Dodaj opinię do Picarta.pl

Dodaj opinie
Przeciągnij pliki tutaj lub kliknij, aby załadować (do 3 zdjęć) Wybierz plik
Maksymalny rozmiar pliku: 50MB

LUB

Wybierz produkt

Aleksandra Szymczak | 15 lipca 2019 o 19:11
Kolaż ze zdjęć

Dziękuję serdecznie!!!kolaż jest fantastyczny. Rzeczywiście efekt końcowy jest wspaniały i nie do uchwycenia w pełni w wersji elektronicznej. Sprawna i szybka obsługa.Bardzo łatwy sposób przesyłania do Państwa dużych ilości zdjęć. Gorąco polecam. 

Damian Nowiński | 14 lipca 2019 o 12:06
Mozaika ze zdjęć

Efekt przerósł oczekiwania… mozaika wygląda super, wykonana z własnych zdjęć zrobiła baaaaardzo duże i pozytywne wrażenie 🙂 Teraz polecam komu tylko mogę, bo taki prezent to na prawdę bardzo indywidualna i wyjątkowa sprawa. 

Aneta | 11 lipca 2019 o 06:29
Pozostałe obrazy personalizowane

Bardzo faje dzieło,super praca.Dzieki wielkie,prezent na 100% się spodoba 

Artur | 9 lipca 2019 o 07:55
Mapa podróży

Bardzo udany prezent, bardzo szybka obsluga, przesylka doszla w nastepny dzien, bardzo wysoka jakosc produktu. Polecam wszystkim z calego serca. 

agrafka | 7 lipca 2019 o 16:58
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wyszła bardzo fajnie, prezent się spodobał i zrobił wrażenie chyba na wszystkich gościach, niektórzy juz dołączyli do grona klientów 🙂 Sprawna realizacja ale warto nie zostawiać na ostatnią chwilę, bo przy jakichkolwiek poprawkach jednak czas ucieka 😉 Dziękuję i pozdrawiam 🙂 

z | 7 lipca 2019 o 16:00
Mapa podróży

co tu duzo pisac- mapa jest FANTASTYCZNA, pomimo tego, że była tylko dodatkiem to głównego prezentu, cała uwaga skupiła sie tylko na niej!!! polecam wszystkim! 

Agnieszka | 7 lipca 2019 o 06:26
Stalowa mapa podróży

Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Serdecznie polecam!!! Efekt niesamowity! Dziękuje za wspaniały niespodziewany upominek 🙂 Polecam wszystkim znajomym. 

AK | 6 lipca 2019 o 17:46
Kolaż ze zdjęć

Bardzo dobry kontakt z wykonawcami, jeszcze raz dziękuję za otwartość i eastyczność;). Sam obraz reweacyjny! Wykonanie zamówienia ekspresowe;poecam! 

Mir | 6 lipca 2019 o 06:53
Stalowa mapa podróży

Fachowa obsługa, elastyczne podejście no i świetny efekt końcowy. Godne polecenia tym, którzy szukają niebanalnych prezentów. 

Ania | 4 lipca 2019 o 00:24
Mozaika ze zdjęć

Dużym plusem jest sprawna i profesjonalna obsługa. Sama mozaika robi ogromne wrażenie, przede wszystkim jest porządnie wykonana i wszystkie zdjęcia są bardzo dobrze widoczne. Szczerze polecam, bardzo fajny pomysł prezentowy na różne okazje 🙂

Anka, Wadowice | 3 lipca 2019 o 18:09
Mozaika ze zdjęć

Mozaika zamówiona na rocznicę ślubu spodobała się wszystkim, którzy ją widzieli. Ponadto miniaturka mozaiki jako zdjęcie na biurko – świetny pomysł. Profesjonalna, miła i szybka obsługa. Gotowe 2 projekty do wyboru miałam już po kilku godzinach. Polecam taką mozaikę na prezent. 

Iwonka | 2 lipca 2019 o 13:02
Stylowy portret ze zdjęcia

obraz na „żywo” robi niesamowite wrażenie. Polecam każdemu kto szuka oryginalnego prezentu.Profesjonalna i miła obsługa.Pozdrawiam 

Lidia | 2 lipca 2019 o 09:12
Wasza mapa gwiazd

Obsługa ekspresowa i profesjonalna. Polecam 

Ernest | 1 lipca 2019 o 06:41
Obraz z mchu

Szybka realizacja, fajny prezent.

Małgorzata K. | 30 czerwca 2019 o 16:59
Drzewo genealogiczne

Szybko,bardzo sprawnie,miła bardzo obsługa,drzewo rewelacyjne – całe z naszych zdjęć a jest cudowne.takie jakie oczekiwałam. Serdecznie polecam. 1000% zadowolenia,napewno złoże jeszcze dużo tu zamówień. 

M.C | 29 czerwca 2019 o 06:54
Kolaż ze zdjęć

polecam gorąco kolaż efektowny a obsługa bardzo profesjonalna i fachowa:) Pozdrawiam:) 

Zadowolony klient | 28 czerwca 2019 o 12:35
Obraz ze słów

Wszystko ok!. Realizacja nie do końca w 24h, ale opóźnienie było minimalne :))). Polecam wszystkim. Wysoka jakość i miły kontakt!. 

I.B. | 20 czerwca 2019 o 11:58
Kolaż ze zdjęć

Profesjonalny i bardzo uprzejmy kontakt, fachowe wykonanie, bez zwlekania z wysyłką. doskonały prezent, wywołał uśmiech i zadowolenie. gorąco polecam! 

Agnieszka | 12 czerwca 2019 o 10:26
Stalowa mapa podróży

Mapa dla podróżników robi wrażenie, szybka transakcja. Polecam 🙂 

Agnieszka Mmmm | 10 czerwca 2019 o 16:46
Stylowy portret ze zdjęcia

świetne wykonanie, efekt zaskakujący! współpraca z zespołem tworzącym-bez zarzutów 😉 produkty picarty są prezentem na każdą okazję !! 

Piotrek | 7 czerwca 2019 o 18:01
Mapa podróży

Osoba obdarowana bardzo zadowolona z mapy jako podróżnik. Obsługa fachowa i rzetelna. 

Lena | 7 czerwca 2019 o 17:13
Stylowy portret ze zdjęcia

Prezent zdecydowanie trafiony, podobał się zarówno mi, parze młodej, jak i gościom weselnym; pomysłowy, nietuzinkowy, po prostu rewelacja 🙂 

gusia | 4 czerwca 2019 o 19:05
Wasza mapa gwiazd

rewelacja! poprostu rewelacja! 

gyal | 4 czerwca 2019 o 15:04
Mapa podróży

super. efekt jest powalający, przjaciółka oszalała ze szczęścia, gdy zobaczyła prezent. Wielki plus za szybką dostawę. Polecam każdemu. 

Kamil | 1 czerwca 2019 o 17:55
Stylowy portret ze zdjęcia

Efekt na żywo sto razy lepszy 🙂 Znakomity pomysł na prezent. Ekipa miła, wysyłka szybka. Polecam!!! 

Paula Marzec | 30 maja 2019 o 21:06
Kolaż ze zdjęć

Szybka wysyłka, zero problemów. Ogólnie zadowolona jestem i z kolażu i ze współpracy z PicArta :). Polecam. 

Iza | 30 maja 2019 o 12:00
Obraz ze słów

Świetna obsługa, dobrze wykonany obraz, bardzo szybka realizacja, same plusy korzystania z usług tej firmy, polecam wszystkim 🙂 

Maleńka | 26 maja 2019 o 14:26
Pozostałe obrazy personalizowane

Bardzo miła obsługa, wszelkie wątpliwości szybko zostały rozwiane 😀 

Kamil Falarowski | 20 maja 2019 o 20:08
Obraz ze słów

Naprawdę polecam! Obsluga klienta przebiega wzorcowo od początku do końca a sam obraz to prawdziwe dzieło sztuki. Piorunujący efekt murowany! Polecam:) 

Robert | 19 maja 2019 o 13:24
Mozaika ze zdjęć

Jestem bardzo zadowolony z usług PicArta.pl. Mozaika jest naprawdę super, wszyscy są pod wrażeniem. Podejście do klienta 100% profesjonalne:) 

Gośka | 17 maja 2019 o 09:08
Mapa podróży

Mapa super, robi wrażenie! Przesyłka dobrze zabezpieczona. Wszystko sprawnie i ok! 

Melusia | 16 maja 2019 o 19:23
Mozaika ze zdjęć

Prezent jaki oferuje PicArta to wspaniały pomysł, ucieszy każdego, aczkolwiek moje oczekiwania były za bardzo wysoko postawione i nie jestem w 100% zadowolona [może złe zdjęcie], ale i tak wyszło świetnie i obdarowana osoba ucieszyła się ze zdjęcia z ukochaną. Polecam i oczywiście na pewno jeszcze tu wrócę. 

Emilia | 15 maja 2019 o 19:46
Mozaika ze zdjęć

Naprawdę mozaika jest świetnym pomyłem na prezent. Strona jest zaprojektowana w bardzo dobry sposób, a przede wszystkim cenie sobie to elektroniczne zamówienie bo chciałam się męczyć z wysyłaniem tej ilości zdjęć przez maila. 🙂 Bardzo dobry, dokładny i szybki kontakt. Będę polecać. 

Marta Sz. | 14 maja 2019 o 22:34
Pozostałe obrazy personalizowane

Świetna robota, bardzo profesjonalnie, sprawnie i szybko, z uwzględnieniem wszystkich próśb. Szczerze polecam ten orginalny pomysł na prezent!!! Serdecznie pozdrawiam! 

Monika | 13 maja 2019 o 11:51
Pozostałe obrazy personalizowane

W pełni polecam usługi ekipy „PicArta.pl”:-) Współpraca od początku do końca w pełni profesjonalna. Jeśli bym miała się do czegoś przyczepić to… nie mam do czego. Miła obsługa, szybkość działania i dobra jakość. Polecam w stu procentach!!! 

Janusz | 8 maja 2019 o 11:00
Wasza mapa gwiazd

Zaskoczenie i uśmiech na twarzy mojej żony bezcenne 🙂 Polecam firmę – działają bardzo sprawnie, w poniedziałek składałem zamówienie, a w środę odbierałem gotowy produkt. Jakość wykonania bez zarzutu i wszystko co jest napisane na stronie jest zgodne z rzeczywistością. 

Rafał:) | 8 maja 2019 o 09:17
Obraz ze słów

Super! Świetny kontakt z ekipą, odwalają kawał dobrej roboty:) i robią to co ważniejsze szybko. Sam obraz robi piorunujące wrażenie. Moja dziewczyna była zachwycona:) Gorąco polecam 

Erik | 7 maja 2019 o 12:25
Stylowy portret ze zdjęcia

Elastyczni, rzetelni, terminowi, uczciwi, uprzejmi.. życzę sobie i wszystkim więcej takich firm na rynku! 

Krystian Kij | 4 maja 2019 o 21:25
Wasza mapa gwiazd

Naprawdę polecam. Pełen profesjonalizm, dobry kontakt i szybka realizacja. Efekt piorunujący. 100% zadowolenia. 

sylwia | 3 maja 2019 o 11:58
Obraz ze słów

Szczerze Polecam! efekt końcowy obrazu jest po prostu REWELACYJNY!!!! 

Marzena Sałaj | 2 maja 2019 o 08:05
Pozostałe obrazy personalizowane

jestem bardzo zadowolona z efektu i kontaktu z EKIPĄ. bardzo dziękuje 

Radek | 29 kwietnia 2019 o 19:10
Kolaż ze zdjęć

Bardzo efektowny prezent, zrobił duże wrażenie. Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Szczególne podziękowania za szybkość i elastyczność w kwestii odbioru gotowego dzieła. 

Anna | 26 kwietnia 2019 o 13:08
Stalowa mapa podróży

Profesjonalna szybka obsluga i wykonanie. Polecam! 

Mery | 23 kwietnia 2019 o 06:13
Obraz z mchu

Świetny projekt, nie sądziłam że tak ślicznie będzie to wyglądać na dużym formacie 🙂 I nie dość że zostało wysłane w czwartek to zostało doręczone tego samego dnia, mimo że jest to spora odległość od miejscowości w której mieszkam 😉 na pewno wykorzystam też jako prezent na święta. Strona i firma godna polecenia !!! Pozdrawiam 😉 

Patrycja i spółka:) | 21 kwietnia 2019 o 10:52
Mozaika ze zdjęć

Mozaika, naciągnięta na blejtram, była prezentem ślubnym dla naszych przyjaciół, wykonana z bazy prywatnych zdjęć. Świetnie, a zarazem szybko wykonana, stanowiła niezwykłą atrakcje na przyjęciu weselnym. Dziękuję zespołowi PicArta.pl za pomoc, poradę i zrozumienie podczas szału przygotowywania prezentu ślubnego, jak zwykle na ostatnią chwile… Polecam, dziękuję, pozdrawiam! 

joanna | 20 kwietnia 2019 o 11:23
Obraz ze słów

Naprawdę warto!Efekt niesamowity, a i obsługa profesjonalna! 

Ada | 19 kwietnia 2019 o 21:57
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wyszła prześlicznie. Bardzo dobrze prezentuje się na ścianie, a z daleka wygląda jak obraz olejny jakiegoś wielkiego mistrza 🙂 Realizacja mojego zamówienia przebiegła szybko i sprawnie bez żadnych trudności. 

Monika | 19 kwietnia 2019 o 07:44
Mapa podróży

Miła obsługa, bardzo szybka wysyłka, jestem bardzo zadowolona i polecam. 🙂 

Paluina | 18 kwietnia 2019 o 16:34
Kolaż ze zdjęć

Mega pozytyw!!! Polecam gorąco. Super kontakt z projektantem!! Szybko, pięknie i cudownie!! Pozdrawiam:) 

Anna Moraś | 17 kwietnia 2019 o 17:30
Stylowy portret ze zdjęcia

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą, obsługa jest profesjonalna. Szybkie odpowiedzi na jakiekolwiek pytania. Zdjęcie jest świetne i bardzo się podoba. Na prawdę polecam !! 

Kasia | 16 kwietnia 2019 o 08:13
Kolaż ze zdjęć

kolaż prześliczny – obdarowany był bardzo zaskoczony gdy zobaczył że cały obraz składa się z naszych wspólnych zdjęć 🙂 Dziękuję i pozdrawiam serdecznie 

Joanna B. | 15 kwietnia 2019 o 15:45
Kolaż ze zdjęć

Świetny kontakt ze sprzedawcą. Pomoc udzielona w przypadku pomyłki na bardzo wysokim poziomie. Firma z klasą. Bardzo dziękuję. Na pewno jeszcze skorzystam i z czystym sumieniem polecę innym. 

Karolina | 12 kwietnia 2019 o 21:47
Mozaika ze zdjęć

Zamawiałam wersję elektroniczną. Jakość pliku super, świetny kontakt z projektantem, fachowa i profesjonalna obsługa. Polecam 🙂

Iwo | 12 kwietnia 2019 o 16:29
Obraz z mchu

Bardzo dobra firma,profesjonalna obsługa, z która bardzo dobrze sie współpracuje.Polecam. 

Daro | 12 kwietnia 2019 o 14:02
Kolaż ze zdjęć

Wykonanie rewelacyjne. Wspaniały prezent niespodzianka. Gorąco polecam. 

Arti | 10 kwietnia 2019 o 08:53
Kolaż ze zdjęć

rewelacyjne produkty. Kolaż w 100% spełnił moje oczekiwania ;). Polecam wszystkim, którzy cenią sobie oryginalne prezenty dla bliskich. Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam 

BM | 9 kwietnia 2019 o 18:11
Mapa podróży

Świetny prezent. Zaskoczenie murowane. Polecam PicArta.pl fachowa obsługa. Klient na 1 miejscu 

alicja | 8 kwietnia 2019 o 06:47
Mapa podróży

troszkę długo czekałam, ale ogólnie jestem zadowolona:) 

Joanna | 7 kwietnia 2019 o 18:42
Wasza mapa gwiazd

bardzo dobry kontakt i terminowość…efekt MEGA!!!! 

Maciej Ł. | 7 kwietnia 2019 o 18:19
Kolaż ze zdjęć

Jestem bardzo zadowolony z usług tego portalu! Wszystko przebiegło sprawnie i bardzo profesjonalnie! Zarówno kontakt jak i wykonanie nie dają podstaw do sformułowania jakichkolwiek zastrzeżeń. Polecam !! 

