia, gdy zobaczyła prezent. Wielki plus za szybką dostawę. Polecam każdemu. 

Kamil | 1 czerwca 2019 o 17:55
Stylowy portret ze zdjęcia

Efekt na żywo sto razy lepszy 🙂 Znakomity pomysł na prezent. Ekipa miła, wysyłka szybka. Polecam!!! 

Paula Marzec | 30 maja 2019 o 21:06
Kolaż ze zdjęć

Szybka wysyłka, zero problemów. Ogólnie zadowolona jestem i z kolażu i ze współpracy z PicArta :). Polecam. 

Iza | 30 maja 2019 o 12:00
Obraz ze słów

Świetna obsługa, dobrze wykonany obraz, bardzo szybka realizacja, same plusy korzystania z usług tej firmy, polecam wszystkim 🙂 

Maleńka | 26 maja 2019 o 14:26
Pozostałe obrazy personalizowane

Bardzo miła obsługa, wszelkie wątpliwości szybko zostały rozwiane 😀 

Kamil Falarowski | 20 maja 2019 o 20:08
Obraz ze słów

Naprawdę polecam! Obsluga klienta przebiega wzorcowo od początku do końca a sam obraz to prawdziwe dzieło sztuki. Piorunujący efekt murowany! Polecam:) 

Robert | 19 maja 2019 o 13:24
Mozaika ze zdjęć

Jestem bardzo zadowolony z usług PicArta.pl. Mozaika jest naprawdę super, wszyscy są pod wrażeniem. Podejście do klienta 100% profesjonalne:) 

Gośka | 17 maja 2019 o 09:08
Mapa podróży

Mapa super, robi wrażenie! Przesyłka dobrze zabezpieczona. Wszystko sprawnie i ok! 

Melusia | 16 maja 2019 o 19:23
Mozaika ze zdjęć

Prezent jaki oferuje PicArta to wspaniały pomysł, ucieszy każdego, aczkolwiek moje oczekiwania były za bardzo wysoko postawione i nie jestem w 100% zadowolona [może złe zdjęcie], ale i tak wyszło świetnie i obdarowana osoba ucieszyła się ze zdjęcia z ukochaną. Polecam i oczywiście na pewno jeszcze tu wrócę. 

Emilia | 15 maja 2019 o 19:46
Mozaika ze zdjęć

Naprawdę mozaika jest świetnym pomyłem na prezent. Strona jest zaprojektowana w bardzo dobry sposób, a przede wszystkim cenie sobie to elektroniczne zamówienie bo chciałam się męczyć z wysyłaniem tej ilości zdjęć przez maila. 🙂 Bardzo dobry, dokładny i szybki kontakt. Będę polecać. 

Marta Sz. | 14 maja 2019 o 22:34
Pozostałe obrazy personalizowane

Świetna robota, bardzo profesjonalnie, sprawnie i szybko, z uwzględnieniem wszystkich próśb. Szczerze polecam ten orginalny pomysł na prezent!!! Serdecznie pozdrawiam! 

Monika | 13 maja 2019 o 11:51
Pozostałe obrazy personalizowane

W pełni polecam usługi ekipy “PicArta.pl”:-) Współpraca od początku do końca w pełni profesjonalna. Jeśli bym miała się do czegoś przyczepić to… nie mam do czego. Miła obsługa, szybkość działania i dobra jakość. Polecam w stu procentach!!! 

Janusz | 8 maja 2019 o 11:00
Wasza mapa gwiazd

Zaskoczenie i uśmiech na twarzy mojej żony bezcenne 🙂 Polecam firmę – działają bardzo sprawnie, w poniedziałek składałem zamówienie, a w środę odbierałem gotowy produkt. Jakość wykonania bez zarzutu i wszystko co jest napisane na stronie jest zgodne z rzeczywistością. 

Rafał:) | 8 maja 2019 o 09:17
Obraz ze słów

Super! Świetny kontakt z ekipą, odwalają kawał dobrej roboty:) i robią to co ważniejsze szybko. Sam obraz robi piorunujące wrażenie. Moja dziewczyna była zachwycona:) Gorąco polecam 

Erik | 7 maja 2019 o 12:25
Stylowy portret ze zdjęcia

Elastyczni, rzetelni, terminowi, uczciwi, uprzejmi.. życzę sobie i wszystkim więcej takich firm na rynku! 

Krystian Kij | 4 maja 2019 o 21:25
Wasza mapa gwiazd

Naprawdę polecam. Pełen profesjonalizm, dobry kontakt i szybka realizacja. Efekt piorunujący. 100% zadowolenia. 

sylwia | 3 maja 2019 o 11:58
Obraz ze słów

Szczerze Polecam! efekt końcowy obrazu jest po prostu REWELACYJNY!!!! 

Marzena Sałaj | 2 maja 2019 o 08:05
Pozostałe obrazy personalizowane

jestem bardzo zadowolona z efektu i kontaktu z EKIPĄ. bardzo dziękuje 

Radek | 29 kwietnia 2019 o 19:10
Kolaż ze zdjęć

Bardzo efektowny prezent, zrobił duże wrażenie. Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Szczególne podziękowania za szybkość i elastyczność w kwestii odbioru gotowego dzieła. 

Anna | 26 kwietnia 2019 o 13:08
Stalowa mapa podróży

Profesjonalna szybka obsluga i wykonanie. Polecam! 

Mery | 23 kwietnia 2019 o 06:13
Obraz z mchu

Świetny projekt, nie sądziłam że tak ślicznie będzie to wyglądać na dużym formacie 🙂 I nie dość że zostało wysłane w czwartek to zostało doręczone tego samego dnia, mimo że jest to spora odległość od miejscowości w której mieszkam 😉 na pewno wykorzystam też jako prezent na święta. Strona i firma godna polecenia !!! Pozdrawiam 😉 

Patrycja i spółka:) | 21 kwietnia 2019 o 10:52
Mozaika ze zdjęć

Mozaika, naciągnięta na blejtram, była prezentem ślubnym dla naszych przyjaciół, wykonana z bazy prywatnych zdjęć. Świetnie, a zarazem szybko wykonana, stanowiła niezwykłą atrakcje na przyjęciu weselnym. Dziękuję zespołowi PicArta.pl za pomoc, poradę i zrozumienie podczas szału przygotowywania prezentu ślubnego, jak zwykle na ostatnią chwile… Polecam, dziękuję, pozdrawiam! 

joanna | 20 kwietnia 2019 o 11:23
Obraz ze słów

Naprawdę warto!Efekt niesamowity, a i obsługa profesjonalna! 

Ada | 19 kwietnia 2019 o 21:57
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wyszła prześlicznie. Bardzo dobrze prezentuje się na ścianie, a z daleka wygląda jak obraz olejny jakiegoś wielkiego mistrza 🙂 Realizacja mojego zamówienia przebiegła szybko i sprawnie bez żadnych trudności. 

Monika | 19 kwietnia 2019 o 07:44
Mapa podróży

Miła obsługa, bardzo szybka wysyłka, jestem bardzo zadowolona i polecam. 🙂 

Paluina | 18 kwietnia 2019 o 16:34
Kolaż ze zdjęć

Mega pozytyw!!! Polecam gorąco. Super kontakt z projektantem!! Szybko, pięknie i cudownie!! Pozdrawiam:) 

Anna Moraś | 17 kwietnia 2019 o 17:30
Stylowy portret ze zdjęcia

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą, obsługa jest profesjonalna. Szybkie odpowiedzi na jakiekolwiek pytania. Zdjęcie jest świetne i bardzo się podoba. Na prawdę polecam !! 

Kasia | 16 kwietnia 2019 o 08:13
Kolaż ze zdjęć

kolaż prześliczny – obdarowany był bardzo zaskoczony gdy zobaczył że cały obraz składa się z naszych wspólnych zdjęć 🙂 Dziękuję i pozdrawiam serdecznie 

Joanna B. | 15 kwietnia 2019 o 15:45
Kolaż ze zdjęć

Świetny kontakt ze sprzedawcą. Pomoc udzielona w przypadku pomyłki na bardzo wysokim poziomie. Firma z klasą. Bardzo dziękuję. Na pewno jeszcze skorzystam i z czystym sumieniem polecę innym. 

Karolina | 12 kwietnia 2019 o 21:47
Mozaika ze zdjęć

Zamawiałam wersję elektroniczną. Jakość pliku super, świetny kontakt z projektantem, fachowa i profesjonalna obsługa. Polecam 🙂

Iwo | 12 kwietnia 2019 o 16:29
Obraz z mchu

Bardzo dobra firma,profesjonalna obsługa, z która bardzo dobrze sie współpracuje.Polecam. 

Daro | 12 kwietnia 2019 o 14:02
Kolaż ze zdjęć

Wykonanie rewelacyjne. Wspaniały prezent niespodzianka. Gorąco polecam. 

Arti | 10 kwietnia 2019 o 08:53
Kolaż ze zdjęć

rewelacyjne produkty. Kolaż w 100% spełnił moje oczekiwania ;). Polecam wszystkim, którzy cenią sobie oryginalne prezenty dla bliskich. Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam 

BM | 9 kwietnia 2019 o 18:11
Mapa podróży

Świetny prezent. Zaskoczenie murowane. Polecam PicArta.pl fachowa obsługa. Klient na 1 miejscu 

alicja | 8 kwietnia 2019 o 06:47
Mapa podróży

troszkę długo czekałam, ale ogólnie jestem zadowolona:) 

Joanna | 7 kwietnia 2019 o 18:42
Wasza mapa gwiazd

bardzo dobry kontakt i terminowość…efekt MEGA!!!! 