Bernadeta | 7 kwietnia 2019 o 12:25
Mozaika ze zdjęć

Obraz mozaikowy to wspaniały prezent. Wzrusza obdarowaną osobę, budzi zainteresowanie i podziw osób oglądających. Polecam użycie własnych zdjęc ( każde przypomina jakąś chwilę życia ) . Pani Kasia z zespołu – PicArta.pl chętnie służy pomocą. Na pewno wykorzystam pomysł obrazu na prezent jeszcze raz 🙂 

Ewa Piotrowska | 4 kwietnia 2019 o 21:13
Drzewo genealogiczne

Szybko, sprawnie, profesjonalnie wykonana usluga, drzewo super, obsluga na najwyzszym poziomie 

Diana | 4 kwietnia 2019 o 20:03
Stylowy portret ze zdjęcia

Bardzo ładny efekt i wydruk. Wszystko w najlepszym porządku. Szybka transakcja. Polecam wszystkim. 

zadowolonaklientka | 4 kwietnia 2019 o 16:49
Mozaika ze zdjęć

ze wzgledow finansowych zdecydowalam sie na mozaike na papierze fotograficznym w antyramie. wcale nie żałuję! jest piękna, może w innym stylu niż ta na płótnie, ale niczego jej nie brakuje. Chłopak, któremu ją sprezentowałam aż smiał się do tej mozaiki! dziękuję! to był świetny prezent! 🙂 

Marta Czerwińska | 3 kwietnia 2019 o 22:34
Mozaika ze zdjęć

Wita, Bardzo dziękujemy za wspaniałą mozaikę. Obraz daliśmy w prezencie, i naprawdę wzbudził ogromny zachwyt. 

Magda | 30 marca 2019 o 17:30
Mozaika ze zdjęć

Super mozaika, jesteśmy bardzo zadowoleni. 

Ania 🙂 | 28 marca 2019 o 20:31
Kolaż ze zdjęć

Kolaż z naszych zdjęć zamówiłam dla mojego męża z okazji pierwszej rocznicy ślubu. Szukałam oryginalnego prezentu, który pozwoliłby nam obojgu przypomnieć sobie cudowne chwile sprzed roku. I wtedy w radio usłyszałam o PicArtapl. Od razu pomyślałam o kompozycji stworzonej ze wszystkich zdjęć zrobionych tego dnia. Prezent okazał się strzałem w dziesiątkę. Zachwycił nie tylko męża, ale wszystkich którzy już ją widzieli. Myślę że obraz ze zdjęć to świetny pomysł na prezent dla bliskiej osoby. Miła obsługa i szybka realizacja zamówienia są idealnym rozwiązaniem dla zabieganych osób. Szczerze polecam! 

SŁAWEK | 25 marca 2019 o 08:13
Kolaż ze zdjęć

ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE Z PRĘDKOŚCIĄ ŚWIATŁA:))) DZIĘKI 

Łukasz | 24 marca 2019 o 20:13
Stylowy portret ze zdjęcia

Pełen pozytyw. Portret i obsługa świetna. Polecam. Warto. 

Grzegorz | 23 marca 2019 o 10:25
Mozaika ze zdjęć

Powiedzieć, że mozaika jest REWELACYJNA to tak jakby nic nie powiedzieć 🙂 Gorąco polecam wszystkim, idealny prezent na każdą okazję, efekt końcowy przeszedł moje najśmielsze oczekiwania – dziękuję i pozdrawiam 🙂 

Damian | 21 marca 2019 o 20:16
Mozaika ze zdjęć

Bardzo miła i szybka obsługa. Polecam👍😀

Asia | 20 marca 2019 o 11:04
Wasza mapa gwiazd

Mapa wyszła rewelacyjnie. Polecam! 🙂 

Bartas | 19 marca 2019 o 08:06
Kolaż ze zdjęć

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, kolaż wyszedł bardzo fajnie. Szczerze polecam. 

Lucja | 18 marca 2019 o 12:11
Kolaż ze zdjęć

Sliczny kolaż! I dziękujemy za kartki świąteczne:) 

Patrycja | 18 marca 2019 o 11:50
Mozaika ze zdjęć

Jestem bardzo zadowolona, szybka realizacja, obraz sprawił ogromną radość przyjaciółce. Doskonale komponuje się z nowoczesnym wnętrzem domu. Naprawdę dobra robota! Polecam!

Szymon Hybner | 17 marca 2019 o 18:43
Mapa podróży

Bardzo dobry kontakt z Wykonawcą. Na bieżąco informacje co dzieje się z wydrukiem. Szybka dostawa. Bardzo fachowa obsługa polecam na 100% !!! Napewno polecę też przez Facebooka 🙂 

Aneta | 17 marca 2019 o 17:39
Mozaika ze zdjęć

Zdecydowanie polecam zakup mozaiki w Picarta.pl. Zamówienie od początku do końca zostało wykonane zgodnie z założonym terminem. Żadnych opóźnień i żadnych problemów z dostawą a to warto docenić. Bardzo szybki projekt mozaiki oraz jej wydrukowanie. Zdjęcie główne w rozmiarze mozaiki 50 x70 dobrze widoczne już z okolo 2 metrow. Zdjęcia składowe wyraźne i dobrze widoczne. Jedyne co zauważyłam to fakt iż kolory na zdjeciach skladowych na wydrukowanej mozaice są ciemniejsze niż w projekcie i mniej intensywne niż przy zwykłym ich wydruku. Poza tym mozaika to super prezent zwłaszcza dzięki niespodziance którą mozaikowo dołącza do przesyłki. 

Eva | 16 marca 2019 o 21:32
Stylowy portret ze zdjęcia

Bardzo profesjonalnie wykonana praca! Widok najważniejszej osoby w życiu z takim uśmiechem na twarzy, bezcenne ! NAJLEPSZY POMYSŁ NA PREZENT!! POLECAM NAJMOCNIEJ!!! 

Patryk | 15 marca 2019 o 11:06
Mozaika ze zdjęć

Mozaika przeszła moje najśmielsze oczekiwania 🙂 projekt był super ale to co otrzymałem jest MEGA po prostu MEga 🙂 dziękuje bardzo za szybką przesyłkę firma godna polecenia 🙂 Szybko i solidnie 😉 dziękuję 🙂 

Kasia G. | 15 marca 2019 o 08:10
Mapa podróży

Zamówienie zrealizowane w podanym czasie, czyli ekspresowo, obsługa bardzo miła. Mapa zrobiła wrażenie nie tylko na mnie, ale też na wszystkich osobach, które ją widziały. Polecam!!!!!!!!!!!!! Ja jestem zadowolona z zamówienia 🙂 

Sebastian | 13 marca 2019 o 20:05
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wygląda super, im dłużej się jej przyglądasz tym bardziej zachwyca. Dodatkowo profesjonalna i miła obsługa oraz szybka realizacja zlecenia przemawia za wielkim pozytywem! 

Aga | 12 marca 2019 o 14:26
Pozostałe obrazy personalizowane

polecam! Wszystko ok 

Adrian | 11 marca 2019 o 07:19
Drzewo genealogiczne

Bardzo szybko i profesjonalnie, a drzewo bardzo udane:) 

Ania | 6 marca 2019 o 21:14
Wasza mapa gwiazd

Wizualizacja nieba super, jakość 100% 🙂 

Marti i cała ekipa ze zdjęcia | 5 marca 2019 o 17:07
Mozaika ze zdjęć

Rewelacyjny prezent na 30 te urodziny !!! Obdarowany pół nocy wpatrywał się w nią. Polecam sklep -pełen profesjonalizm, szybki kontakt mailowy i expresowe wykonanie. Mozaika wygląda czadowo 🙂 

Mateusz | 2 marca 2019 o 11:22
Stylowy portret ze zdjęcia

Jestem bardzo zadowolony z zakupu portretu. Czas realizacji dokładny jak w opisie. A samo wykonanie perfekcyjne. Zamurowało mnie jak otworzyłem pudełko także warto jest zamówić i godne polecenia . 

Justyna 🙂 | 26 lutego 2019 o 08:08
Obraz ze słów

Polecam usługi Picarty w stu procentach.Efekt końcowy jest rewelacyjny…. poza tym przesympatyczna obsługa 🙂 Bez żadnego problemu spełniają każdą prośbę co to wyglądu obrazu.Gorąco polecam raz jeszcze. Naprawde pomysl fascynujący a wykonanie jeszce lepsze:) 

kamil | 26 lutego 2019 o 06:51
Drzewo genealogiczne

Drzewo rewelacyjne. Szybka i sprawna realizacja. Super pomysł na prezent:) 

magda | 25 lutego 2019 o 15:08
Mozaika ze zdjęć

Mozaika super , bardzo szybka realizacja . Plakat w wysokiej jakości a obdarowana zachwycona prezentem:) dziękuję 🙂

Michał | 25 lutego 2019 o 14:14
Kolaż ze zdjęć

Wszystko wyszło bardzo fajnie, dokładnie tak jak w przesłanym projekcie ;] Wydaje mi się, że to idealny prezent. Polecam 

Joanna | 24 lutego 2019 o 13:52
Mozaika ze zdjęć

Jestem pod ogromnym wrażeniem wykonanej pracy.Wynajdywanie maleńkich-niezwykle wyraźnych zdjęć daje wielką frajdę:)A przy tym wspaniała ekipa,z którą przyjemnie się współpracowało.Będę szczerze polecać każdemu:) 

Magdalena | 24 lutego 2019 o 12:26
Wasza mapa gwiazd

Projekt bardzo profesjonalny, zrobione naprawdę bardzo starannie, bardzo szybka wysyłka. Dziękuję 

maciek | 23 lutego 2019 o 21:53
Stalowa mapa podróży

Wszystko szybko, sprawnie i super. Polecam bo efekt jest niesamowity. 

Iza | 22 lutego 2019 o 20:36
Obraz z mchu

Zamówienie realizowane zgodnie z umową, szybko, profesjonalnie. Pan realizujący bardzo miły i kompetentny. Pozdrawiam 

Ania | 22 lutego 2019 o 16:16
Wasza mapa gwiazd

Bardzo szybka realizacja zamówienia, przemiła i pomocna obsługa, bezproblemowy bezpośredni kontakt z osobą realizującą zamówienie. I najważniejsze – końcowy efekt fantastyczny!!! 🙂 Serdecznie polecam 🙂 

Joanna Kujawa | 21 lutego 2019 o 21:29
Mozaika ze zdjęć

Wspaniała mozaika. Dziękuję za fachową pomoc. A ta mała niespodzianka pozostawiona w domu, będzie nam ciągle przypominać o osobie obdarowanej. Pozdrawiam 

barbara | 18 lutego 2019 o 14:35
Pozostałe obrazy personalizowane

Ponownie skorzystałam i znów się nie zawiodłam. Polecam!!! 

Konrad | 17 lutego 2019 o 15:05
Kolaż ze zdjęć

Bardzo szybki kontakt, projekty dostałem w przeciągu kilku godzin. Po otrzymaniu przesyłki, kolaż zrobił na mnie duże wrażenie. Mam nadzieję, że zrobi również na osobie, która ją dostanie. 

Sandra | 17 lutego 2019 o 05:02
Obraz ze słów

10/10, super kontakt, przemiła obsługa, obraz przepiękny, bardzo jestem zadowolona z efektu jaki otrzymałam, zdecydowanie polecam…pozdrowienia 

dadam123 | 14 lutego 2019 o 05:47
Drzewo genealogiczne

Drzewo super!!!!! Efekt niesamowity!!!!!! Wszyscy są w szoku. Polecam na 100% 

Justyna | 13 lutego 2019 o 14:52
Mozaika ze zdjęć

Mimo wczesniejszych duzych watpliwosci jestem zadowolona z mozaiki. Male zdjecia bardzo wyrazne, natomiast duze robi ogromne wrazenie z daleka. Polecam serdecznie 🙂 

Kornelia | 12 lutego 2019 o 05:41
Mozaika ze zdjęć

Bardzo dziękuję za szybką i sprawną obsługę!Mozaika jest wspaniała!!Polecam jak najbardziej!Szkoda tylko,że firma kurierska,mimo SOLIDNEGO spakowania,nie dostarczyła jej w odpowiednim stanie(pęknięte szkło). Mozaika – extra!!!:) 

Kaja | 11 lutego 2019 o 13:16
Mozaika ze zdjęć

Bardzo dobry kontakt z pracownikiem Picarty, szybka realizacja zamówienia, mozaika wyszła bardzo bardzo ładnie! Polecam!

Marcin Binduga | 10 lutego 2019 o 17:42
Mozaika ze zdjęć

Mozaika cud, miód i orzeszki. Wrażenie nieprzeciętne. 

Olga Z. | 7 lutego 2019 o 05:21
Mapa podróży

Super wykonanie i świetna współpraca. DZIĘKUJĘ 🙂 

Sylwia | 5 lutego 2019 o 20:38
Obraz ze słów

Obraz jest piekny, powala wszystkich na kolana:)! Wspolpraca przebiegla ekspresowo i bez zadnych komplikacji!! Z checia skorzystam z PAnstwa usług jeszcze nie raz:) 

Ania | 5 lutego 2019 o 06:08
Drzewo genealogiczne

No i dotarł do mnie mój prezent dla rodziny. Polecam!!! Niepowtarzalne wrażenie. A sprawy organizacyjne z – płynnie i szybko. Dziękuję! 

Zosia | 4 lutego 2019 o 15:16
Mapa podróży

szybka rezalizacja,piękna Mapa.Jeszcze nie wiem jaki będzie efekt u obdarowanego,bo to prezent dopiero na urodziny,ale mnie się podoba;) 

Mariusz | 4 lutego 2019 o 05:01
Kolaż ze zdjęć

Jestem bardzo zadowolony:) mam nadzieje że dziewczynie też się spodoba jak dostanie kolaż na walentynki:) polecam firmę:)bardzo miła obsługa klienta i bardzo szybka wysyłka:) pozdrawawiam 

zadowolony | 3 lutego 2019 o 16:27
Obraz ze słów

bardzo fajny pomysł na prezent, z miłą chęcia polecam, sprawna, profesjonalna obsługa zamówienia, świetny kontakt i terminowa realizacja! 

Krzychu | 2 lutego 2019 o 12:46
Mapa podróży

jakość obsługi Bardzo dobra. Mapa zaskoczyła moja dziewczynę bardzo pozytywnie 

Anna Podhorodecka | 2 lutego 2019 o 09:33
Mozaika ze zdjęć

Oryginalny pomysł na prezent z okazji Rocznicy Ślubu!Nie mogę się doczekać momentu, gdy wręczę mozaikę Mężowi. Z pewnością mu się spodoba! 

Agnieszka | 1 lutego 2019 o 14:21
Stalowa mapa podróży

Mapa wygląda świetnie! Jestem bardzo zadowolona z obsługi, wszystko zgodnie z moimi oczekiwaniami:) polecam! 

Gosia | 1 lutego 2019 o 12:34
Pozostałe obrazy personalizowane

Praca wykonana szybko i sprawnie. Godne polecenia 🙂 

Agnieszka.D | 31 stycznia 2019 o 13:20
Stylowy portret ze zdjęcia

Zdecydowanie polecam- profesjonalna firma i niesamowity efekt końcowy. Obrazem została obdarowana koleżanka, która odchodziła z pracy. Stała się główną atrakcją imprezy firmowej, a obdarowana była zachwycona:) 

Magda Matuszczak | 30 stycznia 2019 o 18:02
Mozaika ze zdjęć

W pełni profesjonalne podejście do klienta, doskonały kontakt na każdym etapie realizacji zamówienia. Mozaika wyszła świetnie, polecam wszystkim na prezent! 

Łukasz Sznajder | 30 stycznia 2019 o 17:53
Mozaika ze zdjęć

Mozaika jest bardzo elegancka i porządnie zrobiona. Cały przebieg przebiegał bardzo sprawnie. Jestem bardzo zadowolony z obrazu. Spełnia w pełni moje wymagania. Bardzo polecam firmę! 

Magdalena | 30 stycznia 2019 o 17:11
Kolaż ze zdjęć

Bardzo profesjonalna obsługa. Efekt niesamowity ! :))) 

Gosia | 30 stycznia 2019 o 14:56
Wasza mapa gwiazd

Bardzo dziękuję! Szybko, sprawnie, bezproblemowo i satysfakcjonująco dla obdarowanej! Korzystałam po raz drugi i się nie zawiodłam! Gorąco polecam każdemu, kto chce stworzyć niepowtarzalny i niebanalny obraz! 

Marek | 30 stycznia 2019 o 08:29
Stalowa mapa podróży

cóż można powiedzieć… po prostu super pomysł…wykonanie..obsługa…rewelacja..reakcja adresatki prezentu: Genialne :):) 

Łukasz Kolanowski | 29 stycznia 2019 o 20:14
Mapa podróży

Super produkt. Jestem bardzo zadowolony. Całość robi ogromne wrażenie. Do tego profesjonalna obsługa i szybka transakcja. Gorąco polecam każdemu. 

Ewelina | 29 stycznia 2019 o 10:36
Wasza mapa gwiazd

Wszystko szybko zalatwione:) 

Latino | 28 stycznia 2019 o 17:53
Obraz z mchu

Obraz po prostu rewelacja!!! Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. Gorąco polecam!!! 

Paulina Doruch | 28 stycznia 2019 o 15:38
Mozaika ze zdjęć

kolejne zamówienie i kolejna super mozaika 🙂 i po raz kolejny super kontakt i pełen profesjonalizm ze strony PicArta.pl 🙂 

Joanjna B. | 27 stycznia 2019 o 10:39
Obraz ze słów

Tak zadowolona chyba jeszcze nie byłam z żadnego zakupu. Jakość, obsługa, kontakt i wykonanie pierwsza klasa. Błyskawiczne tempo realizacji zamówienia oraz jasne, czytelne informację przedstawione na stronie. Z pewnością jeszcze skorzystam z oferty oraz z czystym sumieniem polecę znajomym. 

marieen | 23 stycznia 2019 o 11:47
Drzewo genealogiczne

Drzewo super, wielkie zaskoczenie i wzruszenie u rodziców którzy dostali drzewo ze zdjęciami członków rodziny. Teraz jest piękną ozdobą salonu. Super obsługa i bardzo szybka przesyłka, polecam ! 

Joanna B. | 21 stycznia 2019 o 19:41
Stylowy portret ze zdjęcia

Bardzo ładne wykonanie i super bezpieczne opakowanie. Polecam! 

Marcin Pikul | 21 stycznia 2019 o 18:58
Obraz ze słów

Bardzo dziękuję za ekspresową realizację zamówienia. Zdjęcie wysłałem po 20-tej w czwartek, a już w piątek w nocy projekt był gotowy. W piątek rano zrealizowałem przelew, a około południa obraz ze słów miałem już przesłany emailem. Wszystkim polecam, fajny pomysł na prezent. 

Joasia | 21 stycznia 2019 o 06:28
Mozaika ze zdjęć

Efekt niesamowity, poszczególne małe zdjęcia bardzo wyraźne. Mozaika (zwłaszcza z własnych zdjęć) to oryginalny pomysł na prezent. Obdarowani na pewno będą mile zaskoczeni :] 

Aleksandra Maciejczyk | 20 stycznia 2019 o 08:53
Mapa podróży

Bardzo fajna ta mapa 🙂 

Monia;) | 19 stycznia 2019 o 18:51
Mapa podróży

Jesteśmy bardzo mile zaskoczeni bo nie spodziewaliśmy się takiego efektu końcowego;) Mapa jest przepiękna… Polecam bo naprawdę warto;) Dziękujemy i pozdrawiamy;) 

Soszynka | 17 stycznia 2019 o 15:26
Mozaika ze zdjęć

dziękuję za mozaikę jest super aczkolwiek wydaje mi się że inaczej troszkę kadrowałem zdjęcie. ale jakość jest fajna i przesyłka bardzo szybka. dziękuję i będę polecał znajomym 

Gabriela | 15 stycznia 2019 o 15:56
Kolaż ze zdjęć

Świetny pomysł na prezent, kolaż w kształcie serca wyszedł super. Szybka realizacja zamówienia, świetny kontakt. Polecam 

Mikołaj Pietrzak | 12 stycznia 2019 o 15:16
Pozostałe obrazy personalizowane

Cała transakcja odbyła się szybko i bez żadnych problemów. Wydruk wygląda idealnie. Serdecznie polecam współpracę z tą firmą. 

Rafał D. | 9 stycznia 2019 o 18:02
Mozaika ze zdjęć

Witam, Dzięki za mozaikę, zdaliście egzamin bo żonie b. się spodobała 🙂 Poleca wszystkim – dobry sposób na prezent, dobrze zapakowana i jakościowo zdjęcia b. ostre widoczne. 

Hubert Maliszewski | 5 stycznia 2019 o 10:21
Mozaika ze zdjęć

Jeden z lepszych pomysłów na prezent dla bliskiej nam osoby. Przyjaciel, dla którego zamówiliśmy mozaikę był zachwycony. Współpraca i wykonanie projektu pierwszorzędne. Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z usług waszej firmy. Pozdrawiam serdecznie! 

Andrzej | 3 stycznia 2019 o 16:21
Mapa podróży

wszystko ok, polecam!!! 

Karora | 2 stycznia 2019 o 23:00
Mozaika ze zdjęć

Witam. Jestem pod ogromnym wrażeniem! Jakiś czas temu zamówiłam mozaikę że zdjęć z prośbą, że bardzo zależy mi na tam aby obraz dotarł do mnie do piątku. Otrzymałam go… w środę!!! Jestem bardzo Wam wdzięczna za szybką realizację oraz wspaniałą pracę. Jeszcze nie raz skorzystam z Państwa usług! Dużo radości sprawiło to cudo! Pozdrawiam gorąco!! 🙂

Konrad F. | 2 stycznia 2019 o 07:55
Pozostałe obrazy personalizowane

Pomimo drobnych problemów technicznych wszystko udało się sprawnie i szybko załatwić 🙂 Paczka wysłana w środę przyszła do mnie w piątek rano, także bardzo szybko. Efekt końcowy mozaiki bardzo dobry, 0 rozczarowania 🙂 Polecam 

P.H. | 30 grudnia 2018 o 10:01
Obraz ze słów

Naprawdę świetna sprawa 🙂 Dziewczyna była zachwycona, aż jej łzy poleciały ze szczęścia 😀 Podarowane dodatkowo w ładnej scenerii stanowi wyjątkowy i oryginalny prezent. Gorąco polecam !!! Warto !!! 

Kajka | 29 grudnia 2018 o 16:16
Kolaż ze zdjęć

Dostawa błyskawiczna ! Polecam w 100 %. Efekt przepiękny. 

Kasia | 26 grudnia 2018 o 20:09
Obraz z mchu

Witam!! Chciałam podziękować za piękny obraz,który państwo zrobiliście. Nidgy nie widziałam czegoś podobnego!! moi znajomi,którym dałam go w prezencie byli oczarowani. Jesteście państwo najlepsi. I na pewno skorzystam jeszcze z państwa uslug. POLECAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!1 

Ela Kępińska | 25 grudnia 2018 o 12:03
Wasza mapa gwiazd

Bardzo dziękuje za szybkie i profesjonalne podejście do złożonego zamówienia:-) Efekt końcowy świetny! 

Ew | 25 grudnia 2018 o 11:28
Mapa podróży

Zarówno obsługa jak i jakość zamówionej Mapy: doskonała. Gdy zobaczyłam szczery uśmiech na twarzy osoby obdarowanej już wiedziałam, że był to doskonały pomysł! Gorąco polecam! 

Marcin | 24 grudnia 2018 o 08:17
Kolaż ze zdjęć

Wszystko OK. Wyszlo bardzo fajnie! Polecam serdecznie! 

Ada | 23 grudnia 2018 o 19:53
Mapa podróży

Niebanalne, niepospolite – krótko mówiąc DOBRA RZECZ! 🙂 

Agnieszka | 22 grudnia 2018 o 11:20
Obraz z mchu

Bardzo dobry kontakt, wszystko jasno i dokładnie opisane, bardzo szybka realizacja zamówienia i oczywiście efekt końcowy w 100% SATYSFAKCJONUJĄCY!! 

Dominika | 18 grudnia 2018 o 20:45
Stylowy portret ze zdjęcia

Jestem bardzo zadowolona ;D Super to wyszło 😉 

Jacek G. | 18 grudnia 2018 o 13:39
Pozostałe obrazy personalizowane

Jestem zachwycony efektem końcowym:) strona ze słownika przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Dziękuje i pozdrawiam ekipę PicArta.pl

Natalia:) | 17 grudnia 2018 o 17:26
Mapa podróży

Z tak profesjonalnymi, słownymi i solidnymi ludźmi aż miło współpracować. Dziś odebrałam mapę, jest świetna. Naprawdę polecam wszystkim, którzy szukają czegoś co mile zaskoczy obdarowywaną osobę. Nie spodziewałam się takiego efektu…jestem w 101% usatysfakcjonowana!!! Dziękuję całej ekipie:) 

donka | 12 grudnia 2018 o 20:21
Mapa podróży

Osoby, które otrzymały Mapę zadowolone, pozostałym oglądającym prezent również się podobał, budził dość duże zainteresowanie. Obsługa fachowa, całe zamówienie zostało szybko zrealizowane. Wszystko jak najbardziej na plus. Pozdrawiam:). 

Michał | 11 grudnia 2018 o 17:23
Pozostałe obrazy personalizowane

Jestem w pełni usatysfakcjonowany efektami pracy zespołu PicArta.pl! Plakat prezentuje się świetnie i wykonany jest w wysokiej jakości. Profesjonalna i miła obsługa, dobry kontakt. Polecam wszystkim! 

Marti & Miko | 8 grudnia 2018 o 17:20
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wzbudziła zachwyt w rodzinie 🙂 Rewelacyjne wykonanie, pomocni projektanci, szybka realizacja = 6+ Bardzo dziękujemy za wspaniały prezent! 

Marta | 6 grudnia 2018 o 08:03
Stylowy portret ze zdjęcia

Obsługa porządna, szybka i miła. Jeśli jest jakiś problem wystarczy napisać i zaraz jest on rozwiązywany. Dostawa bardzo szybko.Na pewno skorzystam w przyszłości. 

Karolina | 5 grudnia 2018 o 18:34
Pozostałe obrazy personalizowane

Nawet nie spodziewałam się, że efekt końcowy zrobi na mnie takie wrażenie. Bardzo dziękuję za super obsługę. 

macieJ . | 5 grudnia 2018 o 11:50
Mapa podróży

co tu dużo pisać . Pełen profesjonalizm w każdym detalu , gorąco polecam każdemu .. Na pewno zespół PicArta.pl was nie zawiedzie ! Dzięki pani Kasiu ! 

Emil Denis | 3 grudnia 2018 o 16:29
Mozaika ze zdjęć

Zamówiłem mozaikę 50/70 na płótnie w blejtramie z własnych zdjęć na urodziny dziewczyny. Super sprawa. Prezent spodobał się nieziemsko. Tak dobre 10 min stała z otwartą buzia i tylko patrzyła ^^ Na początku wahałem się czy papier fotograficzny czy płótno. Teraz zdecydowanie wiem że dobrze wybrałem. PŁÓTNO 100000% satysfakcji. Dodatkowo podziękowania dla pana i pani od których odbierałem mozaikę. Dzięki za możliwość odbioru w wieczornych godzinach i tą dodatkowo małą mozaikę (na biurku postawie) 😛 A poza tym bardzo szybko (w niedzielę wgrałem zdjęcia, a w środę odebrałem mozaikę) profesjonalna obsługa i życzliwi ludzie po drugiej stronie słuchawki ^^ Było słychać w ich głosie, że chcą pomóc jak tylko mogą 

Piotrek | 3 grudnia 2018 o 10:30
Mapa podróży

Bardzo fajna strona i oczywiście świetne rozwiązanie na prezent. Polecam gorąco wszystkim i wszędzie 

Jaga | 2 grudnia 2018 o 19:50
Pozostałe obrazy personalizowane

Super kontakt z ekipą. Nie zwątpili mimo mojego niezdecydowania co do dedykacji 😉 Dzięki wielkie :)) 

Przemek | 1 grudnia 2018 o 18:30
Drzewo genealogiczne

Drzewo rodzinne trafiło do mnie błyskawicznie, a efekt jest nie do opisania. Prezent idealny, Polecam!!! 

sally | 30 listopada 2018 o 19:16
Kolaż ze zdjęć

Bardzo miły kontakt i profesjonalne wykonanie!Gorąco polecam!! 

Jacek | 28 listopada 2018 o 08:31
Kolaż ze zdjęć

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i szybko, kolaż zachwyca niesamowicie, miła obsługa i doskonały kontakt, serdecznie polecam 

Renata | 26 listopada 2018 o 20:45
Mozaika ze zdjęć

Mozaika PRZEPIĘKNA!!! nie mogę się doczekać miny osób , które ją dostaną! Przesyłka doszła ekspresowo. Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z Waszej oferty, Dziękuje i Polecam! 

Dorota | 25 listopada 2018 o 09:29
Obraz z mchu

Mam sceptyczny stosunek do zakupów internetowych.
I trudno mi zatem uwierzyć, że tak szybko i tak pięknie przebiegła cała transakcja. Do tego zamówienie zostało zrealizowane w piątek a w sobotę miałam urodziny:) Zakupiłam 3 obrazki z mchem. Prezentują się bardzo nowocześnie i wzbudzają wszystkich gości duże zainteresowanie! Polecam.

Martyna | 24 listopada 2018 o 21:10
Drzewo genealogiczne

Super efekt,miła obsługa i szybka wysyłka.Naprawde polecam.Zamawiałam już któryś raz z kolei 🙂 

Krzysztof B. | 24 listopada 2018 o 12:30
Obraz ze słów

Bardzo profesjonalne podejście do sprawy. Bezproblemowy kontakt, miła obsługa, no i wspaniały efekt końcowy. Dziękuję za wyśmienitą współpracę, jestem niezmiernie zadowolony. Gorąco polecam wszystkim! 

Jarek | 23 listopada 2018 o 14:34
Stalowa mapa podróży

Super efekt super prezent szybka i fachowa obsługa.Polecam każdemu 

Julek | 21 listopada 2018 o 15:45
Kolaż ze zdjęć

Świetnie wykonany kolaż. Bardzo łatwo można dokonać zamówienia i szybko otrzymać gotowy obraz. Idealnie nadaje się jako prezent. Jeszcze raz dziękuję i polecam 🙂 

Michał | 21 listopada 2018 o 12:13
Stylowy portret ze zdjęcia

wszystko związne z zamówieniem ,realizacją i wysyłką PERFECT, a efekt przerósł najśmielsze oczekiwanie ! gorąco polecam 🙂 !!! 

Bartosz | 19 listopada 2018 o 21:21
Mapa podróży

Zamówienie zrealizowane szybko i bez jakichkolwiek problemów. Jestem bardzo zadowolony. Mapa wyszła rewelacyjnie. Gorąco polecam 

Marcin | 19 listopada 2018 o 21:04
Wasza mapa gwiazd

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony efektem widoku nieboskłonu – naprawdę wszystkim polecam, to jest magiczne. A do tego szybkość i uprzejmość obsługi. 100% satysfakcji. SUPER 

Paweł | 17 listopada 2018 o 19:36
Mozaika ze zdjęć

Właśnie odebrałem swoją mozaikę ze zdjęć. Jestem bardzo zadowolony z końcowego efektu. Naprawdę nie myślałem, że tak szybko moje zamówienie będzie zrealizowane. Na wszystkich, którym ją pokazałem zrobiła piorunujące wrażenie. Polecam firmę jako profesjonalną, kompetentną i służącą pomocą na każdym etapie zamóienia. 