Maciej Ł. | 7 kwietnia 2019 o 18:19
Kolaż ze zdjęć

Jestem bardzo zadowolony z usług tego portalu! Wszystko przebiegło sprawnie i bardzo profesjonalnie! Zarówno kontakt jak i wykonanie nie dają podstaw do sformułowania jakichkolwiek zastrzeżeń. Polecam !! 

Bernadeta | 7 kwietnia 2019 o 12:25
Mozaika ze zdjęć

Obraz mozaikowy to wspaniały prezent. Wzrusza obdarowaną osobę, budzi zainteresowanie i podziw osób oglądających. Polecam użycie własnych zdjęc ( każde przypomina jakąś chwilę życia ) . Pani Kasia z zespołu – PicArta.pl chętnie służy pomocą. Na pewno wykorzystam pomysł obrazu na prezent jeszcze raz 🙂 

Ewa Piotrowska | 4 kwietnia 2019 o 21:13
Drzewo genealogiczne

Szybko, sprawnie, profesjonalnie wykonana usluga, drzewo super, obsluga na najwyzszym poziomie 

Diana | 4 kwietnia 2019 o 20:03
Stylowy portret ze zdjęcia

Bardzo ładny efekt i wydruk. Wszystko w najlepszym porządku. Szybka transakcja. Polecam wszystkim. 

zadowolonaklientka | 4 kwietnia 2019 o 16:49
Mozaika ze zdjęć

ze wzgledow finansowych zdecydowalam sie na mozaike na papierze fotograficznym w antyramie. wcale nie żałuję! jest piękna, może w innym stylu niż ta na płótnie, ale niczego jej nie brakuje. Chłopak, któremu ją sprezentowałam aż smiał się do tej mozaiki! dziękuję! to był świetny prezent! 🙂 

Marta Czerwińska | 3 kwietnia 2019 o 22:34
Mozaika ze zdjęć

Wita, Bardzo dziękujemy za wspaniałą mozaikę. Obraz daliśmy w prezencie, i naprawdę wzbudził ogromny zachwyt. 

Magda | 30 marca 2019 o 17:30
Mozaika ze zdjęć

Super mozaika, jesteśmy bardzo zadowoleni. 

Ania 🙂 | 28 marca 2019 o 20:31
Kolaż ze zdjęć

Kolaż z naszych zdjęć zamówiłam dla mojego męża z okazji pierwszej rocznicy ślubu. Szukałam oryginalnego prezentu, który pozwoliłby nam obojgu przypomnieć sobie cudowne chwile sprzed roku. I wtedy w radio usłyszałam o PicArtapl. Od razu pomyślałam o kompozycji stworzonej ze wszystkich zdjęć zrobionych tego dnia. Prezent okazał się strzałem w dziesiątkę. Zachwycił nie tylko męża, ale wszystkich którzy już ją widzieli. Myślę że obraz ze zdjęć to świetny pomysł na prezent dla bliskiej osoby. Miła obsługa i szybka realizacja zamówienia są idealnym rozwiązaniem dla zabieganych osób. Szczerze polecam! 

SŁAWEK | 25 marca 2019 o 08:13
Kolaż ze zdjęć

ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE Z PRĘDKOŚCIĄ ŚWIATŁA:))) DZIĘKI 

Łukasz | 24 marca 2019 o 20:13
Stylowy portret ze zdjęcia

Pełen pozytyw. Portret i obsługa świetna. Polecam. Warto. 

Grzegorz | 23 marca 2019 o 10:25
Mozaika ze zdjęć

Powiedzieć, że mozaika jest REWELACYJNA to tak jakby nic nie powiedzieć 🙂 Gorąco polecam wszystkim, idealny prezent na każdą okazję, efekt końcowy przeszedł moje najśmielsze oczekiwania – dziękuję i pozdrawiam 🙂 

Damian | 21 marca 2019 o 20:16
Mozaika ze zdjęć

Bardzo miła i szybka obsługa. Polecam👍😀

Asia | 20 marca 2019 o 11:04
Wasza mapa gwiazd

Mapa wyszła rewelacyjnie. Polecam! 🙂 

Bartas | 19 marca 2019 o 08:06
Kolaż ze zdjęć

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, kolaż wyszedł bardzo fajnie. Szczerze polecam. 

Lucja | 18 marca 2019 o 12:11
Kolaż ze zdjęć

Sliczny kolaż! I dziękujemy za kartki świąteczne:) 

Patrycja | 18 marca 2019 o 11:50
Mozaika ze zdjęć

Jestem bardzo zadowolona, szybka realizacja, obraz sprawił ogromną radość przyjaciółce. Doskonale komponuje się z nowoczesnym wnętrzem domu. Naprawdę dobra robota! Polecam!

Szymon Hybner | 17 marca 2019 o 18:43
Mapa podróży

Bardzo dobry kontakt z Wykonawcą. Na bieżąco informacje co dzieje się z wydrukiem. Szybka dostawa. Bardzo fachowa obsługa polecam na 100% !!! Napewno polecę też przez Facebooka 🙂 

Aneta | 17 marca 2019 o 17:39
Mozaika ze zdjęć

Zdecydowanie polecam zakup mozaiki w Picarta.pl. Zamówienie od początku do końca zostało wykonane zgodnie z założonym terminem. Żadnych opóźnień i żadnych problemów z dostawą a to warto docenić. Bardzo szybki projekt mozaiki oraz jej wydrukowanie. Zdjęcie główne w rozmiarze mozaiki 50 x70 dobrze widoczne już z okolo 2 metrow. Zdjęcia składowe wyraźne i dobrze widoczne. Jedyne co zauważyłam to fakt iż kolory na zdjeciach skladowych na wydrukowanej mozaice są ciemniejsze niż w projekcie i mniej intensywne niż przy zwykłym ich wydruku. Poza tym mozaika to super prezent zwłaszcza dzięki niespodziance którą mozaikowo dołącza do przesyłki. 

Eva | 16 marca 2019 o 21:32
Stylowy portret ze zdjęcia

Bardzo profesjonalnie wykonana praca! Widok najważniejszej osoby w życiu z takim uśmiechem na twarzy, bezcenne ! NAJLEPSZY POMYSŁ NA PREZENT!! POLECAM NAJMOCNIEJ!!! 

Patryk | 15 marca 2019 o 11:06
Mozaika ze zdjęć

Mozaika przeszła moje najśmielsze oczekiwania 🙂 projekt był super ale to co otrzymałem jest MEGA po prostu MEga 🙂 dziękuje bardzo za szybką przesyłkę firma godna polecenia 🙂 Szybko i solidnie 😉 dziękuję 🙂 

Kasia G. | 15 marca 2019 o 08:10
Mapa podróży

Zamówienie zrealizowane w podanym czasie, czyli ekspresowo, obsługa bardzo miła. Mapa zrobiła wrażenie nie tylko na mnie, ale też na wszystkich osobach, które ją widziały. Polecam!!!!!!!!!!!!! Ja jestem zadowolona z zamówienia 🙂 

Sebastian | 13 marca 2019 o 20:05
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wygląda super, im dłużej się jej przyglądasz tym bardziej zachwyca. Dodatkowo profesjonalna i miła obsługa oraz szybka realizacja zlecenia przemawia za wielkim pozytywem! 

Aga | 12 marca 2019 o 14:26
Pozostałe obrazy personalizowane

polecam! Wszystko ok 

Adrian | 11 marca 2019 o 07:19
Drzewo genealogiczne

Bardzo szybko i profesjonalnie, a drzewo bardzo udane:) 

Ania | 6 marca 2019 o 21:14
Wasza mapa gwiazd

Wizualizacja nieba super, jakość 100% 🙂 

Marti i cała ekipa ze zdjęcia | 5 marca 2019 o 17:07
Mozaika ze zdjęć

Rewelacyjny prezent na 30 te urodziny !!! Obdarowany pół nocy wpatrywał się w nią. Polecam sklep -pełen profesjonalizm, szybki kontakt mailowy i expresowe wykonanie. Mozaika wygląda czadowo 🙂 

Mateusz | 2 marca 2019 o 11:22
Stylowy portret ze zdjęcia

Jestem bardzo zadowolony z zakupu portretu. Czas realizacji dokładny jak w opisie. A samo wykonanie perfekcyjne. Zamurowało mnie jak otworzyłem pudełko także warto jest zamówić i godne polecenia . 

Justyna 🙂 | 26 lutego 2019 o 08:08
Obraz ze słów

Polecam usługi Picarty w stu procentach.Efekt końcowy jest rewelacyjny…. poza tym przesympatyczna obsługa 🙂 Bez żadnego problemu spełniają każdą prośbę co to wyglądu obrazu.Gorąco polecam raz jeszcze. Naprawde pomysl fascynujący a wykonanie jeszce lepsze:) 

kamil | 26 lutego 2019 o 06:51
Drzewo genealogiczne

Drzewo rewelacyjne. Szybka i sprawna realizacja. Super pomysł na prezent:) 

magda | 25 lutego 2019 o 15:08
Mozaika ze zdjęć

Mozaika super , bardzo szybka realizacja . Plakat w wysokiej jakości a obdarowana zachwycona prezentem:) dziękuję 🙂

Michał | 25 lutego 2019 o 14:14
Kolaż ze zdjęć

Wszystko wyszło bardzo fajnie, dokładnie tak jak w przesłanym projekcie ;] Wydaje mi się, że to idealny prezent. Polecam 

Joanna | 24 lutego 2019 o 13:52
Mozaika ze zdjęć

Jestem pod ogromnym wrażeniem wykonanej pracy.Wynajdywanie maleńkich-niezwykle wyraźnych zdjęć daje wielką frajdę:)A przy tym wspaniała ekipa,z którą przyjemnie się współpracowało.Będę szczerze polecać każdemu:) 

Magdalena | 24 lutego 2019 o 12:26
Wasza mapa gwiazd

Projekt bardzo profesjonalny, zrobione naprawdę bardzo starannie, bardzo szybka wysyłka. Dziękuję 

maciek | 23 lutego 2019 o 21:53
Stalowa mapa podróży

Wszystko szybko, sprawnie i super. Polecam bo efekt jest niesamowity. 