Krzysiek | 15 listopada 2018 o 20:03
Obraz z mchu

Kiedy będę już starym, siwym dziadkiem usiądę w bujanym fotelu, odpalę fajkę i opowiem wnukom jak dobrze robiło się interesy z ekipą „picarta” ;]. Efekt super tylko zdjęcie szło 2 dni od momentu komunikatu „wysłane” na stronce ale to chyba wina poczty. Uprzejma obsługa i łatwy kontakt tylko zachęcają do ponownego skorzystania z waszych usług. 

ania | 13 listopada 2018 o 15:43
Obraz ze słów

Sprawnie i profesjonalnie Polecam wszystkim to naprawdę swietny pomysł 

AlicjaM | 13 listopada 2018 o 06:43
Drzewo genealogiczne

Nie sądziłam, że aż tak fajnie to wyjdzie! na początku byłam nastawiona sceptycznie, ale efekt na żywo jest niesamowity! Kontakt bardzo szybki i należy się duży + pozdrawiam 

Robert Nawrocki | 12 listopada 2018 o 22:40
Kolaż ze zdjęć

kolaż bardzo ładny. Zdjęcia miniaturowe na płótnie bardzo wyraźne i wysokiej rozdzielczości. Jako prezent świetna sprawa. Bardzo się podobała. Polecam 🙂 

Sandra | 12 listopada 2018 o 18:58
Pozostałe obrazy personalizowane

wydruk i pomysł na prezent świetny, kontakt z realizatorami zamówienia bardzo dobry 🙂 polecam 

Barbara 🙂 | 12 listopada 2018 o 14:43
Mapa podróży

Rewelacja! Pełen profesjonalizm! Mapa super, takiego efektu nawet się nie spodziewałam… Polecam na prezent, na różne okazje! 

Ewa M. | 11 listopada 2018 o 16:50
Mozaika ze zdjęć

Obsługa-5, szybkość-5, kontakt-5, realizacja-5, podejście do klienta-5, gotowa praca-5 i ogromne zadowolenie obdarowanego oraz wszystkich gości. Przyznam szczerze, że do oferty podeszłam, jak do kolczastego jeża i proszę mi uwierzyć, jestem na prawdę mile zaskoczona. Córka już zbiera swoje fotki, aby zamówić największy możliwy format. Na pewno tu wrócę! Serdecznie pozdrawiam wszystkich mozaikowców. P.S. Bałwanki są cudowne. 

Ela | 9 listopada 2018 o 16:56
Wasza mapa gwiazd

piękny prezent, obdarowany poczuł się wyjątkowo, a o to mi chodziło:) co do obsługi, kontaktu z klientem wszystko było profesjonalne i dopięte na ostatni guzik w miłej atmosferze wzajemnej relacji:) polecam gorąco! 

Mateusz Sz. | 9 listopada 2018 o 11:55
Pozostałe obrazy personalizowane

Bardzo miły kontakt. Szybka realizacja zamówienia. obraz prezentuje się bardzo ładnie. Polecam ! 🙂 

Aga | 8 listopada 2018 o 07:18
Drzewo genealogiczne

Wszystko bez zastrzeżeń, drzewo genealogiczne ze zdjęciami rodzinnymi na żywo wygląda świetnie, polecam! 

Ania Bączkowska | 7 listopada 2018 o 09:34
Mozaika ze zdjęć

Super! Jestem bardzo zadowolona z mozaiki, świetny pomysł na prezent, polecam ten największy rozmiar, robi wrażenie 🙂 a przede wszystkim obsługa świetna! Polecam:) 

Aga | 6 listopada 2018 o 15:43
Stylowy portret ze zdjęcia

Niesamowity efekt!!! Lepszy niż się spodziewałam!!! Polecam wszystkim!!! Pełen profesjonalizm, szybka realizacja zamówień, świetne podejście do klienta. Oby tak dalej! Pozdrawiam serdecznie 

Kruku^ | 6 listopada 2018 o 13:10
Stalowa mapa podróży

Wszystko w jak najlepszym porządku. Przesyłkę dostałem dzień po wysłaniu przez zespół PicArta. Efekt fenomenalny. Widok osoby obdarowanej bezcenny. Serdecznie wszystkim polecam zakup tego cudeńka. Pozdrawiam! 

mibea | 1 listopada 2018 o 07:03
Wasza mapa gwiazd

Zobaczyć to oniemienie, a potem bezgraniczną radość na twarzy obdarowanej osoby – bezcenne!, a do tego niezwykle sympatyczna obsługa, świetna jakość, szybki termin – słowem rewelacja. Polecam wszystkim, a Zespołowi PicArta.pl życzę pomyślnego rozwoju. 

Maciej Strugała | 29 października 2018 o 21:57
Kolaż ze zdjęć

Jednym słowem: SUPER!! Błyskawiczny kontakt i wykonanie, kolaż wg ogłoszenia doszed w piątek. No i do tego perfekcyjne wykonanie i uśmiech rodziców na twarzy. BRAWO 

Bec!a | 29 października 2018 o 12:04
Kolaż ze zdjęć

Świetny efekt! Szybka i miła obsługa. Gorąco polecam na prezent, na każdą okazję 😉 

Asia | 26 października 2018 o 23:26
Mozaika ze zdjęć

Unikalny pomysł na prezent dla bliskiej osoby,dzięki któremu można uwiecznić wiele wspólnych chwil na jednym obrazie.Obsługa profesjonalna,bardzo dobry kontakt mailowy.Efekt końcowy mile mnie zaskoczył,teraz pozostaje poczekać na reakcję obdarowanej osoby ;)Duży plus za bardzo szybką przesyłkę pocztową. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług picarty i będę polecać wszystkim znajomym 😉 

Paulina Doruch | 20 października 2018 o 18:53
Mozaika ze zdjęć

super mozaika, świetne wykonanie, kontakt idealny, pełen profesjonalizm 🙂 ogólnie super! i szczerze polecam 🙂 

Natalia, Ostrów Wlkp | 20 października 2018 o 11:37
Mapa podróży

Fajna i miła obsługa, szybka przesyłka, i co najważniejsze ekstra prezent dla przyjaciół! Polecam, naprawdę warto zaskoczyć tak wspaniałym prezentem najbliższych! 🙂 

Małgorzata | 20 października 2018 o 11:11
Obraz ze słów

Na początku miałam dużo wątpliwości czy to wyjdzie tak jak jest opisane. Gdy tylko dostałam przesyłke była bardzo pozytywnie zaskoczona. Polecam, bo efekt jest zaskakujący. Cały proces zamówienia przebiega bardzo sprawnie i nie ma żadnych problemów. 😉 

Monika Warszawa | 19 października 2018 o 21:35
Pozostałe obrazy personalizowane

Obraz na płótnie naciągnięty na blejtram wygląda cudnie , plus możliwość zrobienia biało-czarnej wersji zdjęcia dodatkowo dodała uroku!!! Szybka realizacja i równie szybki odbiór osobisty stawia Waszą firmę w dobrym świetle i będę polecała Was napewno!!!! Mam nadzieję że narzeczonemu z okazji naszej małej rocznicy również się spodoba . Pozdrawiam . 

Aleksandra i Monika | 19 października 2018 o 17:19
Mapa podróży

Mapę zamówiłyśmy na 25 rocznicę ślubu rodziców. Efekt końcowy przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. Mapa wyszła rewelacyjnie! Rodzice ogromnie się wzruszyli i od razu zawiesili obraz na ścianie w salonie 🙂 Polecamy z całego serca taką formę prezentu! 

mirek | 19 października 2018 o 10:31
Pozostałe obrazy personalizowane

Wszystko fajnie wyszło. Szybka wysyłka poważne podejście do klienta. No i najważniejsze. Żona była zadowolona z prezentu. Myślę, że jeszcze kiedyś tu wrócę 

Pozdrawiam, EG | 18 października 2018 o 13:59
Mozaika ze zdjęć

Mozaikę na płótnie zamówiłam na prezent dla koleżanki, która odchodziła z pracy. Zobaczyć jej zachwyt to bezcenne !!! SUPER oryginalny prezent 🙂 Polecam usługi Picarty. Pełen profesjonalizm. 

klient | 17 października 2018 o 20:00
Kolaż ze zdjęć

Super wykonanie i efekt, skorzystam jeszcze pewnie i to nie raz. 🙂 

Paweł | 17 października 2018 o 12:49
Pozostałe obrazy personalizowane

świetne wykonanie.. szybka przesyłka.. Polecam… 

Julia Marszewska | 17 października 2018 o 09:36
Stylowy portret ze zdjęcia

Wszystko w porządku, przesyłka w terminie, zdjęcie takie jak w projekcie. 😉 

Rafał | 16 października 2018 o 09:17
Mapa podróży

Bardzo ładne wykonanie 

Marcin | 16 października 2018 o 09:09
Mozaika ze zdjęć

Świetna obsługa na każdym etapie zamówienia! Zamówiłem trzy mozaiki i każda budzi zachwyt – końcowy efekt jest po prostu niesamowity, daleko przerósł moje oczekiwania. Polecam – naprawdę warto! 

damian | 14 października 2018 o 08:34
Kolaż ze zdjęć

wszystko w jak najlepszym porządku,obsługa jak najbardziej na plus,szybka wysyłka a prezent nieziemski:) 

Ewelina | 13 października 2018 o 14:43
Obraz z mchu

Kolejny raz zespół PicArta spisał się rewelacyjnie. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i jak zwykle na wysokim poziomie. Pozdrawiam serdecznie pana Łukasza, który był bardzo miły przy odbiorze przesyłki 🙂 

Łukasz | 12 października 2018 o 17:56
Wasza mapa gwiazd

Niespodziewalem sie takiego efektu. Szybki kontakt sprawił miła tranzakcję, która odbyła sie bez żadnych problemów. Warto zaufac tej firmie i powołać się na nich. Szczerze polecam. 

Monika | 8 października 2018 o 19:03
Stylowy portret ze zdjęcia

Bardzo dobry portal, szybko i świetnie zrealizowanie zamówienie.Polecam. 

Marta | 8 października 2018 o 07:19
Mapa podróży

Witam! Mapa bardzo mi się podoba. Mam nadzieje, że prezent urodzinowy dla mojego chłopaka będzie trafiony! Dziękuję i pozdrawiam serdecznie 

Jola | 7 października 2018 o 22:52
Stylowy portret ze zdjęcia

Szybka, profesjonalna realizacja, fachowe doradztwo w doborze zdjęcia głównego, bardzo dobry kontakt, prezent dla wychowawczyni bardzo udany, zrobił ogromne wrażenie! 

Elwi | 7 października 2018 o 19:09
Drzewo genealogiczne

polecam:)! bardzo profesjonalna obsługa, wszystko tak jak obiecuje sprzedawca, bardzo dobry kontakt, szybka dostawa. Zdjęcia w super jakości:) Polecam! 

Kuba | 6 października 2018 o 16:51
Pozostałe obrazy personalizowane

100% zadowolenia. Prosto, szybko, polecam! 

Sławomir B | 5 października 2018 o 16:59
Drzewo genealogiczne

No powiem szczerze, że drzewo całej rodziny z opisami jest konkretne!!! Świetna robota i wielki szacunek.. Oczywiście polecam 🙂 i pozdrawiam PICARTĘ !!! 

JuStii | 4 października 2018 o 12:32
Pozostałe obrazy personalizowane

Jak dla mnie zdjęcie jest super 🙂 Mam nadzieję ze sie spodoba mojemu chlopakowi 😉 Naprawde trafiłam w dziesiatke 🙂 

Aneta | 1 października 2018 o 08:39
Wasza mapa gwiazd

Mapa gwiazd jest niesamowita. To idealny pomysł na prezent dla bliskiej osoby:):):) Dzięki wielkie dla całej ekipy! 

Alex Poznań | 30 września 2018 o 16:23
Stylowy portret ze zdjęcia

„Serdeczne podziękowania dla całej Załogi…naprawdę brak słów…a Jubilat był zachwycony. Ponadto pełen profesjonalizm pod każdym względem.Jeszcze raz dziękuję.” 

Martyna | 29 września 2018 o 23:42
Mozaika ze zdjęć

Dziękuję za niezwykle szybką, sprawną i przyjemną obsługę zamówienia ;)Mozaika robi wrażenie, czeka jeszcze tylko na odpowiednią oprawę, aby mogła zawisnąć na ścianie i cieszyć nie tylko moje oko. Pozdrawiam serdecznie i polecam innym 

Maciek | 27 września 2018 o 08:21
Mozaika ze zdjęć

W czasie składania zamówienia byłem kilkukrotnie pozytywnie zaskoczony podejściem do klienta. Nie mam żadnych zastrzeżeń 🙂 Mozaika bardzo ładna. Dodatkowo dostałem świetną niespodziankę. 

Małgorzata | 26 września 2018 o 13:56
Kolaż ze zdjęć

Kolaż był prezentem z okazji 10 rocznicy ślubu. Super jakość wykonania. Mąż zachwycony. Miła i fachowa obsługa, ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam. 

Maciej Łoś | 22 września 2018 o 19:56
Mozaika ze zdjęć

Jestem bardzo zadowolony z mozaiki. Naprawdę jest to świetny pomysł na prezent. Opowiadam o stronie wszystkim swoim znajomym. Sam teraz zaczynam zbierać zdjęcia, aby zamówić może w przyszłości mozaikę z własnych zdjęć, gdyż akurat tym razem miałem ich zbyt mało. Dziękuję za fachową obsługę i najwyższą jakość produktu.

Marcin | 22 września 2018 o 10:30
Mapa podróży

Pełne zadowolenie… Efekt jest niesamowity!!! Polecam 

Pablo K. | 14 września 2018 o 23:49
Obraz z mchu

Super sprawa !! Wszystko elegancko i w najwyżej jakości !! 

Kuba | 14 września 2018 o 13:11
Mapa podróży

Jestem zachwycony mapą oraz jakością obsługi , osoba której podarowałem tą mapę jest jeszcze bardziej zachwycona . Bardzo dziękuje i polecam wszystkim. 

Michał z Warszawy | 13 września 2018 o 15:09
Mozaika ze zdjęć

Picarta.pl wybrałem spośród innych ofert ze względu na przejrzystość strony i małą cenę mozaiki. Nie zawiodłem się pod żadnym względem, świetny, profesjonalny projekt. Miła obsługa i bardzo pomocna. Obraz wykonany idealnie, spełnił moje wymagania i bardzo się spodobał na prezent. Będę polecał picarta.pl każdemu kto będzie zainteresowany taką kompozycją. 

Kaska | 10 września 2018 o 21:26
Drzewo genealogiczne

drzewo rewrlacyjne ponieważ można je dowolnie zmieniać i dodawać nowe osoby!:) 

Agnieszka Owczarczyk | 9 września 2018 o 17:08
Mozaika ze zdjęć

cudowna obsługa 🙂 szybkość reakcji na pytania e-mailowe i odpowiedzi Państwa firmy sa dla mnie ważne! piękna realizacja! polecam wspolprace 

Eliza | 7 września 2018 o 18:23
Mapa podróży

Mapa przeszła moje najśmielsze oczekiwania, solenizantka zaniemówiła z wrażenia. Genialna łatwość komunikacji z firmą. Szybko i sprawnie wszystkie etapy zostały zrealizowane:) Gorąco polecam 

Patrycja 🙂 | 6 września 2018 o 22:47
Kolaż ze zdjęć

Obraz jest rewelacyjny. Sprawia wrażenie czegoś wyjątkowego. Szybka, sprawna obsługa. Jestem bardzo zadowolona 🙂 Serdecznie dziękuję :)) 

Paweł Matusiak | 5 września 2018 o 14:07
Obraz ze słów

Obrazek wprost rewelacja. Polecam! 

aneta | 30 sierpnia 2018 o 08:57
Kolaż ze zdjęć

Spodziewałam się swoistego dzieła a efekt? Toż to ARCYDZIEŁO, przyprawiające o zawrót głowy!!! Przygotowanie niespodzianki z pomocą elity Picarty to szczególna przygoda: rewelacyjny kontakt z klientem, ekspresowa realizacja zamówienia a rezultat pracy – miodzio:) 

Martyna | 29 sierpnia 2018 o 09:43
Obraz z mchu

Śliczne zdjęcie na płótnie, genialny efekt w połączeniu z mchem. Polecam! 

Bartek | 28 sierpnia 2018 o 20:46
Obraz ze słów

Jestem bardzo zadowolony z zakupu, jak również z miłej, szybkiej obsługi:) Dzięki za podwiezienie zamówienia do metra, wyrobiłem się w sam raz z podarowaniem prezentu;)Mimo pewnych obaw obraz ze słów wygląda świetnie. Gdybym wiedział, że tak wyjdzie, zdecydowałbym się na większy rozmiar (wybrałem 40x40cm), ale dzięki wersji elektronicznej zawsze można druknąć większą;) Polecam! 

Dorota | 28 sierpnia 2018 o 16:44
Stalowa mapa podróży

super kontakt.Mapa rewelacja. Idealna realizacja zamówienia. Pozdrawiam i napewno tam wróce. 

aaasia4u | 27 sierpnia 2018 o 19:29
Mapa podróży

poprostu REWELACJA!!!! Mapa na żywo jest jeszcze ładniejsza! Poza tym świetny kontakt. Dziękuję i pozdrawiam. Na pewno jeszcze skorzystam z waszych usług. 