Iza | 22 lutego 2019 o 20:36
Obraz z mchu

Zamówienie realizowane zgodnie z umową, szybko, profesjonalnie. Pan realizujący bardzo miły i kompetentny. Pozdrawiam 

Ania | 22 lutego 2019 o 16:16
Wasza mapa gwiazd

Bardzo szybka realizacja zamówienia, przemiła i pomocna obsługa, bezproblemowy bezpośredni kontakt z osobą realizującą zamówienie. I najważniejsze – końcowy efekt fantastyczny!!! 🙂 Serdecznie polecam 🙂 

Joanna Kujawa | 21 lutego 2019 o 21:29
Mozaika ze zdjęć

Wspaniała mozaika. Dziękuję za fachową pomoc. A ta mała niespodzianka pozostawiona w domu, będzie nam ciągle przypominać o osobie obdarowanej. Pozdrawiam 

barbara | 18 lutego 2019 o 14:35
Pozostałe obrazy personalizowane

Ponownie skorzystałam i znów się nie zawiodłam. Polecam!!! 

Konrad | 17 lutego 2019 o 15:05
Kolaż ze zdjęć

Bardzo szybki kontakt, projekty dostałem w przeciągu kilku godzin. Po otrzymaniu przesyłki, kolaż zrobił na mnie duże wrażenie. Mam nadzieję, że zrobi również na osobie, która ją dostanie. 

Sandra | 17 lutego 2019 o 05:02
Obraz ze słów

10/10, super kontakt, przemiła obsługa, obraz przepiękny, bardzo jestem zadowolona z efektu jaki otrzymałam, zdecydowanie polecam…pozdrowienia 

dadam123 | 14 lutego 2019 o 05:47
Drzewo genealogiczne

Drzewo super!!!!! Efekt niesamowity!!!!!! Wszyscy są w szoku. Polecam na 100% 

Justyna | 13 lutego 2019 o 14:52
Mozaika ze zdjęć

Mimo wczesniejszych duzych watpliwosci jestem zadowolona z mozaiki. Male zdjecia bardzo wyrazne, natomiast duze robi ogromne wrazenie z daleka. Polecam serdecznie 🙂 

Kornelia | 12 lutego 2019 o 05:41
Mozaika ze zdjęć

Bardzo dziękuję za szybką i sprawną obsługę!Mozaika jest wspaniała!!Polecam jak najbardziej!Szkoda tylko,że firma kurierska,mimo SOLIDNEGO spakowania,nie dostarczyła jej w odpowiednim stanie(pęknięte szkło). Mozaika – extra!!!:) 

Kaja | 11 lutego 2019 o 13:16
Mozaika ze zdjęć

Bardzo dobry kontakt z pracownikiem Picarty, szybka realizacja zamówienia, mozaika wyszła bardzo bardzo ładnie! Polecam!

Marcin Binduga | 10 lutego 2019 o 17:42
Mozaika ze zdjęć

Mozaika cud, miód i orzeszki. Wrażenie nieprzeciętne. 

Olga Z. | 7 lutego 2019 o 05:21
Mapa podróży

Super wykonanie i świetna współpraca. DZIĘKUJĘ 🙂 

Sylwia | 5 lutego 2019 o 20:38
Obraz ze słów

Obraz jest piekny, powala wszystkich na kolana:)! Wspolpraca przebiegla ekspresowo i bez zadnych komplikacji!! Z checia skorzystam z PAnstwa usług jeszcze nie raz:) 

Ania | 5 lutego 2019 o 06:08
Drzewo genealogiczne

No i dotarł do mnie mój prezent dla rodziny. Polecam!!! Niepowtarzalne wrażenie. A sprawy organizacyjne z – płynnie i szybko. Dziękuję! 

Zosia | 4 lutego 2019 o 15:16
Mapa podróży

szybka rezalizacja,piękna Mapa.Jeszcze nie wiem jaki będzie efekt u obdarowanego,bo to prezent dopiero na urodziny,ale mnie się podoba;) 

Mariusz | 4 lutego 2019 o 05:01
Kolaż ze zdjęć

Jestem bardzo zadowolony:) mam nadzieje że dziewczynie też się spodoba jak dostanie kolaż na walentynki:) polecam firmę:)bardzo miła obsługa klienta i bardzo szybka wysyłka:) pozdrawawiam 

zadowolony | 3 lutego 2019 o 16:27
Obraz ze słów

bardzo fajny pomysł na prezent, z miłą chęcia polecam, sprawna, profesjonalna obsługa zamówienia, świetny kontakt i terminowa realizacja! 

Krzychu | 2 lutego 2019 o 12:46
Mapa podróży

jakość obsługi Bardzo dobra. Mapa zaskoczyła moja dziewczynę bardzo pozytywnie 

Anna Podhorodecka | 2 lutego 2019 o 09:33
Mozaika ze zdjęć

Oryginalny pomysł na prezent z okazji Rocznicy Ślubu!Nie mogę się doczekać momentu, gdy wręczę mozaikę Mężowi. Z pewnością mu się spodoba! 

Agnieszka | 1 lutego 2019 o 14:21
Stalowa mapa podróży

Mapa wygląda świetnie! Jestem bardzo zadowolona z obsługi, wszystko zgodnie z moimi oczekiwaniami:) polecam! 

Gosia | 1 lutego 2019 o 12:34
Pozostałe obrazy personalizowane

Praca wykonana szybko i sprawnie. Godne polecenia 🙂 

Agnieszka.D | 31 stycznia 2019 o 13:20
Stylowy portret ze zdjęcia

Zdecydowanie polecam- profesjonalna firma i niesamowity efekt końcowy. Obrazem została obdarowana koleżanka, która odchodziła z pracy. Stała się główną atrakcją imprezy firmowej, a obdarowana była zachwycona:) 

Magda Matuszczak | 30 stycznia 2019 o 18:02
Mozaika ze zdjęć

W pełni profesjonalne podejście do klienta, doskonały kontakt na każdym etapie realizacji zamówienia. Mozaika wyszła świetnie, polecam wszystkim na prezent! 

Łukasz Sznajder | 30 stycznia 2019 o 17:53
Mozaika ze zdjęć

Mozaika jest bardzo elegancka i porządnie zrobiona. Cały przebieg przebiegał bardzo sprawnie. Jestem bardzo zadowolony z obrazu. Spełnia w pełni moje wymagania. Bardzo polecam firmę! 

Magdalena | 30 stycznia 2019 o 17:11
Kolaż ze zdjęć

Bardzo profesjonalna obsługa. Efekt niesamowity ! :))) 

Gosia | 30 stycznia 2019 o 14:56
Wasza mapa gwiazd

Bardzo dziękuję! Szybko, sprawnie, bezproblemowo i satysfakcjonująco dla obdarowanej! Korzystałam po raz drugi i się nie zawiodłam! Gorąco polecam każdemu, kto chce stworzyć niepowtarzalny i niebanalny obraz! 

Marek | 30 stycznia 2019 o 08:29
Stalowa mapa podróży

cóż można powiedzieć… po prostu super pomysł…wykonanie..obsługa…rewelacja..reakcja adresatki prezentu: Genialne :):) 

Łukasz Kolanowski | 29 stycznia 2019 o 20:14
Mapa podróży

Super produkt. Jestem bardzo zadowolony. Całość robi ogromne wrażenie. Do tego profesjonalna obsługa i szybka transakcja. Gorąco polecam każdemu. 

Ewelina | 29 stycznia 2019 o 10:36
Wasza mapa gwiazd

Wszystko szybko zalatwione:) 

Latino | 28 stycznia 2019 o 17:53
Obraz z mchu

Obraz po prostu rewelacja!!! Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. Gorąco polecam!!! 

Paulina Doruch | 28 stycznia 2019 o 15:38
Mozaika ze zdjęć

kolejne zamówienie i kolejna super mozaika 🙂 i po raz kolejny super kontakt i pełen profesjonalizm ze strony PicArta.pl 🙂 

Joanjna B. | 27 stycznia 2019 o 10:39
Obraz ze słów

Tak zadowolona chyba jeszcze nie byłam z żadnego zakupu. Jakość, obsługa, kontakt i wykonanie pierwsza klasa. Błyskawiczne tempo realizacji zamówienia oraz jasne, czytelne informację przedstawione na stronie. Z pewnością jeszcze skorzystam z oferty oraz z czystym sumieniem polecę znajomym. 

marieen | 23 stycznia 2019 o 11:47
Drzewo genealogiczne

Drzewo super, wielkie zaskoczenie i wzruszenie u rodziców którzy dostali drzewo ze zdjęciami członków rodziny. Teraz jest piękną ozdobą salonu. Super obsługa i bardzo szybka przesyłka, polecam ! 