Monika | 27 sierpnia 2018 o 10:15
Kolaż ze zdjęć

Dziękuję za szybkie i profesjonalne załatwienie sprawy.Mozaika prezentuje się imponująco. Prezent na pewno się spodoba. Pozdrawiam i przy najbliższej okazji tu wrócę. 

Anka | 26 sierpnia 2018 o 09:32
Stylowy portret ze zdjęcia

Brawo, realizacja bardzo szybka, obsługa miła i profesjonalna, wykonanie świetne. Polecam! 

Karolina | 25 sierpnia 2018 o 17:03
Mozaika ze zdjęć

Malutkie zdjęcia dają niesamowity efekt. Z przesyłką nie ma żadnych problemów. Polecam! 

simol | 24 sierpnia 2018 o 09:09
Stylowy portret ze zdjęcia

Dobra robota,dobry kontakt ! Polecam 

Dagmara | 23 sierpnia 2018 o 08:59
Obraz z mchu

Pełen profesjonalizm,błyskawiczna przesyłka,wyrozumiałość dla niezdecydowanych klientów:)dzieło końcowe… bajka…dziękuje… 

Paulina | 22 sierpnia 2018 o 22:19
Mapa podróży

Fantastyczny pomysł na prezent, mapa z własnymi zdjęciami wygląda niesamowicie 🙂 świetna i szybka realizacja zamówienia, nie mam żadnych zastrzeżeń, bardzo dziękuje za indywidualne podejście do klienta i zrozumienie. Polecam wszystkim 

Lemańscy | 21 sierpnia 2018 o 20:59
Mozaika ze zdjęć

Witamy, chcielibyśmy bardzo podziękować za współpracę i szybko realizację zamówienia. Obrazy daliśmy formie prezentów na podziękowanie dla rodziców na naszym weselu. Zrobiły ogromną furorę i bardzo wszystkim się podobały a zwłaszcza naszym rodziców. Jeszcze raz dziękujemy i na pewno skorzystamy nie raz z Waszych usług. Pozdrawiamy. 

Paulina | 20 sierpnia 2018 o 08:10
Drzewo genealogiczne

Świetny pomysł na prezent. Nic dodać nic ująć. Cudo! 

Krzysiek | 19 sierpnia 2018 o 14:07
Mapa podróży

Fantastyczny efekt, szybka realizacja. Polecam! 🙂 

Emila | 18 sierpnia 2018 o 22:38
Obraz ze słów

Jestem zadowolona. Pomimo drobnych komplikacji dostałam projekt jeszcze tego samego dnia, który był świetny i zdecydowałam się od razu na zakup. Miła obsługa i sprawny kontakt mailowy. 🙂 

Dariusz | 18 sierpnia 2018 o 14:04
Kolaż ze zdjęć

świetna robota, warte polecenia całość wzorowo wykonana jestem pod wielkim wrażeniem Pozdrawiam 

olkademolka 😉 | 18 sierpnia 2018 o 07:01
Mozaika ze zdjęć

WYSZŁO CUDOWNIE!!! wszyscy byli zadowoleni z prezentu, a o dodatek babcie zaczęły się kłócić bo był tak extra, polecam 

Anna Nowak | 16 sierpnia 2018 o 17:05
Mozaika ze zdjęć

moja opinia jest jak najbardziej pozytywna 🙂 wszelkie moje uwagi dotyczące zamówienia zostały uwzględnione w ekspresowym tempie. Przesyłka szła troszkę dłużej, ale to wina poczty gdyż uszkodziła opakowanie. Ale kolejna paczka doszła w nienaruszonym stanie i z prezentem zdążę na czas :)Sama mozaika jest zjawiskowa i mam nadzieję że na obdarowanym wywoła takie samo wrażenie. Pozdrawiam i dziękuję ekipie mozaikowo.pl za satysfakcjonującą realizację zamówienia 🙂 

Karolina | 16 sierpnia 2018 o 11:21
Obraz ze słów

Obraz był prezentem ślubnym – Młodzi oraz goście byli zachwyceni! Wspaniały efekt, bardzo dobry kontakt, polecam!!! 

Bożena | 14 sierpnia 2018 o 18:03
Mapa podróży

Wszystko w najlepszym porządku. Mapa ładna. Ucieszyła obdarowana osobe 🙂 

Sylwia | 14 sierpnia 2018 o 14:16
Drzewo genealogiczne

Miło, szybko i profesjonalnie. Prezent udał się wspaniale. Pozdrawiam. 

Candyfloss | 12 sierpnia 2018 o 14:25
Mozaika ze zdjęć

Nie miałąm pojęcia co kupic na urodziny mojemu chłopakowi, który interesuje się amatorsko fotografią. Kiedy zobaczyłam tą stronę od razu wysłałam jego zdjęcie jako główne i 200 zdjęc zrobionych przez niego. Projekt otrzymałam e-mailem już kilka godzin później. Obsługa bardzo miła,otrzymałam odpowiedzi na wszystkie pytania i do tego szybka wysyłka. Mozaika wyszła geniealnie, a on sam był zachwycony. Dziękuję,to na pewno nie ostatnia zamówiona przeze mnie fotomozaika 🙂 

Dorcia:) | 12 sierpnia 2018 o 12:59
Pozostałe obrazy personalizowane

Skorzystałam po raz wtóry z tego pomysłu…i nadal jestem pod wrażeniem:)!!! Jutro komunia mojej córki … mam nadzieję ,ze również ona jak i goście będą zachwyceni:) Ze szczerego serca polecam!!!:) 

Ewelina i Piotr | 11 sierpnia 2018 o 23:42
Mozaika ze zdjęć

mozaika piękna, w jednej chwili przypominają się razem przeżyte chwile 🙂 coś cudownego! 

Mati | 9 sierpnia 2018 o 23:22
Stalowa mapa podróży

z początku nie byłem przekonany, ale jak już mapa do mnie dotarła, zamurowało mnie. Świetna sprawa:) 

Krzysztof | 9 sierpnia 2018 o 17:55
Mapa podróży

Bardzo dobry kontakt:) Mapa także super! Polecam wszystkim;) 

Kasia | 9 sierpnia 2018 o 15:22
Mozaika ze zdjęć

Mozaika jest cudna, własnie oddałam do oprawy i mam nadzieję, że obdarowanego zachwyci równie mocno jak tych, którzy już ją widzieli 🙂 

Jarek | 5 sierpnia 2018 o 08:11
Kolaż ze zdjęć

Super prezent super wykonanie super obsługa. Korzystam juz kolejny raz z usług Picarta i nadal z chęcią polecam produkty znajomym. 

Lidziek | 2 sierpnia 2018 o 22:51
Mozaika ze zdjęć

dlugo czekalam na dostawe ale warto bylo.Obraz wyszedl nieziemski. Bardzo oryginalny prezent dla najblizszych. Polecam 🙂 

Krzysztof Kowalczyk | 2 sierpnia 2018 o 20:25
Obraz z mchu

Bardzo udany i szybki kontakt mech chrobotek bardzo nam się spodobał i to nie jest ostatnie zamówienie. 

Madziuska:P | 1 sierpnia 2018 o 23:57
Mapa podróży

Mapa wyszła bomba:) jestem mega zadowolona efekt nie do porównania i obsługa profesjonalna:) jest super:D polecam 

Dorota | 1 sierpnia 2018 o 23:30
Obraz ze słów

Wszystko było ok – szybka i miła obsługa, stały kontakt telefoniczny, dobry efekt : ) polecam 

GN | 1 sierpnia 2018 o 21:35
Mozaika ze zdjęć

Super! Prezent w postaci mozaiki bardzo się spodobał i naprawdę wszystkich zachwycił:) całość robi powalające wrażenie. Kontakt przemiły. Mam jedyne zastrzeżenie co do zabezpieczenia ramy – podczas transportu pękła w rogu szybka przesłaniająca. 

basia | 1 sierpnia 2018 o 13:01
Mapa podróży

Bardzo polecam!!! Efekt niemożliwy 🙂 

Marzena W | 28 lipca 2018 o 13:58
Pozostałe obrazy personalizowane

Idealny prezent pod choinkę. Mozaika wyszła pięknie! Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z picarta.pl . POLECAM 🙂 

JacekD. | 26 lipca 2018 o 16:03
Drzewo genealogiczne

Realizacja zamówienia przebiegła szybko i bezproblemowo. Pozdrawiam i polecam! 

kristof | 23 lipca 2018 o 20:42
Pozostałe obrazy personalizowane

Zamówiony obrazek wykonany profesjonalnie, bardzo podobał się obdarowanym z okazji rocznicy ślubu 

Aga | 21 lipca 2018 o 18:17
Kolaż ze zdjęć

cos pięknego;) jestem bardzo zadowolona 

Anna Łygan, Warszawa (prezent dla męża) | 19 lipca 2018 o 23:20
Mozaika ze zdjęć

Obsługa – rewelacyjna realizacja – błyskawiczna cena – odpowiednia efekt – niepowtarzalny mina męża otrzymującego mozaikę . . . bezcenna 🙂 Super jakość za rozsądną cenę, firma godna polecenia pod każdym względem – BRAWO! Tym bardziej, że coraz mniej firm tak wspaniale dba o swoich klientów. 

Kaczy | 18 lipca 2018 o 19:27
Mapa podróży

Mapa przerosła wszelkie me oczekiwania…:) jest super;) za kilka godzin podaruję ją jako prezent pod choinkę;) 

Aleksandra C. | 18 lipca 2018 o 10:22
Stalowa mapa podróży

Po prostu super… obsługa :), a sama mapa neiziemska. Bardzo gorąco POLECAM. 

Kasia | 16 lipca 2018 o 20:18
Mozaika ze zdjęć

Mozaikę podarowałam siostrze w prezencie ślubnym i okazało się to świetnym pomysłem. Para Młoda była zachwycona prezentem a i goście weselni byli pod dużym wrażeniem. Kontakt bardzo dobry, wykonanie bez zarzutu, wszystko idealnie zostało wykonane. Gorąco polecam!!! 🙂 

Patrycja | 13 lipca 2018 o 22:55
Mozaika ze zdjęć

Fajny efekt jestem zadowolona, tylko mam małe ale moja przesyłka była uszkodzona i zdjęcie trochę pogniecione, ale nie chciałam się już bawić w wymiany bo w anty ramie tak bardzo nie widać. 

Dorota | 12 lipca 2018 o 20:56
Mozaika ze zdjęć

Bardzo ładna mozaika i bardzo miła obsługa. Zdjęcia są bardzo wyraźne, więc pięknie wszystkie widać. Dużym plusem jest to, że obrazek wykonano i przesłano naprawdę szybko. Mogę szczerze polecić Picartę kazdemu 🙂 

kasia | 12 lipca 2018 o 09:51
Mozaika ze zdjęć

W moim przypadku mozaika była w 100% trafionym prezentem. Młoda Para przez dłuższy czas nie mogła się od niej oderwać. Oglądanie zdjęć składowych sprawiło jej ogromną przyjemność. Dlatego też polecam wybór opcji mozaika z własnych zdjęć. Poza tym współpraca z Zespołem Mozaikowo to bezstresowa przyjemność przygotowania prezentu 🙂 Polecam! 

Justyna | 12 lipca 2018 o 09:08
Mapa podróży

Doszła moja Mapa! Jest świetna! Doszła naprawdę szybko, kontakt z obsługą genialny, gorąco polecam 😉 

Iga | 10 lipca 2018 o 18:18
Drzewo genealogiczne

drzewo dostarczone na czas, naprawdę wywiera duże wrażenie, polecam. 

Mariola Grabska | 10 lipca 2018 o 12:15
Mozaika ze zdjęć

Mozaika rewelacyjna, bardzo precyzyjne wykonanie, fachowa i bardzo miła obsługa. Końcowy efekt mozaiki po prostu super. Wspaniały prezent dla bliskiej osoby. Gorąco polecam Mozaikowo. Pozdrowienia dla całej ekipy i wszystkich którzy pracowali przy mojej mozaice:) 

P. | 7 lipca 2018 o 08:00
Stalowa mapa podróży

Świetne wykonanie, bardzo mi się podoba 🙂 Z daleka i z bliska super efekt 🙂 Także na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z usług tej firmy 🙂 

viru.szopena | 5 lipca 2018 o 08:43
Obraz z mchu

przeysyłka jak najbardziej zadawalająca i godna polecenia na prezent czy uczczenie jakieś uroczystości pozdrawiam 

Domaszewicz Dawid | 30 czerwca 2018 o 21:07
Mapa podróży

Arcydzieło 🙂 Jakość produktu najwyższej klasy! Dostawa i Kontakt na znakomitym poziomie! POLECAM! 

Ela | 29 czerwca 2018 o 16:15
Drzewo genealogiczne

Bardzo szybkie i sliczne wykonnanie, drzewo genealogiczne okazało się bardzo udanym prezentem dla rodziców

Kinga Wojtasiak | 29 czerwca 2018 o 07:16
Mozaika ze zdjęć

Bardzo profesjonalna obsługa, pracownicy pomocni przy wyborze odpowiedniego zdjecia do Mozaiki, dobry kontakt, szybka realizacja, wspaniae wykonany projekt, a do tego prezent niespodzianka w opakowaniu z Mozaiką 🙂 z czystym sumieniem polecam! 

Ania | 28 czerwca 2018 o 11:14
Mozaika ze zdjęć

Bardzo szybko i sprawnie.Po przesłaniu zdjęć w ciągu 2 godzin miałąm już 2 projekty do wyboru.W czwartek wysyłka i w piątek rano już był kurier.Do tego mały pezęcik w kopercie dla mnie.Super.Mozaika była zamawiana na 35 rocznicę ślubu rodziców-i bardzo się wszystkim podobała.Już wisi na ścianie.Polecam 

Sylwia M. | 27 czerwca 2018 o 21:57
Mapa podróży

Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt, a efekt przeszedł moje naśmielsze oczekiwania, myslę, że będzie to najoryginalniejszy prezent, jaki kiedykolwiek podarowałam. Dziękuje bardzo 

Ewa | 25 czerwca 2018 o 16:51
Mozaika ze zdjęć

Jestem zachwycona mozaiką i obsługą. Zamówiłam na płótnie naciągniętą na blejtram i wygląda wspaniale! Dziękuję Pani Kasiu 🙂 

Mateusz | 24 czerwca 2018 o 12:26
Obraz ze słów

Obraz ze słów bardzo się podobał. Polecam 

anny | 24 czerwca 2018 o 10:12
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wykonana fantastycznie. Zrobiła niesamowite wrażenie na przyjaciołach, dla których była prezentem. Kontakt z firmą profesjonalny. Polecam gorąco!!! 

Gabi | 22 czerwca 2018 o 09:31
Obraz ze słów

Bardzo dziękuję za sprawna realizację zamówienia. Jestem zachwycona projektem, współpracą i uwzględnieniem osobistych potrzeb. Dziękuję za przysłanie paczki w sobotę, dzięki czemu udała się niespodzianka na 25. rocznicę ślubu rodziców. Byli zachwyceni, a łzy wzruszenia są najlepszą opinią tej zjawiskowej mozaiki;) Wczoraj zawisła w honorowym miejscu w salonie. Dziękuję:) 

Irena Piekarska | 21 czerwca 2018 o 14:36
Mozaika ze zdjęć

Mozaika jest upominkiem dla kolegi odchodzacego z firmy. Zarówno pomysł, jak i efekt bardzo się podoba, nie tylko obdarowanemu. Dziekuję. 

Domka | 19 czerwca 2018 o 10:50
Drzewo genealogiczne

Właśnie otrzymałam przesyłke z drzewem genealogicznym. Jestem bardzo zadowolona i myśle, ze moja mama, która dostanie ten prezent będzie równie zachwycona 🙂 Wszystko bardzo sprawnie załatwione :)Szybko i bez problemów. Dostępność na chacie bardzo przydatna i pomocna. Bardzo polecam!!! 

Paweł Marciszewski | 17 czerwca 2018 o 19:04
Mozaika ze zdjęć

Bardzo dobry kontakt z osobami odpowiedzialnymi za zamówienie – osoby pomocne i cierpliwe:-) Efekt mozaiki rewelacyjny, Gorąco polecam!! 

Agnieszka W. | 15 czerwca 2018 o 16:14
Stalowa mapa podróży

Mapa jest po prostu rewelacyjna. Wszystkim się bardzo podobała. Coś mi się wydaje, że to nie będzie ostatnie zamówienie 🙂 Poza tym obsługa bardzo profesjonalna i sprawna. Dziękuję i pozdrawiam 

Marta 🙂 | 13 czerwca 2018 o 18:06
Mapa podróży

GORĄCO POLECAM, świetna współpraca przy realizacji zamówienia oraz elastyczność Sprzedawcy. Naprawdę warto 🙂 

Daniel | 11 czerwca 2018 o 13:58
Drzewo genealogiczne

Cała realizacja na najwyższym poziomie. Naprawdę warto, efekt jest świetny! polecam 

Ewelina | 10 czerwca 2018 o 13:24
Mozaika ze zdjęć

Zamówiliśmy dwie mozaiki dla rodziców z okazji ślubu, obie wyszły pięknie, a do tego są oryginalne i zindywidualizowane. Serdecznie polecam 🙂 

Anna Grochulska | 10 czerwca 2018 o 07:54
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wygląda świetnie – wydrukowałam na płótnie i teraz patrze sobie na nią i się zachwycam 🙂 Myślę, że to będzie trafiony prezent ślubny. Każde małe zdjęcie jest bardzo wyraźnie widoczne. Poza tym bardzo miła transakcja, świetny kontakt mailowy. Następnym razem też na pewno skorzystam z mozaikowo. Dziękuję i polecam!!! 

Monika | 9 czerwca 2018 o 19:22
Mapa podróży

Dziękuje bardzo za wspaniały prezent. Narzeczony bardzo się ucieszył z prezentu. Polecam wszystkim. Warto posiadać taką pamiątkę 😉 Pozdrawiam 

Piotr | 6 czerwca 2018 o 20:00
Stylowy portret ze zdjęcia

Naprawdę coś niesamowitego. Polecam każdemu. Żona została mocno zaskoczona. Do tego świetna obsługa. Wielkie podziękowania dla pana Łukasza. 

Magdalena Cz | 4 czerwca 2018 o 16:45
Mapa podróży

Mapa zamówiona jako prezent ślubny, zrobiła ogromne wrażenie na mnie, Parze Młodej oraz gościach, uważam ją za bardzo udany zakup 🙂 Dziękuję za możliwość kupienia ciekawego prezentu i bardzo pomocną i miłą obsługę! 

oliwia | 4 czerwca 2018 o 15:44
Obraz ze słów

Obraz jest po prostu rewelacyjny! Na płótnie dużo lepszy niż w wersji elektronicznej! Już nie mogę się doczekać reakcji rodziców, dla których będzie to prezent gwiazdkowy, po prostu ekstra! naprawdę polecam! 

Magda | 2 czerwca 2018 o 19:50
Mozaika ze zdjęć

Mozaika została zamówiona na prezent z okazji I-ej rocznicy ślubu przyjaciółki. Niespodzianka trafiona. Bardzo się pomysł podobał, a gdy przyjaciele dojrzeli że są to ich zdjątka z wesela byli zaskoczeni a zarazem przeszczęśliwi. Polecam jako pomysł na prezent niespodziankę 🙂 

Kamil | 1 czerwca 2018 o 18:19
Mozaika ze zdjęć

Współpraca bez zarzutu, realizacja zamówienia również. Jeśli chodzi natomiast o samą mozaikę, to spełniła moje oczekiwania – wydruk plus aluminiowa rama – wszystko tak jak należy. Jedyne co mogę zarzucić to fakt, że mozaika składa się z ułożonych fotografii na które nałożona jest maska zdjęcia głównego a efekt bazuje nie tyle na dopasowaniu fotografii co na grze kolorem. Efekt finalny jest jednak imponujący a prezent, który sprawiłem dzięki Wam zachwycił wszystkich i to naprawdę się liczy. Serdecznie dziękuję. 

Irmina | 27 maja 2018 o 23:14
Mozaika ze zdjęć

Bardzo profesjonalna i błyskawiczna obsługa. Mozaika była prezentem urodzinowym dla kolegi. Jubilat oraz wszyscy goście byli zachwyceni – zarówno pomysłem jak i wykonaniem (zdjecie jubilata było stworzone ze zdjęć znajomych). Każdy dokładnie studiował mozaikę aby odszukać się na zdjęciu. Wzbudziło to wiele radości. Podpisana na odwrocie mozaika to wspaniała pamiątka. 

AWo | 22 maja 2018 o 15:19
Mapa podróży

Mapa ze zdjęciami wyszła śliczna. Profesjonalne podejście do klienta i miła obsługa – to jest to co was pozytywnie wyróżnia. Dzięki 🙂 

Beata Kamińska | 20 maja 2018 o 14:41
Mozaika ze zdjęć

Witam ! Właśnie przed chwilą odebrałam zamówioną mozaikę. Ma to być prezent na sobotni ślub. Jestem pewna, że Młodej Parze się spodoba. Jestem zaskoczona szybka realizacją. Dziękuję za miłą i fachową obsługę. Polecam wszystkim! Pewnie jeszcze tu wrócę. Pozdrawiam.:) 

ag | 18 maja 2018 o 22:05
Mapa podróży

Serdecznie dziękuję! Wszystko zgodnie z opisem na stronie i bez opóźnień. Fantastyczne podejście do klienta. POLECAM! 

ania | 13 maja 2018 o 19:29
Obraz ze słów

Po prostu pełny profesjonalizm polecam wszystkim to idealny prezent a zachwyt obdarowanego nie do opisania;) pozdrawiam 

Asia | 13 maja 2018 o 11:42
Stalowa mapa podróży

Profesjonalna i sympatyczna obsługa, szybkie wykonanie, wspaniały efekt! 🙂 

Jarek | 12 maja 2018 o 13:34
Stylowy portret ze zdjęcia

fajny portret, świetnie się prezentuje. Kontakt również bez zastrzeżeń, polecam wszystkim 

Konrad | 12 maja 2018 o 07:04
Mozaika ze zdjęć

zamówiona mozaika jest super, bardzo się podobała. Realizacja transakcji bezproblemowa i szybka. polecam wszystkim. 

lola | 9 maja 2018 o 20:42
Obraz ze słów

Wszystko super, z dostawą nie było problemu, szybko miło i przyjemnie. Polecam:) 

Sylwia | 8 maja 2018 o 09:42
Stylowy portret ze zdjęcia

Przerobione zdjęcie wyszło super!!! Polecam wszystkim- świetny pomysł na prezent! 

Asia | 5 maja 2018 o 11:18
Obraz ze słów

Jestem pod wrażeniem wykonanej pracy, jej tempa i przyjaznej obsługi. Na pewno jeszcze kiedyś tu zajrzę. 🙂 

Iza | 2 maja 2018 o 14:43
Mozaika ze zdjęć

Zamówiłam obrazek ze zdjęć na prezent dla męża. Zamówienie złożyłam w środę, a obrazek miałam już w piątek. Mąż był zachwycony, wszystkie wyprawy na mecze Euro w jednym obrazie. Świetny pomysł na prezent! 

IZA | 30 kwietnia 2018 o 17:25
Mozaika ze zdjęć

Absolutnie żadnych problemów z realizacją. Zamówienie wykonane ekspresowo, przemiła obsługa, wszystko profesjonalnie, szybko i w dobrej jakości. A efekt? Fenomenalny. Wszystkim się podoba, a więc cel osiągnięty. Z pewnością będziemy korzystać z usług firmy Mozaikowo:))Dziękujemy i pozdrawiamy 

Asiorek | 30 kwietnia 2018 o 08:25
Mapa podróży

Witam już dostałam przesyłkę jestem bardzo zadowolona mam nadzieję że mojemu mężowi spodoba się ten oryginalny prezent i że go pozytywnie zaskocze, bo mi osobiście bardzo się podoba:) pozdawiam 

Bartek | 28 kwietnia 2018 o 23:03
Stalowa mapa podróży

Mapa super wykonana,bardzo udany prezent. Polecam. No i obsługa super ! 

Piotr | 27 kwietnia 2018 o 20:51
Obraz ze słów

Świetne wykonanie! Komunikacja, i dbałość o klienta również na najwyższym poziomie:) Serdecznie polecam i na pewno jeszcze skorzystam:) 

Aleksandra Richards | 26 kwietnia 2018 o 07:55
Mozaika ze zdjęć

Absolutnie wspaniały serwis. Jestem w 100% zadowolona z jakości mozaiek, które zamówiłam, jak rownież z czasu wykonania i dostarczenia wybranych przeze mnie produktów. Polecam całym sercem. Dziękuje mazaikowo, ze jesteście! 

Adrianna Dudziak | 25 kwietnia 2018 o 14:53
Mozaika ze zdjęć

Mozaika naprawdę przyciąga uwagę i myślę, że jeszcze raz skorzystam z tej usługi, ponieważ bardzo mi się podoba i jest to świetny pomysł na prezent 🙂 

Łukasz Niewiadomski | 24 kwietnia 2018 o 19:57
Obraz ze słów

Polecam. Szybko, tanio i solidnie… Na czas i na miejsce. Zawodowcy 🙂 

zielmich | 24 kwietnia 2018 o 08:42
Mapa podróży

Bardzo miła obsługa, w pełni profesjonalnie polecam:) 

Małgosia | 21 kwietnia 2018 o 17:24
Obraz ze słów

Prezent dla koleżanki na ślub, bardzo fajny projekt, Gorąco polecam firmę, miałam mało czasu a firma nie robiła mi żadnego problemu z czasem ani projektem! Naprawdę SuPeR!!! Na pewno nie jest to pierwszy projekt który wykonałam w tej firmie…;) 

tom | 19 kwietnia 2018 o 19:21
Stalowa mapa podróży

Mapa zrobiła na mnie i nie tylko wielkie wrażenie.Naprawdę super pomysł na prezent.Miły kontakt i szybka obsługa.Polecam wszystkim!!! 

Ania | 19 kwietnia 2018 o 19:14
Obraz ze słów

Wszystko pozytywnie, szybko i bez problemów 

świadkowa | 18 kwietnia 2018 o 07:38
Mapa podróży

Pomysł spadł z nieba. Z dnia na dzień wykonana praca, profesjonalnie, szybko przy tym sympatycznie.. Obdarowana młoda para wprost zachwycona- obraz ma juz wybrane honorowe miejsce w salonie nowożeńców. Nie było żadnych obaw że prezent się zdubluje.. 

Michał | 17 kwietnia 2018 o 20:42
Mapa podróży

Zamowienie przebiegło bardzo sprawnie i bez zgrzytów, zarówno jeśli chodzi o intuicyjność obsługi platformy do wgrywania zdjeć jak i szybkość samej realizacji. Efekt bardzo mi sie podobał, moge tylko polecać:) 

Sylwia | 16 kwietnia 2018 o 15:00
Stylowy portret ze zdjęcia

Kolejne zamówienie zrealizowane z pełnym profesjonalizmem. Moi przyjaciele na pewno będą zachwyceni i zaskoczeni … oczywiście pozytywnie! 

Dominika | 16 kwietnia 2018 o 09:47
Mozaika ze zdjęć

Pełen profesjonalizm! – zaczynając od złożenia zamówienia, poprzez kontakt z obsługą a kończąc na odebraniu mozaiki. Gotowa mozaika wygląda fantastycznie! Nie mogę się doczekać kiedy zobaczę minę osób, dla których jest ona prezentem. Jestem pewna, że również będą zachwyceni. Szczerze polecam. 

Agata | 15 kwietnia 2018 o 20:47
Mozaika ze zdjęć

współpraca, realizacja, zespół – wszystko na najwyższym poziomie (tu ukłon w stronę pani Kasi i pana Piotra). efekt – rewelacja. każdy szczegół widoczny! jako prezent na 50. urodziny wisiał podczas imprezy na honorowym miejscu i był punktem spotkań gości – wszyscy próbowali odnaleźć siebie na zdjęciach 🙂 dodam tylko, że wzruszenie jubilatki – bezcenne. po prostu ją zatkało 🙂 polecam z całego serca i na pewno tu (do mozaikowa 😉 ) wrócę! 

A. | 14 kwietnia 2018 o 15:11
Stylowy portret ze zdjęcia

Efekt naprawdę niesamowity! 

Magda Poznań | 12 kwietnia 2018 o 18:03
Mapa podróży

Świetny efekt;] piękny prezent. Jak najbardziej POLECAM! Pozdrawiam 

Ania | 10 kwietnia 2018 o 15:51
Stylowy portret ze zdjęcia

Transakcja bardzo sprawnie przeprowadzona, bardzo dobry kontakt. Zdjęcie zrobiło mega wrażenie na znajomych z pracy:) 

Kasia | 10 kwietnia 2018 o 09:22
Mapa podróży

Transakcja przebiegła sprawnie, Mapa bardzo ładna, naprawdę miły kontakt. Gorąco polecam 🙂 

Arek | 9 kwietnia 2018 o 19:12
Mozaika ze zdjęć

Niesamowita mozaika! Jestem bardzo zadowolony, swietnie wyglada. Zaluje ze jest to prezent, sam bym sobie chetnie ja zostawil 🙂 Pozdrawiam serdecznie 

:: eb :: | 9 kwietnia 2018 o 07:01
Mapa podróży

Gorąco polecam!!!To świetna rzecz na niebanalny prezent. Wykonanie profesjonalne, rama alu bardzo solidna. Obsługa sprawna, kontakt natychmiastowy. Zespół otwarty na propozycje, mający wiele dobrych chęci i sporo cierpliwości. Dziękuje serdecznie!!! Polecam wszystkim, a sama pewnie też jeszcze skorzystam 🙂 

Natalia C. | 5 kwietnia 2018 o 23:27
Mapa podróży

Mapa wyszła tak, jak sobie tego życzyłam, czyli pięknie, a nawet lepiej. Bardzo sprawny kontakt. Oglądanie mapy to sama przyjemność. 

Ewa 🙂 | 4 kwietnia 2018 o 14:59
Mozaika ze zdjęć

Prezent świetny! Jak mój chłopak otrzymał ode mnie mozaikę z naszym wspólnym zdjęciem był pod ogromnym wrażeniem. Stwierdził, że jak zawsze robię mu najfajniejsze i bardzo oryginalne prezenty. Gorąco polecam zamówienie mozaiki, niesamowity efekt. A propo, zamówiłam największy rozmiar i teraz mozaika wisi nad Jego łóżkiem i ozdabia cały pokój. Każdy kto do niego wchodzi zwraca na mozaikę uwagę i oczywiście podziwia. 🙂 

Maciej Kaniewskki | 3 kwietnia 2018 o 16:17
Obraz ze słów

Serdecznie polecam, firma działa profesjonalnie i szybko. Bezproblemowy kontakt, przy ustalaniu i dopracowywaniu projektu. Jakość bardzo dobra do tego elastyczne możliwości odbioru. Jak dla mnie pełen profesjonalizm. Strona również zasługuje na pochwałę ponieważ zawiera komplet niezbędnych informacji. Polecam!!! 

Iga | 2 kwietnia 2018 o 15:00
Obraz ze słów

Portret ze zdjęć wyszedł rewelacyjnie i zrobił oczekiwane jak najbardziej pozytywne wrażenie 😉 Dziękuję za pełen profesjonalizm i fantastyczny pomysł na prezent! 

Magda | 29 marca 2018 o 22:55
Stalowa mapa podróży

Mapa jest boska! Kontakt fantastyczny! Profesjonalna obsługa! wszystkim gorrrąco polecam tą firmę! 🙂 

Asia. dolnosláskie | 28 marca 2018 o 19:39
Mozaika ze zdjęć

szybka realizacja, super kontakt a mozaika przeszla moje oczekiwania. Jest poprostu cudna, mam nadzieje ze osoba obdarowana w Swieta bedzie równie zachwycona. 