Joanna B. | 21 stycznia 2019 o 19:41
Stylowy portret ze zdjęcia

Bardzo ładne wykonanie i super bezpieczne opakowanie. Polecam! 

Marcin Pikul | 21 stycznia 2019 o 18:58
Obraz ze słów

Bardzo dziękuję za ekspresową realizację zamówienia. Zdjęcie wysłałem po 20-tej w czwartek, a już w piątek w nocy projekt był gotowy. W piątek rano zrealizowałem przelew, a około południa obraz ze słów miałem już przesłany emailem. Wszystkim polecam, fajny pomysł na prezent. 

Joasia | 21 stycznia 2019 o 06:28
Mozaika ze zdjęć

Efekt niesamowity, poszczególne małe zdjęcia bardzo wyraźne. Mozaika (zwłaszcza z własnych zdjęć) to oryginalny pomysł na prezent. Obdarowani na pewno będą mile zaskoczeni :] 

Aleksandra Maciejczyk | 20 stycznia 2019 o 08:53
Mapa podróży

Bardzo fajna ta mapa 🙂 

Monia;) | 19 stycznia 2019 o 18:51
Mapa podróży

Jesteśmy bardzo mile zaskoczeni bo nie spodziewaliśmy się takiego efektu końcowego;) Mapa jest przepiękna… Polecam bo naprawdę warto;) Dziękujemy i pozdrawiamy;) 

Soszynka | 17 stycznia 2019 o 15:26
Mozaika ze zdjęć

dziękuję za mozaikę jest super aczkolwiek wydaje mi się że inaczej troszkę kadrowałem zdjęcie. ale jakość jest fajna i przesyłka bardzo szybka. dziękuję i będę polecał znajomym 

Gabriela | 15 stycznia 2019 o 15:56
Kolaż ze zdjęć

Świetny pomysł na prezent, kolaż w kształcie serca wyszedł super. Szybka realizacja zamówienia, świetny kontakt. Polecam 

Mikołaj Pietrzak | 12 stycznia 2019 o 15:16
Pozostałe obrazy personalizowane

Cała transakcja odbyła się szybko i bez żadnych problemów. Wydruk wygląda idealnie. Serdecznie polecam współpracę z tą firmą. 

Rafał D. | 9 stycznia 2019 o 18:02
Mozaika ze zdjęć

Witam, Dzięki za mozaikę, zdaliście egzamin bo żonie b. się spodobała 🙂 Poleca wszystkim – dobry sposób na prezent, dobrze zapakowana i jakościowo zdjęcia b. ostre widoczne. 

Hubert Maliszewski | 5 stycznia 2019 o 10:21
Mozaika ze zdjęć

Jeden z lepszych pomysłów na prezent dla bliskiej nam osoby. Przyjaciel, dla którego zamówiliśmy mozaikę był zachwycony. Współpraca i wykonanie projektu pierwszorzędne. Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z usług waszej firmy. Pozdrawiam serdecznie! 

Andrzej | 3 stycznia 2019 o 16:21
Mapa podróży

wszystko ok, polecam!!! 

Karora | 2 stycznia 2019 o 23:00
Mozaika ze zdjęć

Witam. Jestem pod ogromnym wrażeniem! Jakiś czas temu zamówiłam mozaikę że zdjęć z prośbą, że bardzo zależy mi na tam aby obraz dotarł do mnie do piątku. Otrzymałam go… w środę!!! Jestem bardzo Wam wdzięczna za szybką realizację oraz wspaniałą pracę. Jeszcze nie raz skorzystam z Państwa usług! Dużo radości sprawiło to cudo! Pozdrawiam gorąco!! 🙂

Konrad F. | 2 stycznia 2019 o 07:55
Pozostałe obrazy personalizowane

Pomimo drobnych problemów technicznych wszystko udało się sprawnie i szybko załatwić 🙂 Paczka wysłana w środę przyszła do mnie w piątek rano, także bardzo szybko. Efekt końcowy mozaiki bardzo dobry, 0 rozczarowania 🙂 Polecam 

P.H. | 30 grudnia 2018 o 10:01
Obraz ze słów

Naprawdę świetna sprawa 🙂 Dziewczyna była zachwycona, aż jej łzy poleciały ze szczęścia 😀 Podarowane dodatkowo w ładnej scenerii stanowi wyjątkowy i oryginalny prezent. Gorąco polecam !!! Warto !!! 

Kajka | 29 grudnia 2018 o 16:16
Kolaż ze zdjęć

Dostawa błyskawiczna ! Polecam w 100 %. Efekt przepiękny. 

Kasia | 26 grudnia 2018 o 20:09
Obraz z mchu

Witam!! Chciałam podziękować za piękny obraz,który państwo zrobiliście. Nidgy nie widziałam czegoś podobnego!! moi znajomi,którym dałam go w prezencie byli oczarowani. Jesteście państwo najlepsi. I na pewno skorzystam jeszcze z państwa uslug. POLECAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!1 

Ela Kępińska | 25 grudnia 2018 o 12:03
Wasza mapa gwiazd

Bardzo dziękuje za szybkie i profesjonalne podejście do złożonego zamówienia:-) Efekt końcowy świetny! 

Ew | 25 grudnia 2018 o 11:28
Mapa podróży

Zarówno obsługa jak i jakość zamówionej Mapy: doskonała. Gdy zobaczyłam szczery uśmiech na twarzy osoby obdarowanej już wiedziałam, że był to doskonały pomysł! Gorąco polecam! 

Marcin | 24 grudnia 2018 o 08:17
Kolaż ze zdjęć

Wszystko OK. Wyszlo bardzo fajnie! Polecam serdecznie! 

Ada | 23 grudnia 2018 o 19:53
Mapa podróży

Niebanalne, niepospolite – krótko mówiąc DOBRA RZECZ! 🙂 

Agnieszka | 22 grudnia 2018 o 11:20
Obraz z mchu

Bardzo dobry kontakt, wszystko jasno i dokładnie opisane, bardzo szybka realizacja zamówienia i oczywiście efekt końcowy w 100% SATYSFAKCJONUJĄCY!! 

Dominika | 18 grudnia 2018 o 20:45
Stylowy portret ze zdjęcia

Jestem bardzo zadowolona ;D Super to wyszło 😉 

Jacek G. | 18 grudnia 2018 o 13:39
Pozostałe obrazy personalizowane

Jestem zachwycony efektem końcowym:) strona ze słownika przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Dziękuje i pozdrawiam ekipę PicArta.pl

Natalia:) | 17 grudnia 2018 o 17:26
Mapa podróży

Z tak profesjonalnymi, słownymi i solidnymi ludźmi aż miło współpracować. Dziś odebrałam mapę, jest świetna. Naprawdę polecam wszystkim, którzy szukają czegoś co mile zaskoczy obdarowywaną osobę. Nie spodziewałam się takiego efektu…jestem w 101% usatysfakcjonowana!!! Dziękuję całej ekipie:) 

donka | 12 grudnia 2018 o 20:21
Mapa podróży

Osoby, które otrzymały Mapę zadowolone, pozostałym oglądającym prezent również się podobał, budził dość duże zainteresowanie. Obsługa fachowa, całe zamówienie zostało szybko zrealizowane. Wszystko jak najbardziej na plus. Pozdrawiam:). 

Michał | 11 grudnia 2018 o 17:23
Pozostałe obrazy personalizowane

Jestem w pełni usatysfakcjonowany efektami pracy zespołu PicArta.pl! Plakat prezentuje się świetnie i wykonany jest w wysokiej jakości. Profesjonalna i miła obsługa, dobry kontakt. Polecam wszystkim! 

Marti & Miko | 8 grudnia 2018 o 17:20
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wzbudziła zachwyt w rodzinie 🙂 Rewelacyjne wykonanie, pomocni projektanci, szybka realizacja = 6+ Bardzo dziękujemy za wspaniały prezent! 

Marta | 6 grudnia 2018 o 08:03
Stylowy portret ze zdjęcia

Obsługa porządna, szybka i miła. Jeśli jest jakiś problem wystarczy napisać i zaraz jest on rozwiązywany. Dostawa bardzo szybko.Na pewno skorzystam w przyszłości. 

Karolina | 5 grudnia 2018 o 18:34
Pozostałe obrazy personalizowane

Nawet nie spodziewałam się, że efekt końcowy zrobi na mnie takie wrażenie. Bardzo dziękuję za super obsługę. 

macieJ . | 5 grudnia 2018 o 11:50
Mapa podróży

co tu dużo pisać . Pełen profesjonalizm w każdym detalu , gorąco polecam każdemu .. Na pewno zespół PicArta.pl was nie zawiedzie ! Dzięki pani Kasiu ! 

Emil Denis | 3 grudnia 2018 o 16:29
Mozaika ze zdjęć

Zamówiłem mozaikę 50/70 na płótnie w blejtramie z własnych zdjęć na urodziny dziewczyny. Super sprawa. Prezent spodobał się nieziemsko. Tak dobre 10 min stała z otwartą buzia i tylko patrzyła ^^ Na początku wahałem się czy papier fotograficzny czy płótno. Teraz zdecydowanie wiem że dobrze wybrałem. PŁÓTNO 100000% satysfakcji. Dodatkowo podziękowania dla pana i pani od których odbierałem mozaikę. Dzięki za możliwość odbioru w wieczornych godzinach i tą dodatkowo małą mozaikę (na biurku postawie) 😛 A poza tym bardzo szybko (w niedzielę wgrałem zdjęcia, a w środę odebrałem mozaikę) profesjonalna obsługa i życzliwi ludzie po drugiej stronie słuchawki ^^ Było słychać w ich głosie, że chcą pomóc jak tylko mogą 

Piotrek | 3 grudnia 2018 o 10:30
Mapa podróży

Bardzo fajna strona i oczywiście świetne rozwiązanie na prezent. Polecam gorąco wszystkim i wszędzie 

Jaga | 2 grudnia 2018 o 19:50
Pozostałe obrazy personalizowane

Super kontakt z ekipą. Nie zwątpili mimo mojego niezdecydowania co do dedykacji 😉 Dzięki wielkie :)) 

Przemek | 1 grudnia 2018 o 18:30
Drzewo genealogiczne

Drzewo rodzinne trafiło do mnie błyskawicznie, a efekt jest nie do opisania. Prezent idealny, Polecam!!! 

sally | 30 listopada 2018 o 19:16
Kolaż ze zdjęć

Bardzo miły kontakt i profesjonalne wykonanie!Gorąco polecam!! 

Jacek | 28 listopada 2018 o 08:31
Kolaż ze zdjęć

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i szybko, kolaż zachwyca niesamowicie, miła obsługa i doskonały kontakt, serdecznie polecam 

Renata | 26 listopada 2018 o 20:45
Mozaika ze zdjęć

Mozaika PRZEPIĘKNA!!! nie mogę się doczekać miny osób , które ją dostaną! Przesyłka doszła ekspresowo. Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z Waszej oferty, Dziękuje i Polecam! 

Dorota | 25 listopada 2018 o 09:29
Obraz z mchu

Mam sceptyczny stosunek do zakupów internetowych.
I trudno mi zatem uwierzyć, że tak szybko i tak pięknie przebiegła cała transakcja. Do tego zamówienie zostało zrealizowane w piątek a w sobotę miałam urodziny:) Zakupiłam 3 obrazki z mchem. Prezentują się bardzo nowocześnie i wzbudzają wszystkich gości duże zainteresowanie! Polecam.

Martyna | 24 listopada 2018 o 21:10
Drzewo genealogiczne

Super efekt,miła obsługa i szybka wysyłka.Naprawde polecam.Zamawiałam już któryś raz z kolei 🙂 

Krzysztof B. | 24 listopada 2018 o 12:30
Obraz ze słów

Bardzo profesjonalne podejście do sprawy. Bezproblemowy kontakt, miła obsługa, no i wspaniały efekt końcowy. Dziękuję za wyśmienitą współpracę, jestem niezmiernie zadowolony. Gorąco polecam wszystkim! 

Jarek | 23 listopada 2018 o 14:34
Stalowa mapa podróży

Super efekt super prezent szybka i fachowa obsługa.Polecam każdemu 

Julek | 21 listopada 2018 o 15:45
Kolaż ze zdjęć

Świetnie wykonany kolaż. Bardzo łatwo można dokonać zamówienia i szybko otrzymać gotowy obraz. Idealnie nadaje się jako prezent. Jeszcze raz dziękuję i polecam 🙂 

Michał | 21 listopada 2018 o 12:13
Stylowy portret ze zdjęcia

wszystko związne z zamówieniem ,realizacją i wysyłką PERFECT, a efekt przerósł najśmielsze oczekiwanie ! gorąco polecam 🙂 !!! 

Bartosz | 19 listopada 2018 o 21:21
Mapa podróży

Zamówienie zrealizowane szybko i bez jakichkolwiek problemów. Jestem bardzo zadowolony. Mapa wyszła rewelacyjnie. Gorąco polecam 

Marcin | 19 listopada 2018 o 21:04
Wasza mapa gwiazd

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony efektem widoku nieboskłonu – naprawdę wszystkim polecam, to jest magiczne. A do tego szybkość i uprzejmość obsługi. 100% satysfakcji. SUPER 

Paweł | 17 listopada 2018 o 19:36
Mozaika ze zdjęć

Właśnie odebrałem swoją mozaikę ze zdjęć. Jestem bardzo zadowolony z końcowego efektu. Naprawdę nie myślałem, że tak szybko moje zamówienie będzie zrealizowane. Na wszystkich, którym ją pokazałem zrobiła piorunujące wrażenie. Polecam firmę jako profesjonalną, kompetentną i służącą pomocą na każdym etapie zamóienia. 

Krzysiek | 15 listopada 2018 o 20:03
Obraz z mchu

Kiedy będę już starym, siwym dziadkiem usiądę w bujanym fotelu, odpalę fajkę i opowiem wnukom jak dobrze robiło się interesy z ekipą “picarta” ;]. Efekt super tylko zdjęcie szło 2 dni od momentu komunikatu “wysłane” na stronce ale to chyba wina poczty. Uprzejma obsługa i łatwy kontakt tylko zachęcają do ponownego skorzystania z waszych usług. 

ania | 13 listopada 2018 o 15:43
Obraz ze słów

Sprawnie i profesjonalnie Polecam wszystkim to naprawdę swietny pomysł 

AlicjaM | 13 listopada 2018 o 06:43
Drzewo genealogiczne

Nie sądziłam, że aż tak fajnie to wyjdzie! na początku byłam nastawiona sceptycznie, ale efekt na żywo jest niesamowity! Kontakt bardzo szybki i należy się duży + pozdrawiam 

Robert Nawrocki | 12 listopada 2018 o 22:40
Kolaż ze zdjęć

kolaż bardzo ładny. Zdjęcia miniaturowe na płótnie bardzo wyraźne i wysokiej rozdzielczości. Jako prezent świetna sprawa. Bardzo się podobała. Polecam 🙂 

Sandra | 12 listopada 2018 o 18:58
Pozostałe obrazy personalizowane

wydruk i pomysł na prezent świetny, kontakt z realizatorami zamówienia bardzo dobry 🙂 polecam 

Barbara 🙂 | 12 listopada 2018 o 14:43
Mapa podróży

Rewelacja! Pełen profesjonalizm! Mapa super, takiego efektu nawet się nie spodziewałam… Polecam na prezent, na różne okazje! 

Ewa M. | 11 listopada 2018 o 16:50
Mozaika ze zdjęć

Obsługa-5, szybkość-5, kontakt-5, realizacja-5, podejście do klienta-5, gotowa praca-5 i ogromne zadowolenie obdarowanego oraz wszystkich gości. Przyznam szczerze, że do oferty podeszłam, jak do kolczastego jeża i proszę mi uwierzyć, jestem na prawdę mile zaskoczona. Córka już zbiera swoje fotki, aby zamówić największy możliwy format. Na pewno tu wrócę! Serdecznie pozdrawiam wszystkich mozaikowców. P.S. Bałwanki są cudowne. 

Ela | 9 listopada 2018 o 16:56
Wasza mapa gwiazd

piękny prezent, obdarowany poczuł się wyjątkowo, a o to mi chodziło:) co do obsługi, kontaktu z klientem wszystko było profesjonalne i dopięte na ostatni guzik w miłej atmosferze wzajemnej relacji:) polecam gorąco! 

Mateusz Sz. | 9 listopada 2018 o 11:55
Pozostałe obrazy personalizowane

Bardzo miły kontakt. Szybka realizacja zamówienia. obraz prezentuje się bardzo ładnie. Polecam ! 🙂 

Aga | 8 listopada 2018 o 07:18
Drzewo genealogiczne

Wszystko bez zastrzeżeń, drzewo genealogiczne ze zdjęciami rodzinnymi na żywo wygląda świetnie, polecam! 

Ania Bączkowska | 7 listopada 2018 o 09:34
Mozaika ze zdjęć

Super! Jestem bardzo zadowolona z mozaiki, świetny pomysł na prezent, polecam ten największy rozmiar, robi wrażenie 🙂 a przede wszystkim obsługa świetna! Polecam:) 

Aga | 6 listopada 2018 o 15:43
Stylowy portret ze zdjęcia

Niesamowity efekt!!! Lepszy niż się spodziewałam!!! Polecam wszystkim!!! Pełen profesjonalizm, szybka realizacja zamówień, świetne podejście do klienta. Oby tak dalej! Pozdrawiam serdecznie 

Kruku^ | 6 listopada 2018 o 13:10
Stalowa mapa podróży

Wszystko w jak najlepszym porządku. Przesyłkę dostałem dzień po wysłaniu przez zespół PicArta. Efekt fenomenalny. Widok osoby obdarowanej bezcenny. Serdecznie wszystkim polecam zakup tego cudeńka. Pozdrawiam! 

mibea | 1 listopada 2018 o 07:03
Wasza mapa gwiazd

Zobaczyć to oniemienie, a potem bezgraniczną radość na twarzy obdarowanej osoby – bezcenne!, a do tego niezwykle sympatyczna obsługa, świetna jakość, szybki termin – słowem rewelacja. Polecam wszystkim, a Zespołowi PicArta.pl życzę pomyślnego rozwoju. 