Marta | 27 marca 2018 o 09:01
Stylowy portret ze zdjęcia

Obraz wygląda dokładnie jak na wcześniejszym podglądzie. Miła obsługa, która dba o wymagania klienta. Zdecydowanie firma godna polecenia 🙂 

Joanna | 26 marca 2018 o 22:09
Obraz ze słów

dziękuję za miłą współpracę. Obraz piękny, dokładnie wykonany, identyczny jak na projekcie 🙂 

Monika | 26 marca 2018 o 18:43
Stylowy portret ze zdjęcia

Bardzo fachowa i szybka realizacja projektu. Obraz zrobił ogromne wrażenie na obdarowanej osobie. Polecam 

Kama_22 | 25 marca 2018 o 16:29
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wygląda bosko, idealnie pasuje do nowego pokoju mojego chłopaka 🙂 Świetny i niepowtarzalny pomysł na prezent+pełen profesjonalizm 🙂 Dzięki 🙂 

raver4s | 25 marca 2018 o 12:06
Stylowy portret ze zdjęcia

Świetna jakość. Super obsługa. Polecam 🙂 

ewasliwas | 24 marca 2018 o 16:10
Obraz ze słów

Bardzo profesjonalna i sprawna obsługa. Bardzo szybko dostarczona przesyłka. Polecam serdecznie! 

Marzena | 22 marca 2018 o 16:33
Mapa podróży

Świetny i oryginalny pomysł na prezent, do tego bardzo sympatyczna i wyjątkowo zaangażowana w projekt obsługa. Dziękuję za pomoc przy odbiorze mapy. Pozdrawiam, życzę powodzenia i polecam niezdecydowanym przyszłym klientom. 

Justyna | 21 marca 2018 o 15:02
Mozaika ze zdjęć

Mozaika to świetny pomysł! Mile zaskoczył państwa młodych i spodobał się wszystkim;) Świetna, bardzo kompetentna obsługa zamówienia, profesjonalizm. POLECAM! 

Wojtek | 19 marca 2018 o 06:44
Mozaika ze zdjęć

Doskonale wykonana mozaika, naprawdę jestem pod wrażeniem jakości. Bardzo miłym dodatkiem była miniatura – będę miał co postawić na biurku ;). Dziękuję i polecam!! 

Agata, Poznań | 18 marca 2018 o 20:54
Mozaika ze zdjęć

Prezent oryginalny, niezwykle się prezentuje i zaskakuje obdarowanego. Na 30ste urodziny mojego partnera zamówiłam mozaikę z naszym zdjęciem, gdzie znajdowało się.. trzydzieści naszych małych zdjęć. Była zabawa żeby je odnaleźć! Polecam 

aga | 18 marca 2018 o 08:32
Obraz ze słów

obraz jest piękny, a profesjonalna obsługa szybko realizuje zamówienie 🙂 

Jacek Szczepaniak | 17 marca 2018 o 15:29
Mozaika ze zdjęć

Swietnie to wyszlo, mam nadzieje ze obdarowanej sie spodoba tak jak mnie (prezent walentynkowo-rocznicowy). Obsluga fachowa, realizacja szybka. POLECAM 

Aja | 17 marca 2018 o 06:47
Stylowy portret ze zdjęcia

Efekt wyśmienity:) Szybciutko zrealizowany projekt. Bardzo polecam. 

Piotr Pietraś | 12 marca 2018 o 15:54
Mapa podróży

Najlepszy prezent jaki mogłem sobie wyobrazić 😉 

Zadowolony 🙂 | 11 marca 2018 o 14:57
Mapa podróży

Szybko, profesjonalnie, z pozytywnym zaskoczeniem. Oby tak dalej 

Michal S. z Gdanska | 10 marca 2018 o 09:18
Mapa podróży

jak dla mnie efekt niesamowity, wszyscy domownicy potwierdzaja.. czekam na 24. az obdarowana zobaczy ale jestem przekonany ze bedzie szczesliwa… tranzakcja bez zarzutu, goraco polecam… 

Marta | 9 marca 2018 o 22:35
Obraz ze słów

Brak mi słów… coś pięknego 🙂 

Marta | 6 marca 2018 o 12:38
Obraz ze słów

Świetne produkty na prezent na urodziny czy rocznice:) Sama jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim.. sprawna obsluga i ladne wykonanie! 

barbara | 3 marca 2018 o 13:42
Stylowy portret ze zdjęcia

Rewelacyjny końcowy efekt, a „po drodze” sprawny i bardzo miły kontakt!!! Polecam 🙂 

Brzostuś | 2 marca 2018 o 14:51
Stalowa mapa podróży

Mapa w 100% spełniła moje oczekiwania. Ponadto realizacja zamówienia była wręcz expresowa!!! Gorąco polecam !!! 

Ewa | 26 lutego 2018 o 11:49
Mozaika ze zdjęć

W 100% polecam PICARTĘ, miła, sympatyczna, profesjonalna obsługa, która dostosowuje się do indywidualnych potrzeb klienta. Z mozaiki jestem całkowicie zadowolona, osoba obdarowana również. Mozaika robi wrażenie, świetnie wykonana, dobra jakość zarówno zdjęcia głównego jak i miniaturek. Mozaika z własnych zdjęć jest cudownym, oryginalnym pomysłem na prezent. POLECAM!!! 

Natu | 25 lutego 2018 o 20:25
Mozaika ze zdjęć

Mozaika jest urocza. Prezent otrzymał miano idealnego 😉 Współpraca z zespołem obsługującym to czysta przyjemność 😉 Polecam! 

Marta Skowrońska | 25 lutego 2018 o 06:23
Obraz ze słów

Zamówiony obraz na prezent wywołała uśmiech na mojej twarzy, jestem bardzo ale to bardzo zadowolona ze złożonego zamówienia, będzie to wyjątkowy o niepowtarzalny prezent, który na pewno sprawi zadowolenie i zachwyt. Ponadto realizacja bardzo pomyślna i szybka, bardzo polecam 😉 

Karolina | 24 lutego 2018 o 22:11
Stalowa mapa podróży

Jestem bardzo zadowolona z efektu zamówienia. Mapa w pełni spełniła moje oczekiwania. Obsługa niezwykle miła i pomocna. Czas wykonania zaskakująco szybki. Wszystkim gorąco polecam i sama z pewnością jeszcze skorzystam z usług Picarty! 

Karolina | 22 lutego 2018 o 15:56
Mozaika ze zdjęć

Mozaika jest naprawdę super:D Po wydrukowaniu wygląda dużo fajniej niż na ekranie. Wszystkie malutkie zdjęcia są dobrze widoczne a całość tworzy niesamowity efekt. Bardzo ciekawy i oryginalny pomysł na prezent. Należy także dodać, że obsługa mozaikowa jest bardzo miła i profesjonalna. Za wszystko bardzo dziękuje i gorąco polecam!!! 

Kamila | 22 lutego 2018 o 10:21
Mapa podróży

Mapa super, obsługa świetna, naprawde fajnie i profesjonalnie:)) pozdrawiam 

Asia | 20 lutego 2018 o 22:33
Obraz ze słów

Obraz jest fantastyczny! Pięknie się prezentuje, mnóstwo wspólnych tekstów i co najważniejsze okazała się świetnym prezentem, który ogromnie spodobał sie jubilatce 🙂 

Aga | 19 lutego 2018 o 16:33
Stylowy portret ze zdjęcia

Bardzo miła współpraca, a obraz piękny i bardzo szybko przygotowany. Polecam ! 🙂 

Mąż Justi | 19 lutego 2018 o 16:05
Mozaika ze zdjęć

Witam. Właśnie dostałem w prezencie waszą fotomozaikę i jestem zachwycony. Świetny prezent. Polecam innym. Arek. 

Adam | 16 lutego 2018 o 09:02
Mozaika ze zdjęć

Efekt na żywo jeszcze lepszy niż w komputerze! Wyszło świetnie.Prezent bardzo oryginalny i jedyny w swoim rodzaju.Polecam wszystkim!Jeszcze nigdy nie spotkałem się z tak szybką realizacją zamówienia. Rozmiar 60x80 spokojnie widać z 1 metra :)Bałem się ,ze nie bedzie widać małych obrazków ,ale sie myliłem 🙂 są bardzo ostre i spokojnie można je podziwiać..Nie wyobrażam sobie ,żeby ktoś nie był z tego zadowolony ! tak mi sie podoba ,że chyba go nie oddam dziewczynie haha 🙂 Mam nadzieje ,żę jeszcze kiedyś skorzystam z usług ekipy Mozaikowo. 

Zuzanna | 14 lutego 2018 o 21:40
Mozaika ze zdjęć

Bardzo sprawna obsługa, ładna kompozycja, zyskująca dzięki skandrowaniu zdjęć w razie potrzeby, dobra jakość wydruku. Mozaika jest ciekawym pomysłem na prezent, pamiątkę. Robi duże wrażenie, szczególnie jeśli ma dużo zdjęć składowych. Bardzo dziękuję za pomoc w sprawieniu radości z okazji rocznicy! Będę polecać znajomym 🙂 

OLA | 14 lutego 2018 o 08:06
Stylowy portret ze zdjęcia

Bardzo dobra obsługa, świetny efekt końcowy. Serdecznie polecam. 

BJ | 13 lutego 2018 o 22:54
Stylowy portret ze zdjęcia

Ponownie skorzystałam z usługi , jestem zadowolona z jakosci oraz terminu wykonania 

Super prezent! | 13 lutego 2018 o 09:20
Obraz ze słów

Projekt został przesłany w ekspresowym tempie ! Jutro jade po odbiór 🙂 Polecam ! 

Dominika | 10 lutego 2018 o 17:33
Mapa podróży

To firma, która naprawdę stawia na zadowolenie klienta. I to nawet tak upierdliwego jak ja. 🙂 Jestem tu już po raz drugi i podejrzewam, że nie ostatni. Moi bliscy dostają dzięki Wam super prezenty. Może pora samej sobie zrobić niedługo taki podarunek. 🙂 Polecam! 

Paweł | 10 lutego 2018 o 16:57
Stylowy portret ze zdjęcia

Gorąco polecam! mozajka spełniła wszystkie moje oczekiwania. piorunujący efekt. profesjonalne wykonanie i bezproblemowy kontakt 

Angelika | 10 lutego 2018 o 11:14
Mapa podróży

Jestem bardzo zadowolona z realizacji złożonego przeze mnie zamówienia. Super obsługa, szczerze polecam. 

Anna Krokosz | 10 lutego 2018 o 06:21
Mozaika ze zdjęć

Po prostu genialne. Już dawno się tak miło nie rozczarowałam 🙂 Miło, bo efekt przerósł moje oczekiwania! Spodziewałam się czegoś mniej spektakularnego, ale po odpakowaniu przeżyłam prawdziwe zaskoczenie. Mozaika zrobiła wielkie wrażenie, tak na obdarowanych (rodzice), jak i również na wręczających. PS. Miniaturka, którą dostałam dodatkowo była wielką niespodzianką, bo na co dzień nie mogę podziwać oryginału, jako, że jestem w innym kraju. W ten sposób jednak mam swoją małą wersję. Warte każdej złotówki. POLECAM! 

Klaudia | 8 lutego 2018 o 20:28
Obraz ze słów

Super efekt,miła obsługa i szybka wysyłka. Naprawdę gorąco polecam. 

Piotr | 8 lutego 2018 o 11:29
Stalowa mapa podróży

Mapa w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach, robi na WSZYSTKICH ogromne wrażenie i jako prezent spełnia się w 100% 🙂 Co do współpracy również same pozytywy, chęć profesjonalnej pomocy i doradzania przy niezdecydowaniu klienta naprawdę może pomóc. Jak najbardziej polecam 🙂 Dziękuję za włożoną pracę 🙂 

Paweł | 8 lutego 2018 o 06:39
Stylowy portret ze zdjęcia

Jestem zachwycony! Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja i wspaniała mozaika! Polecam! 

jurand90 | 7 lutego 2018 o 14:52
Mapa podróży

Super! świetny efekt ! błyskawiczna przesyłka i dobra organizacja firmy – polecam 🙂 

Iza | 3 lutego 2018 o 17:07
Stylowy portret ze zdjęcia

Portret rewelacja, klasa , po prostu kapitalny. Wykonanie i obsługa pierwsza klasa!!! gorąco polecam 

Agata | 2 lutego 2018 o 19:21
Obraz ze słów

Bardzo, ale to bardzo polecam. Obraz ze słów zrobiony bardzo szybko, efekt naprawdę fantastyczny, a obdarowany napewno się ucieszy. Jeszcze raz bardzo dziękuje i myślę że z pewnością tu wrócę i polecę moim znajomym! Wyszło naprawdę cudownie ! 🙂 

Magda | 30 stycznia 2018 o 10:33
Obraz ze słów

Super, wszystko super. Bardzo dobry kontakt – prezent na rocznicę wyszedł ekstra. Szczerze polecam 

Anna Petryna | 29 stycznia 2018 o 11:28
Mozaika ze zdjęć

Bardzo polecam! Fachowa obsługa, jakość wydruku bardzo dobra, zdjęcia, które tworzą mozaikę są dobrze widoczne a całość tworzy niezwykły obraz. Osobiście polecam mozaikę wykonaną z własnych zdjęć. Bardzo polecam, to naprawdę udany prezent. 

Paulina | 28 stycznia 2018 o 13:23
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wyszła przecudownie! Osoby obdarowane były zachwycone oraz wzruszone. Jedno zdjęcie składające się ze wspomnień. Bardzo fajny pomysł na prezent 😉 Antyrama była lekko pęknięta w dolnym rogu, ale nie rzuca się jakoś w oczy 😉 Jestem zadowolona z tej współpracy, wszystko przebiegło szybko i bez żadnych komplikacji 🙂 Polecam! 

kinia | 26 stycznia 2018 o 11:39
Stylowy portret ze zdjęcia

Rewelacja! Nie tylko pod względem imponującego efektu końcowego po wydrukowaniu ale i szybkości w wysłaniu. Jestem bardzo zadowolona i dziekuję za miłą i fachową obsługę. Pozdrawiam. 

Anka | 25 stycznia 2018 o 15:11
Stalowa mapa podróży

Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja efekt bardzo zadowalający. Bardzo fajny prezent. 

Wtk | 23 stycznia 2018 o 13:26
Mozaika ze zdjęć

Mozaika swietna,wykonana precyzyjnie, az chce sie patrzec 🙂 Swietny pomysl na prezent dla bliskiej osoby 

kuba | 20 stycznia 2018 o 13:43
Stylowy portret ze zdjęcia

polecam 

MoA | 17 stycznia 2018 o 18:55
Mozaika ze zdjęć

Miły kontakt, żadnych problemów z uzyskaniem odpowiedzi na nawet najgłupsze pytania 🙂 Szybka wysyłka. A obdarowany? Zdziwiony najpierw. Zaciekawiony później. A teraz? Myślę, że zdjęcie w antyramie już wisi na ścianie. Oryginalny prezent, coś nowego. A teraz trudno o rzeczy niepowtarzalne. Polecam! 

Michał | 16 stycznia 2018 o 09:29
Stylowy portret ze zdjęcia

Wszystko szybko, fajnie i sprawnie. Końcowy efekt rewelacja. Dziękuje i pozdrawiam. 

Sylwia | 15 stycznia 2018 o 22:37
Mapa podróży

Świetna jakośc i szybka realizacja zamówienia! Już drugi raz korzystałam z usług PicArty i jestem baaardzo zadowolona:)))) 

wannabe | 15 stycznia 2018 o 10:14
Stalowa mapa podróży

Super dekoracja do mojego pokoju 😀 w realu dużo lepiej wygląda:)) 

Kamilusia | 15 stycznia 2018 o 08:43
Obraz ze słów

Bardzo elastyczny zespół, który potrafi dostosować się do potrzeb klienta, cierpliwi i przemili. Realizacja i przesyłka w tempie ekspresowym. Fotografia to dosłownie dzieło sztuki!!! Gwarancja 100% satysfakcji to nie tylko hasło, ale fakt! Gorąco polecam! 

dsc20 | 11 stycznia 2018 o 15:41
Obraz ze słów

Coś niesamowitego naprawdę polecam… 🙂 

Aneta | 9 stycznia 2018 o 16:35
Mozaika ze zdjęć

Mozaika jest na prawdę super. Nie spodziewałam się, że aż tak mi się spodoba. Została wykonana z okazji ślubu, również Młodej Parze bardzo się podoba. 🙂 Wystawiam ocenę: celującą 😉 Jedyne drobne zastrzeżenie, że pomiędzy zdjęciem a osłoną widac pod światło na dole lekkie pofałdowanie. Ale to nie przeszkadza. 🙂 

Andrzej | 6 stycznia 2018 o 18:11
Stylowy portret ze zdjęcia

Obraz wykonany w bardzo ładny sposób. Jakość druku oraz naciągnięcie płótna na najwyższym poziomie. Bardzo ładnie prezentuje się na ścianie i budzi duże zainteresowanie osób, które mają okazję ją obejrzeć. 