Maciej Strugała | 29 października 2018 o 21:57
Kolaż ze zdjęć

Jednym słowem: SUPER!! Błyskawiczny kontakt i wykonanie, kolaż wg ogłoszenia doszed w piątek. No i do tego perfekcyjne wykonanie i uśmiech rodziców na twarzy. BRAWO 

Bec!a | 29 października 2018 o 12:04
Kolaż ze zdjęć

Świetny efekt! Szybka i miła obsługa. Gorąco polecam na prezent, na każdą okazję 😉 

Asia | 26 października 2018 o 23:26
Mozaika ze zdjęć

Unikalny pomysł na prezent dla bliskiej osoby,dzięki któremu można uwiecznić wiele wspólnych chwil na jednym obrazie.Obsługa profesjonalna,bardzo dobry kontakt mailowy.Efekt końcowy mile mnie zaskoczył,teraz pozostaje poczekać na reakcję obdarowanej osoby ;)Duży plus za bardzo szybką przesyłkę pocztową. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług picarty i będę polecać wszystkim znajomym 😉 

Paulina Doruch | 20 października 2018 o 18:53
Mozaika ze zdjęć

super mozaika, świetne wykonanie, kontakt idealny, pełen profesjonalizm 🙂 ogólnie super! i szczerze polecam 🙂 

Natalia, Ostrów Wlkp | 20 października 2018 o 11:37
Mapa podróży

Fajna i miła obsługa, szybka przesyłka, i co najważniejsze ekstra prezent dla przyjaciół! Polecam, naprawdę warto zaskoczyć tak wspaniałym prezentem najbliższych! 🙂 

Małgorzata | 20 października 2018 o 11:11
Obraz ze słów

Na początku miałam dużo wątpliwości czy to wyjdzie tak jak jest opisane. Gdy tylko dostałam przesyłke była bardzo pozytywnie zaskoczona. Polecam, bo efekt jest zaskakujący. Cały proces zamówienia przebiega bardzo sprawnie i nie ma żadnych problemów. 😉 

Monika Warszawa | 19 października 2018 o 21:35
Pozostałe obrazy personalizowane

Obraz na płótnie naciągnięty na blejtram wygląda cudnie , plus możliwość zrobienia biało-czarnej wersji zdjęcia dodatkowo dodała uroku!!! Szybka realizacja i równie szybki odbiór osobisty stawia Waszą firmę w dobrym świetle i będę polecała Was napewno!!!! Mam nadzieję że narzeczonemu z okazji naszej małej rocznicy również się spodoba . Pozdrawiam . 

Aleksandra i Monika | 19 października 2018 o 17:19
Mapa podróży

Mapę zamówiłyśmy na 25 rocznicę ślubu rodziców. Efekt końcowy przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. Mapa wyszła rewelacyjnie! Rodzice ogromnie się wzruszyli i od razu zawiesili obraz na ścianie w salonie 🙂 Polecamy z całego serca taką formę prezentu! 

mirek | 19 października 2018 o 10:31
Pozostałe obrazy personalizowane

Wszystko fajnie wyszło. Szybka wysyłka poważne podejście do klienta. No i najważniejsze. Żona była zadowolona z prezentu. Myślę, że jeszcze kiedyś tu wrócę 

Pozdrawiam, EG | 18 października 2018 o 13:59
Mozaika ze zdjęć

Mozaikę na płótnie zamówiłam na prezent dla koleżanki, która odchodziła z pracy. Zobaczyć jej zachwyt to bezcenne !!! SUPER oryginalny prezent 🙂 Polecam usługi Picarty. Pełen profesjonalizm. 

klient | 17 października 2018 o 20:00
Kolaż ze zdjęć

Super wykonanie i efekt, skorzystam jeszcze pewnie i to nie raz. 🙂 

Paweł | 17 października 2018 o 12:49
Pozostałe obrazy personalizowane

świetne wykonanie.. szybka przesyłka.. Polecam… 

Julia Marszewska | 17 października 2018 o 09:36
Stylowy portret ze zdjęcia

Wszystko w porządku, przesyłka w terminie, zdjęcie takie jak w projekcie. 😉 

Rafał | 16 października 2018 o 09:17
Mapa podróży

Bardzo ładne wykonanie 

Marcin | 16 października 2018 o 09:09
Mozaika ze zdjęć

Świetna obsługa na każdym etapie zamówienia! Zamówiłem trzy mozaiki i każda budzi zachwyt – końcowy efekt jest po prostu niesamowity, daleko przerósł moje oczekiwania. Polecam – naprawdę warto! 

damian | 14 października 2018 o 08:34
Kolaż ze zdjęć

wszystko w jak najlepszym porządku,obsługa jak najbardziej na plus,szybka wysyłka a prezent nieziemski:) 

Ewelina | 13 października 2018 o 14:43
Obraz z mchu

Kolejny raz zespół PicArta spisał się rewelacyjnie. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i jak zwykle na wysokim poziomie. Pozdrawiam serdecznie pana Łukasza, który był bardzo miły przy odbiorze przesyłki 🙂 

Łukasz | 12 października 2018 o 17:56
Wasza mapa gwiazd

Niespodziewalem sie takiego efektu. Szybki kontakt sprawił miła tranzakcję, która odbyła sie bez żadnych problemów. Warto zaufac tej firmie i powołać się na nich. Szczerze polecam. 

Monika | 8 października 2018 o 19:03
Stylowy portret ze zdjęcia

Bardzo dobry portal, szybko i świetnie zrealizowanie zamówienie.Polecam. 

Marta | 8 października 2018 o 07:19
Mapa podróży

Witam! Mapa bardzo mi się podoba. Mam nadzieje, że prezent urodzinowy dla mojego chłopaka będzie trafiony! Dziękuję i pozdrawiam serdecznie 

Jola | 7 października 2018 o 22:52
Stylowy portret ze zdjęcia

Szybka, profesjonalna realizacja, fachowe doradztwo w doborze zdjęcia głównego, bardzo dobry kontakt, prezent dla wychowawczyni bardzo udany, zrobił ogromne wrażenie! 

Elwi | 7 października 2018 o 19:09
Drzewo genealogiczne

polecam:)! bardzo profesjonalna obsługa, wszystko tak jak obiecuje sprzedawca, bardzo dobry kontakt, szybka dostawa. Zdjęcia w super jakości:) Polecam! 

Kuba | 6 października 2018 o 16:51
Pozostałe obrazy personalizowane

100% zadowolenia. Prosto, szybko, polecam! 

Sławomir B | 5 października 2018 o 16:59
Drzewo genealogiczne

No powiem szczerze, że drzewo całej rodziny z opisami jest konkretne!!! Świetna robota i wielki szacunek.. Oczywiście polecam 🙂 i pozdrawiam PICARTĘ !!! 

JuStii | 4 października 2018 o 12:32
Pozostałe obrazy personalizowane

Jak dla mnie zdjęcie jest super 🙂 Mam nadzieję ze sie spodoba mojemu chlopakowi 😉 Naprawde trafiłam w dziesiatke 🙂 

Aneta | 1 października 2018 o 08:39
Wasza mapa gwiazd

Mapa gwiazd jest niesamowita. To idealny pomysł na prezent dla bliskiej osoby:):):) Dzięki wielkie dla całej ekipy! 

Alex Poznań | 30 września 2018 o 16:23
Stylowy portret ze zdjęcia

“Serdeczne podziękowania dla całej Załogi…naprawdę brak słów…a Jubilat był zachwycony. Ponadto pełen profesjonalizm pod każdym względem.Jeszcze raz dziękuję.” 

Martyna | 29 września 2018 o 23:42
Mozaika ze zdjęć

Dziękuję za niezwykle szybką, sprawną i przyjemną obsługę zamówienia ;)Mozaika robi wrażenie, czeka jeszcze tylko na odpowiednią oprawę, aby mogła zawisnąć na ścianie i cieszyć nie tylko moje oko. Pozdrawiam serdecznie i polecam innym 

Maciek | 27 września 2018 o 08:21
Mozaika ze zdjęć

W czasie składania zamówienia byłem kilkukrotnie pozytywnie zaskoczony podejściem do klienta. Nie mam żadnych zastrzeżeń 🙂 Mozaika bardzo ładna. Dodatkowo dostałem świetną niespodziankę. 

Małgorzata | 26 września 2018 o 13:56
Kolaż ze zdjęć

Kolaż był prezentem z okazji 10 rocznicy ślubu. Super jakość wykonania. Mąż zachwycony. Miła i fachowa obsługa, ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam. 

Maciej Łoś | 22 września 2018 o 19:56
Mozaika ze zdjęć

Jestem bardzo zadowolony z mozaiki. Naprawdę jest to świetny pomysł na prezent. Opowiadam o stronie wszystkim swoim znajomym. Sam teraz zaczynam zbierać zdjęcia, aby zamówić może w przyszłości mozaikę z własnych zdjęć, gdyż akurat tym razem miałem ich zbyt mało. Dziękuję za fachową obsługę i najwyższą jakość produktu.

Marcin | 22 września 2018 o 10:30
Mapa podróży

Pełne zadowolenie… Efekt jest niesamowity!!! Polecam 

Pablo K. | 14 września 2018 o 23:49
Obraz z mchu

Super sprawa !! Wszystko elegancko i w najwyżej jakości !! 

Kuba | 14 września 2018 o 13:11
Mapa podróży

Jestem zachwycony mapą oraz jakością obsługi , osoba której podarowałem tą mapę jest jeszcze bardziej zachwycona . Bardzo dziękuje i polecam wszystkim. 

Michał z Warszawy | 13 września 2018 o 15:09
Mozaika ze zdjęć

Picarta.pl wybrałem spośród innych ofert ze względu na przejrzystość strony i małą cenę mozaiki. Nie zawiodłem się pod żadnym względem, świetny, profesjonalny projekt. Miła obsługa i bardzo pomocna. Obraz wykonany idealnie, spełnił moje wymagania i bardzo się spodobał na prezent. Będę polecał picarta.pl każdemu kto będzie zainteresowany taką kompozycją. 

Kaska | 10 września 2018 o 21:26
Drzewo genealogiczne

drzewo rewrlacyjne ponieważ można je dowolnie zmieniać i dodawać nowe osoby!:) 

Agnieszka Owczarczyk | 9 września 2018 o 17:08
Mozaika ze zdjęć

cudowna obsługa 🙂 szybkość reakcji na pytania e-mailowe i odpowiedzi Państwa firmy sa dla mnie ważne! piękna realizacja! polecam wspolprace 

Eliza | 7 września 2018 o 18:23
Mapa podróży

Mapa przeszła moje najśmielsze oczekiwania, solenizantka zaniemówiła z wrażenia. Genialna łatwość komunikacji z firmą. Szybko i sprawnie wszystkie etapy zostały zrealizowane:) Gorąco polecam 

Patrycja 🙂 | 6 września 2018 o 22:47
Kolaż ze zdjęć

Obraz jest rewelacyjny. Sprawia wrażenie czegoś wyjątkowego. Szybka, sprawna obsługa. Jestem bardzo zadowolona 🙂 Serdecznie dziękuję :)) 

Paweł Matusiak | 5 września 2018 o 14:07
Obraz ze słów

Obrazek wprost rewelacja. Polecam! 

aneta | 30 sierpnia 2018 o 08:57
Kolaż ze zdjęć

Spodziewałam się swoistego dzieła a efekt? Toż to ARCYDZIEŁO, przyprawiające o zawrót głowy!!! Przygotowanie niespodzianki z pomocą elity Picarty to szczególna przygoda: rewelacyjny kontakt z klientem, ekspresowa realizacja zamówienia a rezultat pracy – miodzio:) 

Martyna | 29 sierpnia 2018 o 09:43
Obraz z mchu

Śliczne zdjęcie na płótnie, genialny efekt w połączeniu z mchem. Polecam! 

Bartek | 28 sierpnia 2018 o 20:46
Obraz ze słów

Jestem bardzo zadowolony z zakupu, jak również z miłej, szybkiej obsługi:) Dzięki za podwiezienie zamówienia do metra, wyrobiłem się w sam raz z podarowaniem prezentu;)Mimo pewnych obaw obraz ze słów wygląda świetnie. Gdybym wiedział, że tak wyjdzie, zdecydowałbym się na większy rozmiar (wybrałem 40x40cm), ale dzięki wersji elektronicznej zawsze można druknąć większą;) Polecam! 

Dorota | 28 sierpnia 2018 o 16:44
Stalowa mapa podróży

super kontakt.Mapa rewelacja. Idealna realizacja zamówienia. Pozdrawiam i napewno tam wróce. 

aaasia4u | 27 sierpnia 2018 o 19:29
Mapa podróży

poprostu REWELACJA!!!! Mapa na żywo jest jeszcze ładniejsza! Poza tym świetny kontakt. Dziękuję i pozdrawiam. Na pewno jeszcze skorzystam z waszych usług. 

Monika | 27 sierpnia 2018 o 10:15
Kolaż ze zdjęć

Dziękuję za szybkie i profesjonalne załatwienie sprawy.Mozaika prezentuje się imponująco. Prezent na pewno się spodoba. Pozdrawiam i przy najbliższej okazji tu wrócę. 

Anka | 26 sierpnia 2018 o 09:32
Stylowy portret ze zdjęcia

Brawo, realizacja bardzo szybka, obsługa miła i profesjonalna, wykonanie świetne. Polecam! 

Karolina | 25 sierpnia 2018 o 17:03
Mozaika ze zdjęć

Malutkie zdjęcia dają niesamowity efekt. Z przesyłką nie ma żadnych problemów. Polecam! 

simol | 24 sierpnia 2018 o 09:09
Stylowy portret ze zdjęcia

Dobra robota,dobry kontakt ! Polecam 

Dagmara | 23 sierpnia 2018 o 08:59
Obraz z mchu

Pełen profesjonalizm,błyskawiczna przesyłka,wyrozumiałość dla niezdecydowanych klientów:)dzieło końcowe… bajka…dziękuje… 

Paulina | 22 sierpnia 2018 o 22:19
Mapa podróży

Fantastyczny pomysł na prezent, mapa z własnymi zdjęciami wygląda niesamowicie 🙂 świetna i szybka realizacja zamówienia, nie mam żadnych zastrzeżeń, bardzo dziękuje za indywidualne podejście do klienta i zrozumienie. Polecam wszystkim 

Lemańscy | 21 sierpnia 2018 o 20:59
Mozaika ze zdjęć

Witamy, chcielibyśmy bardzo podziękować za współpracę i szybko realizację zamówienia. Obrazy daliśmy formie prezentów na podziękowanie dla rodziców na naszym weselu. Zrobiły ogromną furorę i bardzo wszystkim się podobały a zwłaszcza naszym rodziców. Jeszcze raz dziękujemy i na pewno skorzystamy nie raz z Waszych usług. Pozdrawiamy. 

Paulina | 20 sierpnia 2018 o 08:10
Drzewo genealogiczne

Świetny pomysł na prezent. Nic dodać nic ująć. Cudo! 

Krzysiek | 19 sierpnia 2018 o 14:07
Mapa podróży

Fantastyczny efekt, szybka realizacja. Polecam! 🙂 

Emila | 18 sierpnia 2018 o 22:38
Obraz ze słów

Jestem zadowolona. Pomimo drobnych komplikacji dostałam projekt jeszcze tego samego dnia, który był świetny i zdecydowałam się od razu na zakup. Miła obsługa i sprawny kontakt mailowy. 🙂 

Dariusz | 18 sierpnia 2018 o 14:04
Kolaż ze zdjęć

świetna robota, warte polecenia całość wzorowo wykonana jestem pod wielkim wrażeniem Pozdrawiam 

olkademolka 😉 | 18 sierpnia 2018 o 07:01
Mozaika ze zdjęć

WYSZŁO CUDOWNIE!!! wszyscy byli zadowoleni z prezentu, a o dodatek babcie zaczęły się kłócić bo był tak extra, polecam 

Anna Nowak | 16 sierpnia 2018 o 17:05
Mozaika ze zdjęć

moja opinia jest jak najbardziej pozytywna 🙂 wszelkie moje uwagi dotyczące zamówienia zostały uwzględnione w ekspresowym tempie. Przesyłka szła troszkę dłużej, ale to wina poczty gdyż uszkodziła opakowanie. Ale kolejna paczka doszła w nienaruszonym stanie i z prezentem zdążę na czas :)Sama mozaika jest zjawiskowa i mam nadzieję że na obdarowanym wywoła takie samo wrażenie. Pozdrawiam i dziękuję ekipie mozaikowo.pl za satysfakcjonującą realizację zamówienia 🙂 

Karolina | 16 sierpnia 2018 o 11:21
Obraz ze słów

Obraz był prezentem ślubnym – Młodzi oraz goście byli zachwyceni! Wspaniały efekt, bardzo dobry kontakt, polecam!!! 

Bożena | 14 sierpnia 2018 o 18:03
Mapa podróży

Wszystko w najlepszym porządku. Mapa ładna. Ucieszyła obdarowana osobe 🙂 

Sylwia | 14 sierpnia 2018 o 14:16
Drzewo genealogiczne

Miło, szybko i profesjonalnie. Prezent udał się wspaniale. Pozdrawiam. 

Candyfloss | 12 sierpnia 2018 o 14:25
Mozaika ze zdjęć

Nie miałąm pojęcia co kupic na urodziny mojemu chłopakowi, który interesuje się amatorsko fotografią. Kiedy zobaczyłam tą stronę od razu wysłałam jego zdjęcie jako główne i 200 zdjęc zrobionych przez niego. Projekt otrzymałam e-mailem już kilka godzin później. Obsługa bardzo miła,otrzymałam odpowiedzi na wszystkie pytania i do tego szybka wysyłka. Mozaika wyszła geniealnie, a on sam był zachwycony. Dziękuję,to na pewno nie ostatnia zamówiona przeze mnie fotomozaika 🙂 

Dorcia:) | 12 sierpnia 2018 o 12:59
Pozostałe obrazy personalizowane

Skorzystałam po raz wtóry z tego pomysłu…i nadal jestem pod wrażeniem:)!!! Jutro komunia mojej córki … mam nadzieję ,ze również ona jak i goście będą zachwyceni:) Ze szczerego serca polecam!!!:) 

Ewelina i Piotr | 11 sierpnia 2018 o 23:42
Mozaika ze zdjęć

mozaika piękna, w jednej chwili przypominają się razem przeżyte chwile 🙂 coś cudownego! 

Mati | 9 sierpnia 2018 o 23:22
Stalowa mapa podróży

z początku nie byłem przekonany, ale jak już mapa do mnie dotarła, zamurowało mnie. Świetna sprawa:) 

Krzysztof | 9 sierpnia 2018 o 17:55
Mapa podróży

Bardzo dobry kontakt:) Mapa także super! Polecam wszystkim;) 

Kasia | 9 sierpnia 2018 o 15:22
Mozaika ze zdjęć

Mozaika jest cudna, własnie oddałam do oprawy i mam nadzieję, że obdarowanego zachwyci równie mocno jak tych, którzy już ją widzieli 🙂 

Jarek | 5 sierpnia 2018 o 08:11
Kolaż ze zdjęć

Super prezent super wykonanie super obsługa. Korzystam juz kolejny raz z usług Picarta i nadal z chęcią polecam produkty znajomym. 