Agnieszka | 5 stycznia 2018 o 06:55
Mozaika ze zdjęć

Mozaikę zamówiłam na 20-tą rocznicę ślubu przyjaciół. Zarówno obdarowani jak i goście byli zachwyceni. Po odpakowaniu wszyscy rzucili się do analizowania prezentu oraz wspominania wydarzeń, które znalazły się w mozaice. Podziękowaniom nie było końca. Również współpraca z firmą idealna. Polecam z czystym sumieniem 🙂 

Damian | 4 stycznia 2018 o 22:30
Mozaika ze zdjęć

Mozaika spełniła swoje zadanie – łzy wzruszenia mojej dziewczyny pokazały jak bardzo trafionym okazał się ten prezent. Jedyna uwaga to to, że przy rekomendowanej ilości zdjęć trochę zbyt dużo razy się powtarzają. Poza tym realizacja całego projektu odbywa się idealnie więc szczerze polecam 🙂 

Olala | 4 stycznia 2018 o 10:39
Obraz ze słów

Jakosc obrazu jest fantastyczna, jestem pod wrazeniem! Prezent podobal sie odbiorcom, a to najwazniejsze. A do tego profesjonalne podejscie i sympatyczny kontakt. POlecam wszystkim! 😀 

Dagmara | 3 stycznia 2018 o 15:55
Mozaika ze zdjęć

Bardzo dobry kontakt, profesjonalna obsługa zamówienia, a do tego szybka realizacja. Ogólnie polecam mozaikę z własnych zdjęć, gdyż jako prezent jest bardziej osobisty. My z mężem jesteśmy zachwyceni efektem końcowym. POLECAMY!!!!! 

Shadow T | 3 stycznia 2018 o 07:56
Stylowy portret ze zdjęcia

Czemu miałbym nie napisać opinii, skoro dziewczyna skakała z radości, więc chyba się jej podoba 🙂 jakby to było allego to bym z chęcią wystawił pozytywny komentarz:) pozytyw w 100% całe zamówienie zamknęło się w 4 dniach (od wysłania przezemnie zdjęcia do dostarczenia do domu) polecam z czystym sumieniem:) 

Monika Lipka | 2 stycznia 2018 o 20:40
Mozaika ze zdjęć

To już moja druga mozaika.Bardzo miła współpraca, a projekt piękny i bardzo szybko przygotowany. Polecam ! 🙂 

Izabela Dudziak | 1 stycznia 2018 o 16:44
Stalowa mapa podróży

Świetny kontakt, szybka przesyłka a efekt końcowy mozaiki REWELACYJNY! 

Damian Kabaczek (Sz) | 31 grudnia 2017 o 09:41
Mozaika ze zdjęć

Zamówiłem mozaikę na 30 urodziny mojej żony i gdy dziś po odebraniu paczki ją zobaczyłem, to wiem, że moja żona nie będzie płakała z racji tego, że kończy 30 lat, lecz dlatego, że dostała coś tak wspaniałego. Jesteście niesamowici, że robicie coś tak wspaniałego co daje tyle radości. A do tego ta mała ramka w prezencie. Coś niesamowitego. Kocham Was!!!!!!! 

Andrzej, Warszawa | 30 grudnia 2017 o 20:50
Mapa podróży

Szybka obsługa, dobry kontakt, zero problemów. Mapa świetnie nadawała się na prezent 😀 Wyraz twarzy solenizantki – bezcenny ^^ 

karina strzelczenia | 30 grudnia 2017 o 18:23
Obraz ze słów

Profesjonalna i szybka obsługa zamówienia.Bardzo dobry pomysł na oryginalny prezent dla bliskich i znajomych.Obdarowany doprowadzony do łez ze wzruszenia. 

Marcin | 30 grudnia 2017 o 07:10
Stalowa mapa podróży

Produkt rewelacyjny a przede wszystkim zgodny z opisem. Świetny kontakt oraz profesjonalna obsługa. Wszystko w najlepszym wydaniu. Polecam serdecznie 🙂 

OLA:D | 28 grudnia 2017 o 15:00
Mozaika ze zdjęć

Nooooo takiego prezentu to chyba nikt się nie spodziewał :):) Mozaika – najpiękniejsza pod Słońcem 🙂 Obsługa – lepiej niż extra, kontakt, odbiór, cena – wszystko na ogromny plus. BARDZO DUŻY PROFESJONALIZM!! Myślę, a nawet wiem, że na jednej mozaice się nie skończy :):) BARDZO DZIĘKUJĘ za ogromną radość – tak wiele zdjęć, tyle wspomnień a to wszystko w jednym miejscu – na Naszej ścianie:D:D:D 

Zadowolony 🙂 | 28 grudnia 2017 o 14:33
Mozaika ze zdjęć

Obsługa profesjonalna, a efekt niesamowity. Zamówiłem blejtramę 70x100 na 10-tą rocznicę ślubu i małżonka jest zachwycona mogąc w każdej chwili obejrzeć w salonie wszystkie najważniejsze razem spędzone chwili. Dzieci też zachwycone. Zalecam wybrać jak najwięcej zdjęć (by jak najmniej się powtarzało) i dokupić wcześniej uchwyty na haczyki (nie ma wraz z blejtramą) by można szybko powiesić 

Paweł R. | 28 grudnia 2017 o 11:15
Mozaika ze zdjęć

Mozaika (drukowana na płótnie) bardzo ładna – prezent na rocznicę ślubu. Tak samo współpraca z PicArta.pl! Pełen profesjonalizm i błyskawiczna realizacja! Gorąco POLECAM! 

Iza z Kielc | 25 grudnia 2017 o 19:06
Mozaika ze zdjęć

Bardzo profesjonalna i życzliwa obsługa. Na moją prośbę wydrukowano mi mozaikę wcześniej i dzięki temu dotarła na czas. Portret mozaikowy zrobił furorę wśród innych prezentów i wzbudził wielki zachwyt zarówno osoby obdarowanej, jak i innych uczestników spotkania. Zabawa w poszukiwaniu swoich zdjęć w mozaice była przednia. Dziękuję bardzo i polecam innym taki prezent. 

Darek | 20 grudnia 2017 o 19:09
Obraz ze słów

Jestem bardzo zadowolony z obrazu

Izik | 19 grudnia 2017 o 19:11
Mapa podróży

Mapa, którą otrzymałam jest fantastyczna. Przerosła moje oczekiwania 🙂 Fachowa i szybka realizacja zamówienia. Rewelacyjny kontakt, odpowiedź na e-mail w ciągu godziny. Dziękuję zespołowi za współpracę 😀 

Karolina Pietrasiak | 17 grudnia 2017 o 09:56
Mozaika ze zdjęć

Świetny i szybki kontakt, indywidualne podejście i przede wszystkim…. cudownie wygląda ta mozaika. Nawet się nie spodziewałam, że wywoła to taki efekt. Polecam bo warto 🙂 

Asia | 16 grudnia 2017 o 15:29
Mapa podróży

Jesteśmy zachwyceni, nie spodziewaliśmy się tego, że efekt będzie aż tak piorunujący 🙂 Dziękujemy i polecamy każdemu, prezent idealny, na którym można zatrzymać wiele wspomnień 🙂 

Izabela | 12 grudnia 2017 o 17:20
Stalowa mapa podróży

Bardzo polecam ten sklep! Dobry kontakt z klientem, realizacja zamówienia szybka i sprawna. A Mapa wygląda niesamowicie na żywo! 

Kamil | 11 grudnia 2017 o 20:29
Obraz ze słów

Wszystko tak jak miało wyglądać, szybka realizacja. 

Natalia Szumna | 11 grudnia 2017 o 12:44
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wykonana wzorowo ,bardzo dobra jakość + szybka przesyłka . Jestem bardzo zadowolona ! Polecam ! 

Ada | 10 grudnia 2017 o 16:39
Mapa podróży

Miły kontakt, jakość usługi bardzo dobra i szybka przesyłka! Polecam wszystkim, którzy szukają pomysłu na oryginalny prezent!!! 

Tomek | 10 grudnia 2017 o 15:25
Mozaika ze zdjęć

Gorąco polecam. Zamówiłem dla żony na 10 rocznicę ślubu. Składała się z 500 naszych zdjęć z całego tego czasu. Z daleka wygląda jak zwykłe zdjęcie, a kiedy podejdzie się bliżej można oglądać każde ze zdjęć po kolei. Na obdarowanej zrobiła duże wrażenie. Wykonanie i kontakt rewelacyjne i jeszcze drobna niespodzianka od firmy. 

Marta | 9 grudnia 2017 o 17:01
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wygląda super! Świetny pomysł na prezent. 

Ania | 9 grudnia 2017 o 15:58
Stylowy portret ze zdjęcia

Jestem zadowolona z usług Picarta.pl, Portret piękny, wszystko zrobione na czas. Polecam!!!!! 

aaa | 9 grudnia 2017 o 10:09
Obraz ze słów

Efekt niesamowity. Bardzo miło szybko 🙂 polecam! 

Krzysiek | 8 grudnia 2017 o 14:25
Stylowy portret ze zdjęcia

Wszystko w jak najlepszym porządku. Portret spełnia moje oczekiwania. Polecam 

martin8732 | 5 grudnia 2017 o 20:09
Mozaika ze zdjęć

Bardzo dobra obsługa a i mozaika świetnie wygląda.Gorąco polecam 

Paweł i Kajetan | 4 grudnia 2017 o 15:08
Mapa podróży

Jesteśmy zachwyceni. Prezent doskonały. Jest to pełno wspomnień w jednym obrazie. Rama do tego czarna i na ścianę i tylko podziwiać. Coś genialnego! 

Ewelina | 4 grudnia 2017 o 07:27
Stalowa mapa podróży

Czysty profesjonalizm !!! Już dawno nie współpracowałam z taką firmą!! Wszystko na 6 i to z +! Dziękuje bardzo! 

Beata | 1 grudnia 2017 o 07:12
Mozaika ze zdjęć

Cieszę się,że zamówiłam mozaikę w tej firmie.Bardzo dobry i szybki kontakt (pomimo moich „natarczywych” pytań).Wielkie dzięki.Myślę,że zrobię miłą i oryginalną niespodziankę.Spróbuj i Ty. 

Michał M. | 29 listopada 2017 o 09:42
Mozaika ze zdjęć

Mozaika przepiękna! Solidna firma, w przyszłości na pewno będę jeszcze z niej korzystał. 

Marta z Częstochowy | 28 listopada 2017 o 15:16
Obraz ze słów

Świetny pomysł na prezent- a wykonanie jeszcze lepsze 🙂 naprawdę polecam… 

krzysztof | 27 listopada 2017 o 08:36
Stylowy portret ze zdjęcia ze zdjęcia

super pomysł, rewelacyjne i szybkie wykonanie, bardzo sie cieszę, dziękuję i z chęcią skorzystam jeszcze 🙂 PS. nie mogę się doczekać reakcji dziewczyny 🙂 

janek | 26 listopada 2017 o 16:10
Mozaika ze zdjęć

Mozaika wyszła naprawdę fantastycznie i przeszła moje oczekiwania:) Następną zamówię na pewno w większym formacie, bo na ścianie wygląda to niesamowicie!! świetny pomysł na prezent!! pozdrawiam i dziękuję:) 

Wojciech Kubacki | 25 listopada 2017 o 09:20
Obraz ze słów

Na prawdę dobry pomysł na prezent dla bliskich. Szybka wysyłka i miła obsługa. Serdecznie pozdrawiam: Wojciech 

Dominika | 23 listopada 2017 o 09:23
Mapa podróży

Wykonanie bardzo profesjonalne, Mapa jest prześliczna! Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam! 🙂 

Martyna | 23 listopada 2017 o 07:05
Stylowy portret ze zdjęcia ze zdjęcia

Wszystko świetne: -współpraca z projektantem -czas realizacji -no i najważniejesze-efekt końcowy! 😀 

Lemańscy | 20 listopada 2017 o 20:23
Mozaika ze zdjęć

Witamy, chcielibyśmy bardzo podziękować za współpracę i szybko realizację zamówienia. Obrazy daliśmy formie prezentów na podziękowanie dla rodziców na naszym weselu. Zrobiły ogromną furorę i bardzo wszystkim się podobały a zwłaszcza naszym rodziców. Jeszcze raz dziękujemy i na pewno skorzystamy nie raz z Waszych usług. Pozdrawiamy. 

Karolina | 20 listopada 2017 o 07:03
Kolaż ze zdjęć

Jestem bardzo zadowolona z przysłanego zamówienia! Kurcze jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak uczciwymi sprzedającymi! Bardzo dobry kontakt, miła współpraca! Jak najbardziej polecam, nie mam żadnych wątpliwości! 🙂 Jeszcze na pewno skorzystam w przyszłości z Państwa ofert! 🙂 Pozdrawiam 

Ania i Łukasz | 19 listopada 2017 o 06:11
Mapa podróży

Świetna sprawa, już nie możemy doczekać się miny Cioci i Wuja kiedy dostaną prezent. Realizacja zamówienia – pierwsza klasa. Polecamy! 

Blanka | 18 listopada 2017 o 20:37
Obraz ze słów

Bardzo dziekuje. Jestem zachwycona obrazem i milo zaskoczona dodatkowym obrazkiem. Zycze powodzenia. 

mollinder | 15 listopada 2017 o 10:09
Stylowy portret ze zdjęcia

Zamówienie wykonane szybko i terminowo. Polecam takie fotografie na prezenty. Wesołych Świąt! 

Paulina ze Szczecina | 13 listopada 2017 o 12:50
Mozaika ze zdjęć

Zamówiłam Mozaikę, choc nie byłam do końca przekonana czy to bedzie odpowiedni prezent na 18-nastkę… Gdy otworzyłam przesyłkę (przyszla po kilku dniach) zobaczyłam duże zdjęcie zrobione z maleńkich obrazków… byłam w szoku! To był najlepszy prezent, który dostała moja kuzynka na 18-nastkę widac to bylo po reakcji gości, jej minie i po tym jak mi dziękowała 🙂 ZDECYDOWANIE POLECAM 🙂 DZIEKUJĘ i Pozdrawiam 

Magda | 12 listopada 2017 o 16:14
Mozaika ze zdjęć

Mozaika to prezent przepiękny, oryginalny i powodujący wzruszenie u osoby obdarowywanej. Ja najpierw zostałam obdarowana, a potem sama nie mogłam doczekać się okazji, jak będę mogła obdarować kogoś bliskiego tym niezwykłym podarunkiem. Team mozaikowo.pl – przemiły, konkretny, nastawiony na klienta, w 100% profesjonalny. Polecam pod wszystkimi względami 🙂 

Romuald Kogut | 11 listopada 2017 o 18:29
Mozaika ze zdjęć

1.Zamówiona fotomozaika okazała się rewelacją wśród rodziny i przyjaciól ze względu na jakość wykonania no i oczywiście niespotykany i nie znany nam do tej pory rodzaj grafiki. 2.Łatwe zamówienie-realizacja błyskawiczna, ceny zadawalające. 

Manish | 11 listopada 2017 o 13:23
Mapa podróży

PROFESJONALIŚCI ORAZ NIEZWYKLE RZETELNI LUDZIE, BŁYSKAWICZNIE OTRZYMANA PRZESYŁKA. NATOMIAST KONTAKT ORAZ EFEKT KOŃCOWY ZAMÓWIENIA TO JUŻ SAME SUPERLATYWY!!!! POLECAM BEZ DWÓCH ZDAŃ ! 

ANETA | 9 listopada 2017 o 14:57
Obraz ze słów

JESTEM POD WRAŻENIEM :):):) DZIĘKUJĘ…. 

Jarek | 8 listopada 2017 o 12:05
Stalowa mapa podróży

Pełen profesjonalizm. Pozdrawiam. 

Agnieszka Lasoń | 7 listopada 2017 o 10:10
Mapa podróży

Rewelacja! Fenomenalny kontakt, natychmiastowa realizacja! Cudowna współpraca! Polecam wszystkim! 

agnieszka | 5 listopada 2017 o 13:51
Mozaika ze zdjęć

Profesjonalny zespół, który nie tylko zrobił dla mnie piękny obraz- mozaikę ale również w dzień poprzedzający wigilię wykonał poprawki o które prosił.Tak więc same plusy i gorąco polecam każdemu. 

Zobacz wszystkie – PicArta opinie
Picarta.pl Opinie
5 (100%) 9 votes

Pin It on Pinterest