Lidziek | 2 sierpnia 2018 o 22:51
Mozaika ze zdjęć

dlugo czekalam na dostawe ale warto bylo.Obraz wyszedl nieziemski. Bardzo oryginalny prezent dla najblizszych. Polecam 🙂 

Krzysztof Kowalczyk | 2 sierpnia 2018 o 20:25
Obraz z mchu

Bardzo udany i szybki kontakt mech chrobotek bardzo nam się spodobał i to nie jest ostatnie zamówienie. 

Madziuska:P | 1 sierpnia 2018 o 23:57
Mapa podróży

Mapa wyszła bomba:) jestem mega zadowolona efekt nie do porównania i obsługa profesjonalna:) jest super:D polecam 

Dorota | 1 sierpnia 2018 o 23:30
Obraz ze słów

Wszystko było ok – szybka i miła obsługa, stały kontakt telefoniczny, dobry efekt : ) polecam 

GN | 1 sierpnia 2018 o 21:35
Mozaika ze zdjęć

Super! Prezent w postaci mozaiki bardzo się spodobał i naprawdę wszystkich zachwycił:) całość robi powalające wrażenie. Kontakt przemiły. Mam jedyne zastrzeżenie co do zabezpieczenia ramy – podczas transportu pękła w rogu szybka przesłaniająca. 

basia | 1 sierpnia 2018 o 13:01
Mapa podróży

Bardzo polecam!!! Efekt niemożliwy 🙂 

Marzena W | 28 lipca 2018 o 13:58
Pozostałe obrazy personalizowane

Idealny prezent pod choinkę. Mozaika wyszła pięknie! Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z picarta.pl . POLECAM 🙂 

JacekD. | 26 lipca 2018 o 16:03
Drzewo genealogiczne

Realizacja zamówienia przebiegła szybko i bezproblemowo. Pozdrawiam i polecam! 

kristof | 23 lipca 2018 o 20:42
Pozostałe obrazy personalizowane

Zamówiony obrazek wykonany profesjonalnie, bardzo podobał się obdarowanym z okazji rocznicy ślubu 

Aga | 21 lipca 2018 o 18:17
Kolaż ze zdjęć

cos pięknego;) jestem bardzo zadowolona 

Anna Łygan, Warszawa (prezent dla męża) | 19 lipca 2018 o 23:20
Mozaika ze zdjęć

Obsługa – rewelacyjna realizacja – błyskawiczna cena – odpowiednia efekt – niepowtarzalny mina męża otrzymującego mozaikę . . . bezcenna 🙂 Super jakość za rozsądną cenę, firma godna polecenia pod każdym względem – BRAWO! Tym bardziej, że coraz mniej firm tak wspaniale dba o swoich klientów. 

Kaczy | 18 lipca 2018 o 19:27
Mapa podróży

Mapa przerosła wszelkie me oczekiwania…:) jest super;) za kilka godzin podaruję ją jako prezent pod choinkę;) 

Aleksandra C. | 18 lipca 2018 o 10:22
Stalowa mapa podróży

Po prostu super… obsługa :), a sama mapa neiziemska. Bardzo gorąco POLECAM. 

Kasia | 16 lipca 2018 o 20:18
Mozaika ze zdjęć

Mozaikę podarowałam siostrze w prezencie ślubnym i okazało się to świetnym pomysłem. Para Młoda była zachwycona prezentem a i goście weselni byli pod dużym wrażeniem. Kontakt bardzo dobry, wykonanie bez zarzutu, wszystko idealnie zostało wykonane. Gorąco polecam!!! 🙂 

Patrycja | 13 lipca 2018 o 22:55
Mozaika ze zdjęć

Fajny efekt jestem zadowolona, tylko mam małe ale moja przesyłka była uszkodzona i zdjęcie trochę pogniecione, ale nie chciałam się już bawić w wymiany bo w anty ramie tak bardzo nie widać. 

Dorota | 12 lipca 2018 o 20:56
Mozaika ze zdjęć

Bardzo ładna mozaika i bardzo miła obsługa. Zdjęcia są bardzo wyraźne, więc pięknie wszystkie widać. Dużym plusem jest to, że obrazek wykonano i przesłano naprawdę szybko. Mogę szczerze polecić Picartę kazdemu 🙂 

kasia | 12 lipca 2018 o 09:51
Mozaika ze zdjęć

W moim przypadku mozaika była w 100% trafionym prezentem. Młoda Para przez dłuższy czas nie mogła się od niej oderwać. Oglądanie zdjęć składowych sprawiło jej ogromną przyjemność. Dlatego też polecam wybór opcji mozaika z własnych zdjęć. Poza tym współpraca z Zespołem Mozaikowo to bezstresowa przyjemność przygotowania prezentu 🙂 Polecam! 

Justyna | 12 lipca 2018 o 09:08
Mapa podróży

Doszła moja Mapa! Jest świetna! Doszła naprawdę szybko, kontakt z obsługą genialny, gorąco polecam 😉 

Iga | 10 lipca 2018 o 18:18
Drzewo genealogiczne

drzewo dostarczone na czas, naprawdę wywiera duże wrażenie, polecam. 

Mariola Grabska | 10 lipca 2018 o 12:15
Mozaika ze zdjęć

Mozaika rewelacyjna, bardzo precyzyjne wykonanie, fachowa i bardzo miła obsługa. Końcowy efekt mozaiki po prostu super. Wspaniały prezent dla bliskiej osoby. Gorąco polecam Mozaikowo. Pozdrowienia dla całej ekipy i wszystkich którzy pracowali przy mojej mozaice:) 

P. | 7 lipca 2018 o 08:00
Stalowa mapa podróży

Świetne wykonanie, bardzo mi się podoba 🙂 Z daleka i z bliska super efekt 🙂 Także na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z usług tej firmy 🙂 

viru.szopena | 5 lipca 2018 o 08:43
Obraz z mchu

przeysyłka jak najbardziej zadawalająca i godna polecenia na prezent czy uczczenie jakieś uroczystości pozdrawiam 

Domaszewicz Dawid | 30 czerwca 2018 o 21:07
Mapa podróży

Arcydzieło 🙂 Jakość produktu najwyższej klasy! Dostawa i Kontakt na znakomitym poziomie! POLECAM! 

Ela | 29 czerwca 2018 o 16:15
Drzewo genealogiczne

Bardzo szybkie i sliczne wykonnanie, drzewo genealogiczne okazało się bardzo udanym prezentem dla rodziców

Kinga Wojtasiak | 29 czerwca 2018 o 07:16
Mozaika ze zdjęć

Bardzo profesjonalna obsługa, pracownicy pomocni przy wyborze odpowiedniego zdjecia do Mozaiki, dobry kontakt, szybka realizacja, wspaniae wykonany projekt, a do tego prezent niespodzianka w opakowaniu z Mozaiką 🙂 z czystym sumieniem polecam! 

Ania | 28 czerwca 2018 o 11:14
Mozaika ze zdjęć

Bardzo szybko i sprawnie.Po przesłaniu zdjęć w ciągu 2 godzin miałąm już 2 projekty do wyboru.W czwartek wysyłka i w piątek rano już był kurier.Do tego mały pezęcik w kopercie dla mnie.Super.Mozaika była zamawiana na 35 rocznicę ślubu rodziców-i bardzo się wszystkim podobała.Już wisi na ścianie.Polecam 

Sylwia M. | 27 czerwca 2018 o 21:57
Mapa podróży

Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt, a efekt przeszedł moje naśmielsze oczekiwania, myslę, że będzie to najoryginalniejszy prezent, jaki kiedykolwiek podarowałam. Dziękuje bardzo 

Ewa | 25 czerwca 2018 o 16:51
Mozaika ze zdjęć

Jestem zachwycona mozaiką i obsługą. Zamówiłam na płótnie naciągniętą na blejtram i wygląda wspaniale! Dziękuję Pani Kasiu 🙂 

Mateusz | 24 czerwca 2018 o 12:26
Obraz ze słów

Obraz ze słów bardzo się podobał. Polecam 

anny | 24 czerwca 2018 o 10:12
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wykonana fantastycznie. Zrobiła niesamowite wrażenie na przyjaciołach, dla których była prezentem. Kontakt z firmą profesjonalny. Polecam gorąco!!! 

Zobacz wszystkie – PicArta opinie

Zamówienia złożone i opłacone do środy do 12:00 wysyłamy w czwartek.



WYSYŁKAKOSZTCZAS
WYSYŁKA KRAJOWA
DPD9,90 zł2-3 dni robocze
Inpost8 zł2-3 dni robocze
Odbiór osobisty Warszawa0 złnatychmiast – 2 dni robocze
WYSYŁKA ZAGRANICZNA
DPD Wlk. Brytania49,90 zł4-5 dni robocze
DPD Niemcy49,90 zł4-5 dni robocze
Irlandia99,95-6 dni roboczych
FORMY PŁATNOŚCI
Przelew tradycyjny
Płatności online Dotpay
Natychmiastowe przelewy elektroniczne
Karta debetowa i kredytowa
Blik
Płatność gotówką przy odbiorze osobistym w Warszawie przy ul. Wybieg 24